16

8.2K 184 32
                                    

Merhaba arkadaşlar. İzninizle çok pis bir dönüş yapmak istiyorum. I'm BACK millet. Hemde çok güzel fikirlerle :D (yalanın daniskası)

Tamam biliyorum okulun bitmesine bir ay kaldı ama bu bölümün konusunu CİLT BAKIMI olarak ilan ediyorum. Uzun zamandır gözlem yaptığım ürünler var. Beğendiklerimi size sunacağım. Bu bölümü ciddiye alıp en kısa sürede uygulamaya başlar ve okulun açılma zamanına kadar cildinizi guzelleştirip sizde pis bir dönüş yaparsanız bana dua etmeyi unutmayın :D

Öncelikle ürünlerimi belirteyim. Sonra bunları tek tek konuşucaz :D

*Eyüp Sabri Tuncer - Gül Suyu

*Tatlı Badem Yağı

*Neutrogena Visibly Clear - Sivilce Temizleyici Jel (200 ml)

*Diadermine - Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli (150 ml)

*Neutrogena Visibly Clear - Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel (150 ml)

**Sudocrem (60 gr)

*Bayer Madecassoll - Merhem (40 g)

Öncelikle gül suyundan başlıyorum. Sizi bilmem ama benim bu aralar yüzüm çok kurulaştı. DEğişen hava şartlarından mıdır nedir bilmiyorum. Etrafımdaki kişilerde de bu sorunu gördüğüm için ilk bunu önereyim dedim. Gül suyunun bir çok şeye yararı var ama ben yüzü beslediğini ve göz altı morluklarını azalttığını hatırlıyorum şuan. Beni ilgilendiren özellikleri bunlardı çünkü :D Yazılılar, hava şartları falan filan derken yüzüm solgunlaştı, derim soyulmaya başladır. Zaten göz altı morluğu (aslında siyahlığı desem daha uygun olur hatta koyu siyahlığı -.-) bende uzun zamandır var. Ama şu aralar nirvanasını yaşıyor. O yüzden bu ürünü aldım. Severekte kullandım açıkcası. İşe yaradı tabii ama kullanmayı bıraktıktan sonra etkisi azaldı. Özellikle göz altı morluğu şikayetiniz varsa alabilirsiniz. Fiyatını hatırlamıyorum ama 10-15 tl olması lazım.

İkincisi ->> Tatlı Badem Yağı. Bu ürünü kaşlarım, kirpiklerim ve göz altım için aldım. Şişenin yarısını kullandım ve kirpikler konusunda çok mutluyum. Özelliklede alt kirpiklerimi acayip derecede uzattı. Kirpikleriniz uzasın diyorsanız kesinlikle alın derim. Aktarcılardan 5 tl'ye aldım. Şişesi küçük ama sıvı olduğu için uzun süre gidiyor. Özelliklede gece yatmadan önce çok fazla olmayacak şekilde kirpiklerime, göz altlarıma ve kaşlarıma sürdüm. Kirpik ve kaşlar için: Kullanıp bitirmiş olduğunuz maskaranız var onun çubuğunu (böyle mi bahsetmem gerekiyordu? :S) temizleyip ucuna 1-2 damla damlatarak kullanabilirsiniz. Daha kolay oluyor.

Sonucu söylüyorum: Benim göz altlarım doğuştan gelen bir şey olduğu için faydası olmadı malesef. Ama dediğim gibi kirpiklerim gözle görülecek derecede uzadı. Kaşlarım gürleşti ve rengi koyulaştı. Kullanmak isterseniz tavsiye ederim ama mutlaka TATLI badem yağı olmalı :)

Bir diğeri : Neutrogena Visibly Clear - Sivilce Temizleyici Jel (200 ml olandan- gerçi başka var mı bilmiyorum :S)

En baştan söyleyeyim bu bir sivilce TEMİZLEME jeli. Sivilcelerinizi sıkıyorsanız ya da yüzünüzde sivilce lekeleri varsa bir işe yaramaz. Patlamamış olan sivilceler üzerinde çok büyük bir etkisi var *bence. Benim alnım full küçük sivilcelerle doluydu. Hani böyle gözükmeyen ama pütür pütür olanlardan :P Elimle dokunarak rahat 30 tane sivilce sayabiliyordum yani :D Şimdi ise bu 10'lara kadar inmiş durumda. Çok severek kullandım. Arkasında nasıl kullanmanız gerektiği yazıyor. Dediği gibi uygularsanız faydasını görürsünüz. Fiyatı 14 liraydı. Bazı yerlerde -sonradan- 7 lira olduğunu gördüm ve üzüldüm açıkcası. İndirimli yerleri takip edin derim ben :D Ve gerçekten bu ürünü öneriyorum. Ha bir de unutmadan Neutrogena'nın 4 saatte sivilceleri azaltan, kurutan yada yok eden *cildinize ve sivilcenin durumuna göre değişir* bir ürünü var. Genelde sivilce temizleyici jelin yanında görüyorum hep. Şişesi küçük ve aynı fiyata ama öneren çoktu. Durumunuz vahimse onu daha çok öneririm. :)

OKUL TAVSİYELERİ. ♀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin