1

49K 866 245
                                    

Okul eteğiniz çok kısa olmasın. En fazla dizinizin 5 parmak üzerinde olsun. Eğer pantolon giyiyorsanız dar paça pantolon giymeniz daha uygun. (Arkadaşlar diz diye kastettiğim diz kapağıydı yanlış yazmışım kusura bakmayın. Saolsunlar yorum atanlarda beni uyarmak yerine dalga geçmişler. Geç fark ettim. Tekrardan kusuruma bakmayın.)

Okulda dağınık saçlarla gezmeyin. Her gün farklı saç şekilleri yapmayın, onun yerine haftalık ya da 3-4 güne bir değiştirebilirsiniz. Ayrıca abartılı saç şekillerinden de olabildiğince uzak durun. (multimedya'ya okul için en uygun saç modelinin resmini koydum.)

Kollarınızda 7-8 tane bileklikle gezmeyin. Rengarenk bileklikler takmayın alay konusu olunuyor. En iyisi siyah ya da lacivert tonlarında bir tane bileklik takmak. (Erkekler içinde geçerli)
(Ben bu yazıyı yazdığım dönemde yani İKİ yıl önce insanlar kollarında 10 tane renkli bileklikle geziyordu. Abartmıyorum gerçekten öyleydi ve işin garibi erkekler de takıyordu. Bu uyarıyı onlar için yazdım. Bana göre o zamanlar oldukça kötü gözüküyordu. Düşüncem hala bu şekildedir. Siz rengarenk takmak istiyorsanız takın. Bu sözlerim de yorumda "ben rengarenk takıyorum dalga da geçmiyorlar" diyenlere. Gelip de sizin yüzünüze gülmezler zaten arkanızdan gülerler. Arkanızda gözünüz varsa ve görüyorsanız o başka. Ben uyarımı yaptım.)

OKUL TAVSİYELERİ. ♀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin