DON'T LEAVE ME 2

1.1K 32 0
                                    

Çizdiği resim Multide

Motoruma doğru ilerlerdim,dikkatimi çeken şey ise motorumun yanına olan bir camaro ss'di.Motorumun üstüne koyduğum kaskımı aldım ve dikkatlice kafama yerleştirdim.Giymiş olduğum hırkamın fermuarını çektim ve motoruma oturdum.Anahtarı kontağa taktım ve motorumu çalıştrıp onu arkamda bırakarak ilerlemeye başladım.Hızmı biraz daha arttırdım.Bir kız olmama rağmen hız ve motor hastasıydım.İlerdeki sapaktan sağa doğru döndüm ve ilerdeki evimizi gördüm.

Motorumu bagaja koydum ve kaskıda elime alarak kapıya doğru ilerledim.Zili çaldım ve beklemeye başladım.Kapıyı Lexi açmıştı.

"Abim evdemi"kapının önünden çekilerek geçmem için yol verdi ve beni kafasıyla onayladı.

"Geldiğimi haber verirmisin ben odamda olacağım"

"Peki efendim"Elimde kaskımla odama girdim ve masanın üstüne koydum.Ayakkabılarımı bir kenara atarak kendimi yatağıma bıraktım.Ani bir kalkışla yatağımın altındaki kutuyu aldım ve pencerim yanındaki özel yerime geçtim.Kalemimi aldım ve deftere kalemle çizgiler belirlemeye başladım.Çizdiğim belirtilere baktım,silgimi alıp yaptığım yerleri silmeye başladım.Ne yaparsam yapayım bir türlü onu çizemiyodum.

Yaklaşık bir saat sonra istediğim sonuç ortaya çıkmıştı.Defteri kutunun içine koyup tekrar aynı yerine yatağımın altına koydum.Tekrar yatağıma uzandım ve o sırada odamın kapısı çaldı.

"Gir"kapıda görünen abim kapıyı kapatmadan yatağıma doğru ilerledi ve ucuna oturdu.

"Nerdeydin bugün"dudaklarıma alaylı bir gülümseme koyup ona döndüm.

"Ve bu seni neden ilgilendiriyor"şaşırmış bir şekilde gözlerime baktı.

"Çünkü b-ben senin abinim"sırıtışım iyice büyüdü.

"Abilik görevin şimdimi aklına geldi?"oturduğu yerden kalktı ve kapıya doğru yürüdü çıkmadan önce bana baktı.

"Bu arada o çocuğa dikkat et biraz tehlikelidir"şaşırmışça ona baktım.Çocuk derken.

Hasiktir.

Bizim insancık.

Nerden biliyor olabilirdi.

------------------

"Erin yemeğe gel"şiddetli bir bağırış üzerinde yattığım yatağımdan doğruldum ve kucağımdaki bilgisayarımı kenara koydum.Komidinim üstünden siyah tokamı aldım ve saçımı at kuyruğu yaptım.

Aşşağıya indiğimde sofrada fazladan 1 kişi vardı.Angela teyzem.Teyzelerimden sadece o teyzemi sevmişimdir.Bana diğerlerine göre en iyi ve sıcak davranan oydu,bazen annem gibi hissettiğim bile oldu.Eskiden olsa gördüğüm anda koşarak kucağına atlardım,ama ben eski Erin değildim.Yüzüme içten gülüşümü koyup yanına ilerledim ve kısa bir kucaklaşma vaat ettim.Ayrıldıktan sonra kendi yerime oturdum ve yemeğimi yemeye başladım.Teyzem ve Zack gülerek bir şeyler konuşuyorlardı arada benide o sohbetin içine almak isteselerde ters cevaplar verip morellerinin bozulmasını sağlıyordum.

Teyzemin anlattığı bir şeye abim gülerken ağzında içtiği o sıvı şeyi püskürttü ve karşısındada ben oturduğum için direk olarak üstüme geldi.İlk önce şaşkınlık ve sinirle ona baktım ama hemen yüzüme piç smilemi yerleştirip tabağımdaki makarnayı avuçlayıp hepsine üstüne attım ve kahkama engel olamadım.

Yemek savaşımız yemeklerimizin sona ermesiyle bitmişti.İkimizde ayağa kalktık ve merdivenlere doğru ilerlemeye başladık.Yukarıdan inen Angela teyzeyi gördüğümde ters birşeyler olduğunu anlamıştım.Çünkü ağlamıştı,abim benden önce davranarak benim soracağım soruyu sordu.

"Teyze?Neyin var?"Angela teyze zorlukla gülümsedi ve bizi takmayarak birşeyler geveledi.

"Gülümseyin bakalım"elindeki kamerayı bizim hizamıza doğrulttu ve bizim fotoğrafımızı çekmiş bulundu.

"Hadi bakalım direk banyolara"Abime baktım ve sonra önüme dönüp son hız ilerlemeye başladım.Bu abimle benim küçükken sürekli yaptığımız bir yarıştı.Kapımın önüne geldiğimde arkama baktım ve çoktan kapısını kapatmış olduğunu gördüm,sinirle bir nefes saldım ve odamın içinde bulunan banyoya doğru ilerledim.

' Haftadır ilk kez bu kadar mutluydum.Teşekkürler Tanrım.

DON'T LEAVE ME (Zayn Malik Fan Fiction)Where stories live. Discover now