4.

652 31 2
                                    

Celý týden jsem musela pracovat ve školce a kluci dělali na novém albu, takže jsme toho měli všichni hodně. Kluci nestíhali, takže byli nepříjemní, ale to k tomu patří. S Ashem jsme se dohodli, že pojedeme na chatu jeho kamaráda. Tam bysme měli klid. Nikdo by nás tam nerušil. Zrovna jsme nastupovali do auta, když přišel Calum k Ashovi. ,,brácho, vraťte se hlavně co nejdřív. V neděli o půlnoci to chceme vydat" prosebně se na něj podíval. ,,neboj. Vrátíme se" mrkl na mě. Kluci se rozloučili a Calum přešel ke mně. ,,jenom ho prosím nezabij" zasmál se a objal mě. ,,budu se snažit" zašklebila jsem se na Ashe.

Po ani ne půl hodině jízdy jsme dojeli k chatě. Nebylo to daleko, ale mně to takhle vyhovovalo. Bylo tam nádherně. Chata ze dřeva a obrovskou zahradou s jezírkem. ,,páni" vydechla jsem. V nějakém filmu by kluk řekl ,,v něčem podobném budeme bydlet" ale na tohle znám Ashe až moc dobře. Není na to. Radši si hraje na tvrdého chlapa. Nikdy neplánuje tak dopředu. Jenom když jde o kapelu, tak udělá výjimku. Ash vzal z kufru tašky a šel s nimi ke dveřím. Odemkl a jako gentleman mě pustil první. Vevnitř to vypadalo líp než venku. ,,je to krásný" otočila jsem se na něj. On se pyšně usmál a dal mi ruce na boky. ,,já vím. Proto jsem chtěl jet sem" políbil mě na krk. ,,miluju tě" zašeptal. Musela jsem se usmát. Konečně, po dlouhé době, to znovu řekl. Cítila jsem se líp. Cítila jsem se milovaná. Připadala jsem si taky jako nějaká puberťačka, co je poprvé zamilovaná. ,,tohle už jsem od tebe dlouho neslyšela" provokovala jsem ho. ,,já vím" zašklebil se. ,,já tebe" stoupla jsem si na špičky a políbila ho na rty. Možná je dobře, že mi to neříká každý den. Pak by to zevšednělo a nemělo to svoje kouzlo.

O dva týdny později

S Ashem to bylo úžasné, ale hned potom přišly povinnosti. Kluci vydali nové album, já potkala Corbyna a Lukovi volal táta. Abych tohle všechno rozebrala a uvedla na pravou míru. Album mělo ohromný úspěch. Corbynovi jsem vyčetla, že nechal Ashley ve školce a táta volal kvůli tomu, aby Lukovi popřál k narozeninám. Narozeniny měl před třemi měsíci, ale to je vedlejší. Prý se na mě ani nezeptal a když ho chtěl Luke seřvat, jak to má pokaždé v plánu, tak zavěsil. Celý on. Taky jsem ho potkala, s mámou. Byla jsem zrovna s Michaelem v obchodě. Oba dělali, že mě nevidí. Zamrzelo mě to, ale Michael, jako vždycky, mě rozesmál. Taky je viděl a chtěl jim vmést do obličeje ne moc hezké věci, ale já ho zarazila. Na tomhle všem se odrážely výsledky v práci. Byla jsem často mimo a jednou mě i Alice poslala domů, protože jsem to prostě nezvládla. Ale den poté jsem to musela zvládnout sama, protože šla na kontrolu.

Někdo zaklepal na dveře třídy a já zvedla hlavu od knihy. Děti spaly, takže jsem měla chvilku čas. Mezi dveřmi stál Corbyn. Trochu jsem se zamračila a šla k němu. ,,ahoj Kat. Myslíš, že by bylo možný, že bych si vyzvedl Ashley později?" ano, myslíte správně. Začali jsme si tykat. Mně to tak vyhovovalo, protože vykat někomu, kdo je jen o rok starší je divné. ,,Ahoj. Hele já ji klidně k vám hodím. Mám to cestou" usmála jsem se. ,,fakt? Doma bude jenom máma Jacka. My musíme do studia" objasnil mi. Věc, kterou jsem se o nich dozvěděla. Zpívají, mají skupinu a jsou docela úspěšní.

Chvíli jsme si spolu povídali, pak jsme se rozloučili a Corbyn odešel. Hned po tom, co přijdu ze školky jedeme na první víkend s fanynkami. Musela jsem zařídit poslední věci, protože to svěřil Luke mně. Byla jsem nervózní, stejně jako kluci. Byla to první taková akce.

