6

22.4K 614 121
                                    



Her sabah okula gitmeden önce mutlaka yüzünü sabunla yıka. Sabun cildi temizler, ferahlatır, güne zinde başlamanıza yardımcı olur. Ayrıca yağlı ve uykulu bir surattan kurtulmuş olursunuz. (Arkadaşlar bu madde yazdığım dönemde doğru olarak biliniyordu. İnsanlar yüzlerini sıvı sabunla filan yıkıyordu fakat sonradan zararlı olduğu ortaya çıktı. Sakın bana uyupta yüzünüze sabun sürmeyin :D )



Size hiç kimsenin okula giden bir kıza yapmayacağı ama bana göre 14-15 yaşındaysanız bu yaşlarda başlamanızın uygun olduğu bir şey önereceğim: Workout! Bu bir nevi spor. Ama daha çok zinde kalmakla değil vücudunuzun şekil almasını, kilolarınız varsa onlardan kurtulmanızı sağlayan bir şey. Bu yaşlarda vücudunuz orantısız oluyor. Ya göğsünüz çok büyük oluyor ya kalçanız ya da ikisi birden! Bende buna maruz kaldım ve workout yaparak azda olsa geçirdim. Hala yapıyorum. Nasıl yapacağım derseniz bir çok site var bunun hakkında. Ben sitelerle ilgilenmiyorum. Kendi hareketlerimi yapıyorum ama yorumda bir link göreceksiniz. Benim yaptığım hareketlere benziyor. İstiyorsanız bakabilirsiniz.
*Kendinizi incecik olacağım diye zorlamayın sakın :D



Sakın okulda çok konuşmayın. Hiçkimse çok konuşanı sevmez ve konuştukça saçmalar, saçmaladıkça batarsınız. Çok konuşmak karakterinizde olabilir ama bu kendinizi sınırlandıramayacağınız anlamına gelmez. Özgüvenli olun :)

OKUL TAVSİYELERİ. ♀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin