DON'T LEAVE ME 5

624 22 4
                                    

"Ne?Nereye taşınıyoruz?"sinirle ellerimi saçlarıma geçirdim.

"Kanada"sözleri üzerimde şok etkisi yaratmıştı.Başka bir yere gidiyorduk.Kimsenin bizi tanımadığı yabancı bir yere.

"Sen ne dediğinin farkındamısın?"yanımızda duran adam kavganın büyüklüğünü farkedip gitmişti.

"Erin boşuna diretme gidiyoruz uzaklaşmak iyi olacak göreceksin"

"Sen ne dediğini bilmiyorsun.Ben hiçbiryere gitmiyoru.Bu kadar anıyı bırakıp nasıl gidebilirsin"sinirden dolayı gözlerim dolmuştu.Ağlamak istemiyorum,karşısında ağlayıpta güçsüz görünmek istemiyordum.

"Ben değil ikimiz gidiyoruz Erin"sinirle ayağımı yere çarptım.

"Ben hiçbir yere gitmiyorum"suratını değişik bir ifade aldı.

"Ne demek gitmiyorum?Kusura bakmayın hanfendi ama bu sefer sizin istediğiniz olmayacak"sinirden çıldıracak derece gelmiştim.Neden kimse bana saygı duymuyordu.

"Abi lütfen gitmeyelim"çaresiz bir şekilde yalvarıyordum.

"Erin odana çık"

Dediğinin tersini yapıp garaja doğru koştum.Çekmeceden motorumun anahtarını alıp motorumun yanına gittimikaskı başımdan geçirdim.Kapının açılması için gereken tuşa bastım ve garaj kapısı ağır hareketlerle açılmaya başladı.Bahçede gördüğüm abim ve Hannah hararetli bir şekilde konuşuyorlardı.Motoru çalıştırdım.Hannah beni görmüştü.

"Hayır,hayır,hayır siktir Erin"son sürat nereye gittiğimiz bilmeden sürüyordum.Arada arkama bakıyordum gelen varmı diye ama yolda sadece ben ve motorumun çıkarttığı ses vardı.İlerde gördüğüm yol çalışması benim lanetim olmalıydı.Direksiyonu sağa kırdım.En az 50 metre gitmiştimki önümde beyaz bir r8 durmuştu.İçinden inen kişide Hannah'dıMotou geri geri itekledim ve direksiyonu sola kırıp geldiğim yolu geri tepmeye başldım.

Kendimi ele vermeye hiç niyetim yoktu.Asıl amacım huzur dolu olan yere yani uçurumumam gitmekti.Sağıma doğru baktığımda arbanın hala arkamdan geldiğini gördüm.Hızımı ibraz daha arttırıp şehre giren yola doğru döndüm.Şehir içinde motor kullanmaktan korkuyordum ama yapacak başka bir şey yoktu.Sağ tarafta gördüğüm tünel girişini doğru ilerledim.Aslında Hannah o arabayla beni geçebilirdi ama malum hızdan korkuyor.

Tünele doğru girince hızımı arttırdım bir kaç araba olması işimi zorlaştırmıştı.Gaza biraz daha yüklendim ve arabaları dikkatlice(!) sollamaya başladım.Arkama baktığımda Hannah bana az da olsa yaklaşmıştı.Yanımdan gelen motor sesi tüm dikkatimi dağıtmıştı.Arkasına baktı ve eliyle gel işareti yapıp hızını arttırdı.Sanırım arabanın peşimden geldiğini anlamıştı.

Yanımdaki yabancıyla nerlere gittik bilmiyorum ama arabadanda Hannah'tanda kurtulmuştum.Motoru yolun kenarında durdurdum motordan inmeden kaskımı çıkarttım.

"Bu harikaydı"deli gibi kahkaha atıyordum.Sol tarafıma dönünce Zayn ile karşılaştım ve şaşkınlığımı gizleyemedim.

"Bir dakika sen"elimle alnıma vurdum"O çocuk sendin değil mi?"

Sinir edici gülümsemelerinden birini attı"Yarışalım mı?"suratı ciddi bir ifadeye bürünmüştü.Çıkardığım kaskı tekrar başımdan geçirdim.motoru çalıştırdım ve ona baktım,ne yaptığımı anlamamışcasına bana bakıyordu.

"hadisene"gülerek söylediğim cümleye karşı oda kaskını takıp motoru çalıştırdı.Eliyle bir işaretini yaptı ben ikiyi beklerden direk üçe geçti ve motorun gazına asıldı.Ne olduğunu anlayamadığım için zaman kaybetmiştim,beklemeden gazı kökleyip yanına yetişmek için hız yaptım.Dakikalar sonra onu azıcık geçmeyi başarabilmiştim.Ama Zayn durmadı ve o farkı kapatıp yanımda süzüldü gitti.

DON'T LEAVE ME (Zayn Malik Fan Fiction)Where stories live. Discover now