3

26.1K 680 113
                                    



Senenin başında kendinize bir ajanda ya da küçük bir defter alın. İçine tüm dersleri not tutun. İnanın bana sonradan çoook işe yarıyor. Defterinizi renkli tutmaya özen gösterin. Özelliklede kırmızı renk çok dikkat çeker ve aklınızda kalıcı olur. 



Okulda sakın eyeliner çekmeyin! Büyük sınıflar dalga geçiyor. Basit bir örnek vereyim: bizim lisede 9. sınıfların kızları eyeliner çekiyor, 15 yaşındalar? Halbuki 12. sınıflar bile çekmezken onlar süslerinden taviz vermiyorlar ve çoğu kez 12. sınıfların eyeliner çekmiş bir 9. sınıfa alayla ve gülerek baktığına şahit olmuşluğum var. Bu uyarımı göz önünde bulundurun. :D



Okula ağır makyaj yapıp gitmeyin. Mesela çok fondoten sürenler var sakın yapmayın. Herkes ergenlik döneminden geçer bu yüzden sivilceler veya siyah noktalar garip karşılanmaz. Yüzünüzü saklamanıza gerek yok. Eğer çok fazla varsa cildiyeye gidin ve doktorunuzdan krem tavsiyesi isteyin. İlaçlar kullanmayın yan etkisi olabilir en iyisi akne tedavisi kremleri. Eczaneden de alabilirsiniz.

OKUL TAVSİYELERİ. ♀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin