43.

323 14 0
                                    

            Oba se na mě tázavě podívali. ,,jak to zvládáte bez Zayna?" skousla jsem si spodní ret. Podívali se na sebe a nerozhodně se na mě podívali zpátky. ,,je to horší, ale držíme se" odvrátil hlavu Ní. Nebylo mu příjemné, že jsme se o tom bavili. Nesl to nejhůř z kluků... ,,Tati" slyšela jsem Ashův hlas z kuchyně. ,,nikdy si nezvyknu na to, že ti někdo říká tati" zakroutil hlavou Harry, když přišel Ash i s malým v náručí. ,,to asi nikdo" prohodil Ní. ,,kde jsou zbylé děti?" dala jsem Angel na zem, protože se mi vykrucovala. ,,Michael říkal, že Luke je u mě, že mu není pořád dobře a Lauren spí v pokoji pro děti" kývl hlavou ke schodům a dal Ashe na nohy. Držel ho, aby nespadl. ,,úsměv" zakřičel Calum a vyfotil to. ,,ty si nedáš pokoj" pokroutil nad ním hlavou Ash. ,,nikdo mi nedal vědět, že už chodí. To bolí" chytl se za srdce Ní, když šel Ash sám. Hned na to malý Ash spadl a rozbrečel se. Ash si ho vzal do náruče a začal ho hladit po bříšku. ,,ticho" utišil nás Luke a zvýšil hlasitost na televizi. Jediný Ash pořád plakal, ale hned, jak uslyšel písničku, kterou Luke dal nahlas, přestal. V televizi hrála písnička od Zayna. Niall se na to ublíženě díval a Harry radši odvrátil hlavu. Sakra moc je to vzalo. ,,Zayne. Fotografové tě zastihli v Sydney s malým dítětem, je tvoje?" přerušili písničku a ukázali tam rozhovor se Zaynem. Byl roztomilý, jak mu padaly vlasy do obličeje. ,,není moje. Je Ashtona z 5 SOS" Niall se na mě podíval. ,,proč jsi mi neřekla, že se vídáte?" vydechl. ,,vím, že ti není příjemné, když se o něm mluví" objala jsem ho zezadu kolem krku. ,,dobře. Plánuješ děti? Jak je to se skupinou a ostatníma klukama? Scházíte se?" zasypala ho otázkami. ,,děti neplánuju" pousmál se, ale pak zvážněl. ,,s klukama jsem se neviděl od doby, co jsem odešel" sklonil hlavu a vlasy mu napadaly před obličej. ,,mrzí tě to?" pokračovala žena. ,,hrozně moc. Rád bych je zase viděl a řekl jim, že mě to mrzí, ale takhle je to pro všechny lepší" zvedl hlavu a zadíval se někam za tu paní. ,,ne není" zašeptal Niall. ,,to je Zayn" vypískl Luke a sedl si na zem před televizi. Pustila jsem Nialla a odtáhla ho od televize trochu dál, aby si nezkazil oči. ,,to je od tebe milé. Myslíš, že tě chtějí vidět i oni?" trochu jsem se zamračila a podívala se na kluky. Hltali každé slovo. ,,těžko říct. Můj odchod jim ublížil, hlavně Niallovi, vím to" skousl si spodní ret a Niall se předklonil. ,,sakra" zvedl se Harry a odešel někam s mobilem u ucha. ,,kde je Louis a Liam?" sedla jsem si vedle Nialla a objala ho kolem pasu. Bylo mi ho líto. ,,přijdou za chvíli" dal mi ruku kolem ramen a dál poslouchal rozhovor. Říkali tam něco o nějakém filmu a jeho písničce. ,,mami pojedeme někdy my za Zaynem?" otočil se na mě Luke a sedl mi na klín. ,,nevím zlatíčko. Musíš myslet na malou Lauren. Ta jen tak cestovat nemůže" odhrnula jsem mu vlásky z čela, protože mu padaly do očí. Stejně jako oboum Ashům.

