Özel Bölüm.3

147K 5.8K 984
                                    

Genç kadın gülümseyerek Alp'in elini tuttu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genç kadın gülümseyerek Alp'in elini tuttu. Heyecandan damağı kurumuş, elleri terlemişti. Kalbi daha önceden atmadığı kadar hızlı atıyordu. Nihayetinde Fulya evleniyordu. Her kadın böyle bir anda heyecandan deliye dönerdi. O da herkes gibiydi. Yıllardır hayalini kurduğu düğünü az sonra başlıyordu. Yıllar sonra bu anları hatırlayıp gülümsemeyi diledi.

Alp onu salona doğru götürürken yaşadıkları şeyler bir film şeridi gibi gözünün önünden geçiyordu. Alp'in ailesi ile ailesinin anlaşması önemliydi. Kız isteme, ardından nişan, gelinlik bakma derken şimdi buradaydı. Hala daha Alp'in kahvesini içerken ki yüzünün halini hatırlıyordu. Ardından anneleriyle gelinlik seçerken oldukça eğlenmişti. Kına gecesinde arkadaşlarıyla harika bir gece geçirmişti. Alp'in parmağında ufak bir yere sahip kına için adamı ikna etmek oldukça zor olmuştu.

Birlikte salona giren çiftle birlikte salonda büyük bir alkış koptu. Fulya'nın içten gülümsemesi herkesi güldürüyordu. Dans pistine ilerleyip ilk danslarını eden çifte bakan Zahide Hanım yine duygulanmıştı. Her çocuğunun düğününde ağlıyordu. Gerçi bu seferki farklıydı. Tek kızı evlenmişti ve İstanbul da yaşamayacaklardı. Birkaç gün sonra Alp ile birlikte İzmir'e gideceklerdi. Fulya şirketindeki pozisyonunu koruyordu. Şirketinin İzmirde de bir şubesinin olması işine yaramıştı.

Dans eden çift herkesin ilgisini çekerken Fırat yedi aylık kızını kucağında gezdiriyordu. Gonca oturur oturmaz ağlıyordu. Birkaç müzik sonra dans pisti birçok insanla dolmaya başladı. Öyle ki Fırat bebeğiyle eşinin yanına geri geldi. Betül kızını alıp pusetine oturttu. Bebek bir süre huysuzlansa da sonradan dans edenleri izleyip sakinleşti. Mehmet Akif elinde balonla koşuştururken Naz da ona eşlik ediyordu.

Gökhan, Kader'in davul gibi olan karnını eliyle okşarken bugün yerinden kalkmamaya niyetliydi. Karısı her an doğuracak gibi duruyordu. Oğlu pek rahat durmuyordu. Kader'i oldukça yoruyordu.

"Vay be Alpte evlendi." dedi Batuhan iç çekerek. Bu adam Ayça'nın kalbini her daim attırıyordu.

"Ulan Gökhan baba oluyor ona şaşırmıyorsun da buna mı şaşırıyorsun?" dedi Fırat. Gökhan'a laf atmıştı. Elbette Gökhan bu lafa karşılık vermeden duramadı.

"Mevzu yine bana geldi ya. Beyler ben artık o eski Gökhan değilim. Çok yanlış tanıdınız beni. Bakın oğluma da beni böyle yalan yanlış anlatmayın ha."

Gökhan'a bakan Kader sırıtıyordu. Kocası her gün daha mı yakışıklı oluyordu? Büyük ihtimalle hormonları sayesinde bu sıralar Gökhan gözünde çok ama çok çekici bir haldeydi.

"Ya abi onunla bu bir mi? Resmen hepimiz evlendik. Evli, mutlu, çocukluyuz." dedi Batuhan. Oynayan kızına doğru bir bakış attı.

"Elbette bunu hayatımızdaki harika kadınlara borçluyuz. Kadınlarımız beyler değerini bilmemiz gereken saklı hazinelerimiz." dedi Fırat. Yanında oturan eşinin elini tutup dudaklarına götürdü.

AtıfetWhere stories live. Discover now