DON'T LEAVE ME 6

540 21 6
                                    

Multide hikaye için yapılan video var diğer bölümdede bir tane daha koyacağım 

"Erin dur!"yolun ortasında aniden durdum ve ona döndüm.

"Ne istiyorsun yine.Ne var"suratına doğru haykırdım.Yüzü gerilmişti.

"Öncelikle benimle düzgün konuş yoksa konuşcak bir ağzın bile olmaz"ciddi ifadesine güldüm.

"Hadi ya nasıl olacakmış o?"

"Aynen böyle"daha ben ne olduğunu anlamadan elleri sıkıca başımı tutmuş ve dudakları dudaklarıma kapanmıştı.Ellerim direk göğsünü bulup onu ittirmeye çalştı ama yapamadı.Tüm gücümü kullanıp hem kendimi geri çekip hemde göğsünden ittirdim ve dudaklarımız ayrıldı.

"Sen naptını sanıyorsun"ellerini dağınık saçlarından geçirip onları düzeltti.

"Seni öpüyorum"aramızdaki mesefeyi kapatım yanına yaklaştım.O ne olacağından habersiz bana bakarken ben çoktan elimi kaldırmış yanağına sert tokatımı atmıştım.Başı yana doğru düşerken ben çoktan ordan uzaklaşmış gidiyordum.

Paspasın altından yedek anahtarı kilite takıp iki kere çevirdim.Salonun ışığını yaktığım anda eşyaların gitmemiş olduğunu gördüm.Ne yani taşınmıyormuyduk?Koşarak abimin odasını girdim ve karşılaştığım manzara boşlık ve yerde duran kağıttı.

Üstüne gittiğimi biliyorum ve özür dilerim.Haklısın anıları bırakmak zor gelebilir,ama işler için gitmek zorundaydım,zorundayım.Ve şuna karar verdim 1 hafta sonra 18'ine giriyorsun ve genç bir kız olacaksın.Ben en fazla orada 1 veya 2 yıl kalıcam ve bu süre içerisinde banka hesabına her ay düzenli bir şekilde para yatırıcam.Ve odana bıraktığım parayla kendine bir telefon alabilirsin.Seni seviyorum sarışın.

Duygusal anımdan sonra gelen bu not birazda olsa neşemi geriye getirmiştim.Odama geçip üzerimdeki kıyafetlerden kurtulup yerine daha rahat bir şeyler giydim,gecelik yani.Mutfağa geçip abur cubur ne varsa tepsiye doldurup içeriye taşıdım.Ergenler gibi depresyona girmeyecektim sadece biraz mutlu olmam lazımdı ve ben mutluluğumu çikolatadan alıyorum.

Rastgele bir kanal açıp izlemeye başladım.İkinci açtığım çikolata pakedide diğer çöplerin yanına yani yere gitmişti.Yanımda duran cipsi açıp yemeye başladım aynı zamandada filmi izliyordum.

Yaklaşık yarım saat sonra izlediğim film ve abur cuburlarım bitmişti.Elimde olan tek şey,yağlı eller ve bir göbekti.Lovaboya gidip ellerimi güzelce yıkadım ve orda bulduğum bir tokayla saçlarımı sıkıca topladım.Komidinin çekmecesinden sigara paketimi çıkartıp içinden bir dal aldım.Paketin yanındaki çakmağı görünce aklıma insancık geldi.

İçimden ona beddualarımı okuyup balkona çıktım ve keyifle sigaramı içmeye başladım.İzmaritini bizim bahçemize değilde yan bahçeye fırlatmaya çalıştım,ve başardım.Kesmediği için bir dal daha aldım ve o lanet olası zil çaldı.Sigaramla birlikte kapıyı açmaya gittim.

Açtığımda gördüğüm tek şey boşluktu.Tam kapatacakken yerde gördüğüm gül dikkatimi çekti ve eğilip gülüü aldım.Üstünde not olmaması işin garip taraflarından biriydi sanırım ve böyle gizemli şeyler genellikle ilgimi çekerdi.Gülü mutfak masasının üstüne bıraktım.Sigaram ağzıma sıkıştırıp üst raftan vazo almak için parmak uçlarımda yükselmek zorunda kaldım.

Odama geri çıktım ve yatağıma doğru ilerledim.Duvardaki saate baktığımda 00.00 olduğunu gördüm ve içimden biri beni düşünüyor diye sayıkladım.Uykum yoktu ama ne yapacağımıda bilmiyorum.Yarın okula gidipte o suratsızın yüzünü görmek istemediğim için okula gitmeyecektim.

ZAYN MALİK'İN AĞZINDAN

Yolun ortasında tokat yemiş ve yanlız bırakılmıştım.Ne yapacağımı bilemeden arabama doğru yürümeye başladım.Cebimden çıkarttığım anahtarla üstünde kilit düğmesine basıp kilitlerin açılmasını sağladım.Sıcak arabanın içine girdim ve ilk olarak penceremi açtım.Torpido gözünü açıp içinden sigara paketimi aldım ve geri kapattım.Paketin içinden bir dal alıp sigarayı önemsizce yan koltuğa fırlattım.Cebimden çakmağı çıkartıp sigaramın ucunu tutuşturdum.Çakmağı görünce aklıma ilk olarak Erin geldi.

Acaba şu anda ne yapıyordu demekten kendimi alıkoyamıyorum.Yaklaşık 2 aydır peşindeyim ama farketmemişti.Fazla dikkateli birisi olmasına rağmen.Kıza aşık falan değilim ama sempati duyuyorum ve kendime yakın hissediyorum.Barda ve okulda yaptıklarım sırf kendimi düşündüğüm içindi.Bir kız için asla kendimi düşürme riskini göze alamazdım.Onu biraz önce öptüğüm aklıma geldi ve ortaya saçma sapan bir gülüş attım.

Anahtarı kontağa takıp çevirdim ve yola doğru süzüldüm.Arabayı evin ilerisinde durdurarak ona bakmaya başladım.Balkona çıkmış sigarasını içiyordu ve üzgün halinden eser kalmamış gibiydi.

Neden üzgün olacakki?Seni önemseyeceğinimi sandın?

Yaptığımın saçmalık olduğunu farkedip ordan ayrıldım ve uyumak amacıyla evime doğru yol aldım.

DON'T LEAVE ME (Zayn Malik Fan Fiction)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora