DON'T LEAVE ME 8(Part 1)

441 18 0
                                    

Abimin gitmesi üzerine evimde parti vermeye karar verdim.Hannah süsleri ve davet edilecek kişileri ayarlarken bende yiyecek ve içecek almak için markete gittim.Arabamı içki reyonunun olduğu yere doğru yönlendirdim ve raflarda ne varsa kucaklayıp arabaya koydum.Cips reyonuna yönelip bir kucak dolusuda cips aldıktan sonra çerezlerin olduğu yere yöneldim.Bazı sütler içinde alkolsüz içecekler aldım.Malum anneleri kızar!!

Aldıklarımı kasadan geçirdim ve ordakiler yardımıyla aldıklarımı arabama taşıdım.

Arabanın arka kapısını açıp aldıklarımı teker teker yere koydum ve yardım almak için Hannah'a seslendim.Sırasıyla poşetleri mutfağa taşıdık.İçeriye girdiğim anda her şeyin hallolmuş olduğunu gördüm ve hazırlanmak için yukarıya doğru çıktım.

Aynada saçlarıma son kez bakıp aşşağıya indim.Bir kaç kişi gelmiş ortalıkta boş boş dolaşıyordu.Arka bahçeye çıktığımda içeriden daha değişik bir atmosferle karşılaştım.Müzik daha açılmamış olsada insanlar elinde içkileriyle sohbet ediyorlardı.Bilgisayarın yanına doğru ilerleyip hareketli bir müzik açıp etraftakilerin coşmasını sağladım.

Bir tarafta yiyişenlermi ararsın,konuşanlarmı,içenlermi,ayakta birbirlerini becerenlermi yoksa daha şimdiden havuza atlayanlarmı.Telefonuma gelen mesaj sesiyle telefonuma baktım.

Partin var ve bana haber vermiyorsun.Bu hiç hoş olmadı güzelim-Zayn

Davet etmeme ne gerek var.Zaten yüzsüzsün gelebilirsin-Erin

Arkandayım-Zayn

Telefonun ekranını kapatıp arkamı döndüm ve karşımda Zayn'in kusursuz yüzü belirdi.Ellerini ceplerine sokmuş kendi çapında havalı olmaya çalışıyordu.Elinden tutup bizim grubun olduğu tarafa doğru çekiştirdim.Elinden tutmuş olmama şaşırmıştı sanırım çünkü hiçbir şey demedi.

Hannah'yı, yapacağımız plan için mutfağa doğru sürükledim.Cebinden çıkarttığı hapı,elimdeki bardakların birine koydu.Gülümseyip hiçbir şey yokmuş gibi yanından geçip gittim ve yanlız bıraktığım Zayn'i bulmaya çalıştım.

Bahçedeki masaya oturmuş olduğunu gördüm,yanına doğru ilerleyip içine hap attığım bardağı ona doğru gülümseyerek uzattım.İçkisini yavaş yavaş içiyordu ve ona bakmaktan kendimi alamıyordum.Bardağı karşısındaki masanın üstüne koyarak geriye doğru yaslandı.Müzik değişti ve yerine daha hareketli bir şey çalmaya başladı.

Yavaş yavaş terlemeye başladı ve durumu oldukça kötü gözüküyordu.Şekilden şekile giriyor ve napacağını şaşırmış gibi etrafına bakınıyordu.Bu haline içimden gülüp elinden tuttuğum gibi ayağa kaldırdım.Merdivenleri çıkıp odama doğru ilerledik.

Odaya girer girmez üzerindeki tişörtünü hızlıca çıkarttı.Onu yatağa doğru ittirdim ve bana bakmasını sağladım.Cİlveli hareketler yaparak onu iyice çıldırtmaya başlamıştım.Kafasını geriye doğru attı.

"Bana cilveli hareketler yapma Erin"tıslamaya andıran sesi beni keyiflendirmişti.Ona doğru ilerleyip tam ereksiyonunun üstüne oturdum ve bana bakmasını sağladım.Elimin tersiyle yeni çıkmış sakallarını okşadım.Gözlerine baktığımda göz bebeklerinin büyümüş ve koyulaşmış olduğunu gördüm.Zevkten delirecek noktaya ulaşmıştı sanırım.

Üzerinden kalkıp kapıya doğru ilerledim,tam çıkacakken konuştu.

"Beni bu halde bırakıp nereye gittiğini sanıyorsun sen!"

"Beni böyle kolay elde edebileceğinimi zannettin,üzgünüm ama devam eden bir partim var"kapıyı kapatım yedek anahtarımla kilitledim ve gülerek aşşağıya indim.Saat gece yarısını geçmişti ama hala bahçede eğlenenler vardı.Bahçeye giriş yaptım ve bizimkilerin yanına doğru ilerledim.Hannah'ya dönüp elime vurması için elimi kaldırdım ve zevkle gülümsedim.

Bunu ödeyeceksin-Zayn

Mesajı Hannah'ya gösterdim ve ikimizde kafamızı odamın olduğu cama doğru çevirdik.Zayn elinde telefon sinirli bakışlarla bizi izliyordu.

Diğer yazdığım hikayeyi yanlışlıkla sildim.O yüzden kaldığım yerden devam edeceğim.

DON'T LEAVE ME (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin