Bölüm 24

174K 7.2K 1.5K
                                    

Betül giydiği kıyafete aynada son kez bakıp Kader'e gülümsedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Betül giydiği kıyafete aynada son kez bakıp Kader'e gülümsedi. Bugün çok sevdikleri arkadaşları Ayça nihayet evleniyordu. Betül de arkadaşı kadar heyecanlıydı. Bugün Fırat ile tbir şeyler olmasını umuyordu. Belki dans ederlerdi.

Son zamanlarda Fırat ile görüştüğü vakitler oldukça azdı. Yoğunluktan olsa gerek bir türlü uzunca oturamamışlardı. Betül bugün uzun uzun sevdiğini izleyecek ve bol bol eğlenecekti.

"Harika görünüyorsun kızım. Maşallah sana" dedi Kader ve arkadaşına ufak el çantası verdi.

Betül saçını Kader'e topuz yaptırmış makyajını sade bir şekilde yine arkadaşına yaptırmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Betül saçını Kader'e topuz yaptırmış makyajını sade bir şekilde yine arkadaşına yaptırmıştı. Boyu zaten uzundu ancak giydiği topuklularla çok daha uzun olmuştu. İki arkadaş Betül'ün evinden çıkıp düğün salonuna gitmek için yol aldılar.

O sırada Fırat çok önceden Fulya ile salona gitmiş, kardeşini boş bir masaya oturtmuş kendisi ise Batuhan'ın yanına giderek bir ihtiyaç olup olmadığını sormuştu. Siyah bir takım elbise giyen Fırat, içine alışkın olduğu beyaz gömleği giymişti.

"Çok heyecanlıyım abi ya Gökhan sende de böyle mi olmuştu lan?" dedi Batuhan heyecandan ellerini teker teker kütletti. Gökhan umursamaz bir tavırla "Hayır. Hatırlıyorsanız çok fazla sakindim" dedi Gökhan. O sırada gelin odasına giren Ayça dudağını büküp koltuğa oturdu.

"Aşkım ne oldu?" dedi Batuhan ve gelinin yanına oturdu.

"Batu ayakkabımın altına isim yazmam lazım. Bana kalem gerek" dedi Ayça ve etrafa bakındı. Fırat her zaman cebinde bulundurduğu kalemi çıkarıp Ayça'ya uzattı.

Ayça aceleci bir tavırla kalemi alıp ayakkabısının tekini çıkardı. Kalem ve ayakkabıyı Batuhan'a verip "Yazmaya başla hayatım. En başa Betül'ü yaz" dedi Ayça. Bakışları Fırat ile kesişti. Genç adam gülümseyerek başka bir tarafa doğru bakmaya başladı.

"Başka kim var güzelim?"

"Kader, Fulya-" derken Fırat sert bir tonla "Fulya mı?" diye sorarak Ayçanın lafını kesti. Yine de Ayçanın tek bir bakışıyla itirazını geri çeken genç adam sessizliğini korudu. Batuhan bir an Fırat'ın Ayça dan korktuğunu bile düşündü.

AtıfetHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin