DON'T LEAVE ME 13

373 9 0
                                    

Hoşlandığım çocuğun kollarıında huzurlu bir şekilde yatıyordum.Ne yaparsam yapayım gözlerim kapanmıyordu,aklım konulara açıktı.Tavanla olan bakışımı kesip,bakışlarımı huzurla yatan çocuğa çevirdim.Saçları alnına düşmüş,ağzı hafif bir şekilde açıktı.Elaya çalan güzel gözleri kapalıydı.

Onu uyandırmayacak şekilde yataktan yavaşça kalktım.Hava biraz esiyordu.Dolabın kapağını açıp içinden rastgele bir ceket aldım ve onu üzerime geçirdim.Dağılmış saçlarımı tekrar toplayıp odadan dışarıya çıktım.Bahçedeki salıncağa doğru ilerleyip kendimi bıraktım.

Tatlı rüzgar yüzümü okşayıp geçiyordu.Ayaklarımı hareket ettirip salıncağı yavaşça sallamaya başladım.Kafamı kaldırıp gökyüzüne,yıldızlara bakmaya başladım.Küçükken hep çoban yıldızını benimsemişimdir.O yıldız benim yıldızım diyerek kendi kafamda herkeze hava atmaya çalışırdım.Zamanla o derdimden kurtulurum sandım ama hala aynıydı,benimsiyordum.Yanıma aldığım paketin içinden bir dal çıkartıp onu ağzıma yerleştirdim ve çakmakla tutuşturdum.

Salıncakta hafif bir sallantı oluştu.Yan tarafıma baktığımda yeni uyanmış Zayn vardı.İki eliyle gözlerini sertçe kaşıdı ve alnına düşen saçlarını geriye doğru yatırdı.Uykulu gözlerle bana baktı,gözlerinin altı yorgunluktan hafif morarmıştı.Onu bu kadar ne yordu merak etmiştim.

"Ne işin var bu saatte burada?"başını geriye yatırıp gözlerini kapattı.

"Uyuyamadım"kafasını yana doğru yatırıp bana baktı.

"Beni uyandırabilirdin.Gittin sandım"onu bu kadar endişelendiren neydi?Gitmiş olmama endişelenmezdi.

"Emin ol seni uyandırsaydım laf işitecektim.Bu yüzden gerek duymadım,hem zaten evin dışınada çıkmadım"tek sorusuna birden çok cevap vermiştim.

"Sigarayı uzat"yanıma bıraktığım pakedi ona uzattım.Sigarasını yakıp derin bir nefes çekti.Bana biraz daha yaklaşıp kafasını omzuma yasladı ve sigarasını öyle içmeye başladı.Boşverip olmayan anımızı yaşamaya başladım.

"Biz hangi ara böyle olduk?"gözleri kapandı kapanacak şekle gelmişti.

"Nasıl"kısa cevaplar kısa sorular.

"Böyle işte.....Yakın"omzumdaki başı sarsıldı.Gülüşü kulaklarıma doldu.

"Hoşuna gitmedimi"elimdeki sigarayı her zamanki gibi unutmuştum.Derince içime çekip geri dışarıya üfledim.

"İyi yani ne diyim"izmariti rastgele bir yere fırlatıp ayağa kalktı.Tutmam için elini uzattı.Beklemeden elini tuttum ve o şekilde odasına doğru yol aldık.Yere düşmüş olan örtüyü tekrar yatağa koydum ve üstümüze güzelce örttüm.Elleri tekrar belimi buldu.

"İyi geceler Zayn"ımm gibi bir ses çıkarttı ama cevap vermedi.

"Zayn.İyi geceler"

"İyi geceler baş belası"

*+-*+-*+-*+-*+-*+-*+-*+-

Sabah kalktığımda belimdeki eller yoktu.Emin olmak için elimi sertçe yan tarafa attığımda boş bir yatakla karşılaştım.Yatakta doğrularak uykunun verdiği sersemlikle etrafa bakınmaya başladım.Örtüyü yan tarafa atıp ayağa kalktım.Yatağın kenarındaki ayakkabılarımı giyip koltuğun üstüne bıraktığım kyafetlerimi aldım ve eşofmanlarla dışarıya çıktım.Cebimdeki telefon titredi.

"Alo?"bakmadan açtığım için kim olduğunu bilmiyorum.

"Erin?"sesi keyifsiz gelmişti.Bişeyden hoşnut olmamıştı sanırım.

DON'T LEAVE ME (Zayn Malik Fan Fiction)Where stories live. Discover now