           ,,rád tě vidím" objal Niall Zayna. Harry mu zavolal, aby přijel. Dorazil i Louis s Liamem. Luke odstrčil Nialla od Zayna, i když byl tak třikrát vyšší, jak on a objal Zayna kolem nohou. On ho vzal, zvedl ho a tím mu umožnil ho obejmout kolem krku. Přilezla k němu i Angel, zapřela se o jeho nohu a stoupla si. ,,vypadají, že Zayna mají radši než vlastního otce" zasmál se Louis. Angel se na něj podívala s dudlíkem v puse, zamračila se a pak začala natahovat. Natáhla ruce k Ashovi a chtěla k němu jít, ale málem spadla, kdyby ji Zayn na poslední chvíli nechytil. Vzal ji a podal ji Ashovi, ke kterému se přitulila. ,,vidíš?" usmál se pyšně Ash a jednou rukou objal Zayna. Nechali jsme kluky v obýváku a šli jsme k Ashovi, abysme uložili Luka. Pořád mu nebylo dobře. ,,jdu nakrmit Angel a Ashe, uložím je a pak přijdu" odpověděl Ash Lukovi, když se ptal, jestli tu zůstaneme. Luke přikývl, zalezl si do postele a já ho přikryla. ,,chceš dudlík?" pohladila jsem ho po vlasech. ,,ne. Už jsem velký" usmál se a než zavřel oči, tak mě chytl za ruku.

             ,,zvládl jsi to?" zašeptala jsem a objal Ashe kolem pasu. Luke usnul dřív, než za ním přišel. ,,jo, jen Ash to trochu odmítal. Když si to vzal Niall, tak to šlo" zasmál se a Niall hrdě vypnul hruď. ,,chystáš se na dítě?" škádlila jsem ho. On se na mě vyděšeně podíval. ,,k tomu potřebuje ženskou" dobíral si ho Harry. ,,aspoň je nemám na jednu noc" hodil po něm se smíchem polštář. Je divné, že si z toho dělají srandu. Pro ty dívky to může být důležité. A hlavně když spali s hvězdou. Já to tak s Ashem neměla. Ano, chodili jsme spolu, ale nebrala jsem to tak, že je známý. A teď pořád někam jezdí. Pořád někam jezdí a nemáme na sebe moc času. Ještě k tomu, když máme děti. Nemám mu to za zlé, vůbec, jsem ráda, že si plní sen...

              Dohodli jsme se, že ten den radši přespíme u kluků. Luke spal s námi, protože jsme ho nechtěli budit tím, že bysme ho někam nesli. Bylo hezké probudit se vedle nich, ale chyběly mi tam zbylé děti. ,,dobré ráno" vzala jsem si malého Ashe, který už byl vzhůru a stál v postýlce.

            ,,Problém" došel dolů Ash bez trička  s Lauren v náručí. Neměla ani plenku a Calum to asi fotil. ,,co se děje?" dala jsem Ashe, kterého jsem měla na klíně, na zem. ,,už tu nejsou plenky" dal si Lauren výš, aby mu nespadla. Zaklonila jsem hlavu a zvedla se. ,,ještě jedna by měla být v její tašce s věcmi. Podívám se tam" vzala jsem si ji od něj. ,,tak mladý a už mění plenky" zaslechla jsem Calumův hlas. Pousmála jsem se nad tím a zašla do Ashova pokoje, kde jsem Lauren dala poslední plenku.

            Můj život se otočil o sto osmdesát stupňů, když jsem poznala Ashe. Ve dvanácti letech, jsem si sním potají plánovala svatbu a teď se to uskutečnilo. Nikdy bych nevěřila, že se to doopravdy stane, že s ním budu mít čtyři úžasné děti a že bude slavný. Je to jiné, než můj dětský život, ale vyhovovalo mi to... Tohle bylo to, co jsem si přála. Žádné drahé dary, modré z nebe. Chtěla jsem rodinu a tu už mám...

*fotka Ashe a Lauren jen pro představu*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*fotka Ashe a Lauren jen pro představu*

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now