,,Kat sakra kde jsi?" vypískl Calum do telefonu. ,,Cale klid. Za chvíli budu doma" zasmála jsem se. ,,Luke tady zmatkuje, že se to nestihne" zavrčel a okřikl Michaela, aby položil jeho hřeben na vlasy. ,,jo a taky Ash tady pomalu brečí, že mu chybíš" zasmál se. ,,to není pravda" ozval se zdálky Ashton. ,,dejte mi deset minut a budu doma" oznámila jsem mu a než stihl říct něco dalšího, tak jsem to položila.

Kemp, kde jsme měli víkend pobývat, vypadal úžasně. Fanynky měly přijet až večer, takže jsme měli čas všechno doladit. Kluci byli snad nervóznější než kdy jindy. Položila jsem Calumovi ruku na rameno. ,,bude to v pohodě, uvidíš" povzbudivě jsem se usmála. Cal byl z nich nejvíc nervózní. Vždycky se bál, že řekne před fanouškem něco, co nemá a pak se to bude řešit. Jen lehce kývl a posadil se. Byl bledý a já se bála, že to s ním každou chvíli sekne. Pohladila jsem ho po vlasech a odešla za Ashem. Seděl za jídelnou a koukal na les. Sedla jsem si vedle něj a opřela si hlavu o jeho rameno. ,,běž uklidnit Caluma" odvrátil hlavu. Zamračila jsem se. ,,co se děje?" chtěla jsem ho vzít za ruku, ale cuknul. Vždycky jsem tyhle jeho změny nálad nenáviděla. Choval se jako hůř jak těhotná žena a to už je co říct. Zvedla jsem se a odešla od něj. Cestou jsem potkala Michaela, jak si někam táhl kytaru. Jenom Luke nikde nebyl. Zkoušela jsem ho hledat i na jejich chatce, ale taky nic. Začínala jsem se bát...

Luke nebyl nikde k nalezení do doby, kdy přijely fanynky. ,,kde jsi sakra byl?" sykla jsem na něj. Jen se usmál a objal mě kolem ramen. ,,to je tajný" zašeptal mi do ucha. Píchla jsem ho prstem do břicha a odtáhla se, protože k nám začaly chodit holky. Ani jeden kluk, což jsem i tak trochu čekala. Luke se chytl ublíženě za srdce a podíval se na mě. Já protočila očima a podala mu desky s programem na večer. Když jsem mu vysvětlila, co a jak, tak jsem odešla. Nechtěla jsem, aby někdo věděl, že jsem s nimi nějak blízko. Bála jsem se. Tak trochu nadávek a hlavně toho, že by za to kluky ostatní odsoudili. Že jim lhali a nic jim neřekli takovou dobu...

Na večer bylo naplánované jen seznamování, večeře, rozdělování chatek a organizační věci. ,,a je možnost být na chatce s někým z kluků?" zašeptala blondýna brunetě vedle ní. ,,jestli to půjde, tak si beru Ashtona" zašeptala ji nazpátek. Musela jsem se pousmát. Zamilovaná fanynka. Sorry zlato, ale ten patří mně.

Já šla s klukama na večeři až tehdy, kdy tam nikdo nebyl. Ash se zdržoval rozhovoru a já přemýšlela nad tím, co mu je. ,,co to s váma sakra je?" drknul do mě a do Ashe Calum. Seděl mezi námi, takže mu to nedělalo problém. ,,nic" s tím jsem se zvedla, odnesla talíř, který jsem měla skoro plný a odešla z jídelny. Sedla jsem si pod jeden strom a sledovala ostatní, jak chodí sem a tam. Některé holky se smály a některé čekaly, až kluci vyjdou z jídelny. Hodněkrát jsem přemýšlela nad tím, že by mě Luke představil jako sestru, ale asi bych nechtěla zažívat to, co kluci. Nikdy mi nebylo příjemné, když mě někdo fotil, že jsem byla s klukama. Někdo si sedl vedle mě. Otočila jsem hlavu a zarazila se, když jsem vedle sebe uviděla Ashe. Čekala bych Michaela, Luka, nebo dokonce i Caluma, ale Ashe ne... ,,neměli by nás vidět spolu" zašeptala jsem a odvrátila od něho pohled. Nikdy nevíte, jak vtíravé můžou být fanynky. Jednou pronásledovaly Caluma až na záchod, což bylo dosti trapné, protože si jich všiml až vevnitř. ,,já už na to seru. Chci být s tebou. Nechci se furt skrývat. Vždyť už to jsou tři roky" zavrčel. Vypadal naštvaně. Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, jak to cítí Ash. Věděla jsem, že je zvyklí na slávu, ale že by mě chtěl představit oficiálně jako jeho přítelkyni? Byla jsem sobecká když jsem si myslela, že by to ublížilo jen mně. Nikdy jsem nepomyslela na to, že to může užírat i Ashe. ,,zlato" povzdechla jsem si.

Můj vysněný život//cz FF✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat