DON'T LEAVE ME 41 (Part2)

118 5 0
                                    

"Umarım önemli bir şeydir yoksa kapatıcam" bilmem kaçıncı aramamdan sonra telefomu açmıştı.Sesinden bir şeylerin ters gittiği ve acelesinin olduğu belli oluyordu.


"Nerdeysen hemen eve gel!"telefonda olsak bile ifadesi gözlerimin önüne geldi;Ellerini saçlarından geçirir ve alaylı bir bakış atar sesinde ise bir muziplik olurdu.


"Gelirkende istediğin bir şey varsa çekinme söyle,kapatıyorum Erin"bir şey dememe izin vermeden telefonu suratıma kapattı.


Tekrar aradım ama telefonunu kapatmışt.Telefonu yan tarafıma koyarak yapabileceklerimi düşündüm.


Zayn gelene kadar kitap okuyabilirdim,ama okumak istemiyordum.Ya da yukarıya çıkıp resim çizebilirdim.İyi fikir.


Yerimden kalkarak merdivenlere ilerledim ve sadece benim girebildiğim resim odama doğru yol aldım.Ama ilk önce kendi odamdan anahatarı aldım ve anahtarı deliğe yerleştirerek kiliti olan kapıyı açarak içeriye girdim.


Küçüklükten gelen resim yeteneğim sayesinde bazı resim ödüllerim vardı.Duvarlarda yaptığım portreler ve karakalem çalışmalarım asılıydı.


Üzerime önlüğümü geçirdim ve saçlarımı topladım.Büyük paletime sevdiğim renklerin boyasını döktüm ve penceremin önündeki yere geçtim.


Fırçamı siyah boyaya dokundurdum ve tuvale doğru yaklaştırarak resmimin ilk adımını çizdim.Fırçalarla doğru darbeyi bırakmak zordu,hemde çok zor.Eğer doğru fırçayı seçemezsen resmin mahvolur ve tekrar başlamak zorunda kalırdın.


Siyahla işim bittikten sonra başka bir fırça alıp maviye batırdım ve kelebeğimin kanatlarını yapmaya başladım.Fırçamdaki boya eksildikçe yenisini aldım.Kanadının biri ve bende bitmiştim.Ayağa kalkarak çekmecemden sigara alıp yaktım ve tekrar yerime oturdum.


Uzun bir zamandan sonra resmim bitmişti.Ayağa kalkıp önlüğü çıkarttım.Kapıya doğru döndüğümde abimin beni izlediğini fark etmem uzun sürmedi.


"Burada ne arıyorsun" istifasını bozmadan bana bakmaya devam etti.


"Resim yaparken dünyayla olan ilişkini kesiyorsun.Sen başladıktan beri burda seni izliyorum." elimdeki önlüğü katlayıp çekmeceye koydum.


Omuzlarımı silktim "Resim yapmayı seviyorum.Sen neden gelmiştin"


"Bugün kontrol günün Erin" Bunu birkaç hafta öncesinden Zayn'e söylemiştim,ama benim aklımdan uçmuştu.


"Hasiktir.Ben onu tamamen unutmuşum" gülerek bana baktı.


"Hadi git kendini temizle ve giyin,ben aşağıdayım" arkasına döndü ve ilerlemeye başladı.


Kapıyı kilitleyerek kendi odama geçip boya olmuş yüzümü ve kollarımı yıkadım.Hastaneye gideceğimiz için rahat birşeyler giymeliydim.Tayt ve normal bir tişörtte karar kıldım ve üzerimi değiştirdim.

DON'T LEAVE ME (Zayn Malik Fan Fiction)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt