Bölüm 18

165K 6.8K 547
                                    

Betül arabada çalan müzikle oynayan arkadaşlarına gülümseyerek eşlik etti. Ayça sesli bir şekilde şarkıyı söylerken herkes ona eşlik ediyordu. Kader her zamanki gibi şoför koltuğundaydı.

"Bayılıyorum bu kadına!" dedi en sonunda Ayça. Her şey planladıkları gibi olmuştu. Batuhan gelmek için ısrar etmiş, Ayça fazla diretmemişti. Kader geldiği için Gökhan, Fulya geldiği için de Fırat geliyordu. Alp ise arkadaşlarını yalnız bırakmamak için geliyordu. Hepsi tam kadroydu. Cuma gününden pazara kadar kalacakları ufak tatil köyünü Ayça ayarlamıştı. Buranın bir tanıdığına ait olduğunu söyleyerek her şeyi kolayca halletmişti. Bu tatil herkes için değişiklik olacaktı. Hava biraz bulutlu olsa da birlikte vakit geçirmek güzel olacaktı.

Kader dikiz aynasından hemen arkalarından gelen arabaya göz atıp "Senin Batu da hiç kaçırmıyor bizi hep tam arkamızda" dedi.

Ayça sevgilisi ile gurur duyuyordu. Onu bu kadar iyi tanıyabildiği içinde mutluydu.

"Of harika oldu bu tatil. Çok ihtiyacım vardı" dedi Fulya hemen yanında oturan Betül'ün koluna sarıldı. Betül ve Fulya arka koltuktaydı.

O sırada Batu sinirli bir şekilde araba sürüyordu. Erkeklerin kadınlar kadar neşeli olduğu söylenemezdi. Az önce onu sollayan arabaya kızan Batuhan küfür edip duruyordu.

"Yalnız Ayça ne harika kız. Durduk yere tatil çıkardı ortaya, helal olsun sayesinde dinleneceğiz" dedi Gökhan arkasına yaslanıp.

Alpte Gökhana hak verdi. "Aynen abi hemen her şeyi ayarladı."

"Siz yengenizi ne sandınız oğlum?" dedi Batuhan şapşal bir şekilde gülerek.

"Güzel kızlar var mıdır ki orada?" diyen Gökhan'a Alp, arabada bulduğu yastığı geçirdi. "Hay senin kadın düşkünlüğüne ben!"

Fırat ise ön koltuktan arkadaki ikiliyi izleyerek güldü. "Daha önce buraya gitmiş miydiniz?" diye sordu Batuhana.

"Bir kere gittik. Hatırladığım kadarıyla cennet gibi bir yerdi"

Radyoda çalan duygusal müziğin sesini açan Fırat, şarkıyı mırıldanmaya başladı. Aynı onun gibi diğerleri de ezbere bildiği şarkıyı söylemeye başladı. Erkeklerin eğlencesi de böyleydi. Kadınlardan tamamen farklı ve kendilerine özgü.

Bir saatten fazla süren yolculuk en sonunda bittiğinde arabalar yan yana park edildi. Arabadan ilk inen Fulya oldu. Genç kadın aceleyle arabadan inip herkesten önce etrafta gözlerini gezdirdi.

Ardından herkes teker teker indi. Fulya bagajı açıp Betül ve kendisinin birlikte hazırladığı ufak çantayı aldı. İlk kez arkadaşları ile bir tatile çıkmıştı. Oldukça heyecanlıydı. Ayça ve Batuhan önden gidip oda için işlemleri yaptırdı. Kader arabasını kilitleyip ufak çantasını eline aldı. Kızların hemen arkasından ilerliyordu. Hava bulutlu ve bunaltıcıydı.

Az sonra bekledikleri ufak lobiye Ayça ve Batuhan geldi. "Evet beyler benimle gelin." dedi Batuhan, aynı anda Ayça "Kızlar bu taraftan" diyerek işaret yaptı.

AtıfetWhere stories live. Discover now