ÖZEL BÖLÜM: 6 aşamada doğal makyaj.

1.6K 37 9
                                    

Sanırım bu yıl nadiren gördüğümüz olaylardan biri bu "doğal makyaj". Nedenini bilmediğim bir şekilde özelliklede son yıllarda insanlar çok fazla makyaj yapar oldu. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama kızlar yazmak yerine insanlar yazdım çünkü artık erkeklerde makyaj yapıyor! Önce Çin, Kore gibi yerlerde başladı bu erkek makyajı. Oralarda erkek pop müzik gruplarında baya yaygındı. Şimdi ise Amerika'da da var. 

Aslında bu durum işime yarıyor. Yaşımın makyaj için küçük olduğunu ve ayrıca makyajın İslam'a uygun bir şey olmadığını düşünerekten makyaj yapmak istemiyordum ama "erkekler bile yapıyorsa ben niye yapmıyorum?" demeye başladım. :D

Konudan saptım.

Pekala bu özel bölümün konusu doğal makyaj. Bunu özel bir bölüm olarak paylaşmak istedim çünkü bu senenin makyaj modasından da bahsedeceğim. Sizde basit dokunuşlarda güzel ve yenilikçi görünmek istiyorsanız okumaya devam edin. 


1) Uygun kapatıcı: Pekala öncelikle söylemek istiyorum: ten renginizden daha açık renkte olan ve göz altı kırışıklıklarınıza dolan kapatıcıların devri bitti. Artık sizi "Bu şekilde uyandım" dedirtebilecek kapatıcılar revaçta. Ve kapatıcı deyince benim aklıma ilk Loreal geliyor. Loreal'in bütün kapatıcıları övülüyor. Bunların içinde gençler tarafından en çok kullanılan Loreal True Match kapatıcısı. Yanlış bilmiyorsam Gratis mağazalarında var ve yine yanlış bilmiyorsam fiyatı 24 tl gibi bir şey. Uygun fiyata bulabileceğiniz en iyi kapatıcı bu. Diğer iyi kapatıcılar gerçekten cep yakıyor. Ee haliyle öğrenci olduğumuza göre...

Sizi bilmem ama ben para biriktirmeye başladım bile. :) 


2) Koyu kahve gözler: Uygun yerlere süreceğiniz kahve farınız gözlerinizi daha büyük ve aydınlık göstermenizi sağlar. Aşağıdaki fotoğraftada göreceğiniz üzere kahverengi daha sıcak ve daha dikkat çekici bir görünüm sağlıyor. Tabii bu farı daha az uygulamak bizim için daha iyi. Bilmiyorsanız söyleyeyim: insanlarda göz çevresindeki deri en ince deridir. Aman dikkatli olun çok çabuk zarar görebilirler :D

  Benim far için önerim Pastel'in Profashion adlı 4'lü far paleti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

  Benim far için önerim Pastel'in Profashion adlı 4'lü far paleti.   

Aslında farların kalıcılığı pek yok. Ama bu biz gençler için iyi çünkü çok abartılı bir makyaj istemiyoruz zaten. Ama yinede yoğun olsun isterseniz fırçanızı ıslatarak sürmeyi deneyin :) Fiyatı 11 tl'ydi diye hatırlıyorum. Gratis'de bulabilirsiniz. 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
OKUL TAVSİYELERİ. ♀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin