16.

422 26 2
                                    

,,čau zlato" objala mě Alice ve svatebních šatech, když jsme přijeli ke kostelu. ,,sluší ti to" celou jsem si ji prohlédla. ,,díky, ale já bych radši, kdybys nás představila" nenápadně kývla k Ashovi. Stál kousek od nás s mobilem v jedné ruce a s kočárkem u druhé ruky. Hned jak Alici uslyšel, tak zvedl hlavu, mobil schoval a přešel k nám. ,,tak fajn. Ashi, tohle je Alice. Alice, tohle je Ashton" splnila jsem její požadavek. ,,těší mě" zářivě se usmála a natáhla k němu ruku. ,,nápodobně" zazubil se. ,,to je sakra kus" zašeptala mi do ucha tak, aby ji Ash neslyšel. ,,a teď už běžte dovnitř. Za chvíli půjdu" popohnala nás. ,,jo a kočárek můžete dát vedle Amber" oznámila nám. Přikývla jsem a společně s Ashem a kočárkem jsme šli dovnitř. ,,kdo je Amber?" šeptl ke mně. ,,její dcera" převzala jsem si od něj kočárek a dala ho vedle růžového s Amber.

,,Zahraj něco" prosila Ashe Alice už nějakou dobu a přitom ukazovala na klavír. ,,tvoje žena vážně hrozná" zasmál se Ash, poplácal Alexe na rameni a šel si sednout za klavír. Bylo chvíli po obědě, takže práva zábava měla ještě začít. Alice si rádoby naštvaně založila ruce na hrudi a Ashe zle sledovala. On se na ní sladce usmál a začal hrát broken home. Moje nejoblíbenější písnička od nich. Alice spustila ruce podél těla a sledovala ho s otevřenou pusou. ,,to koukáš co?" drkla jsem do ní loktem. ,,no to je... Úžasný" vydechla. ,,jako na chlapa" řekl uznale Alex.

Když Ash dohrál, tak sklidil ohromný potlesk. ,,spokojená?" usmál se na Alici a mě objal kolem pasu. ,,byl jsi úžasný" složila mu poklonu. ,,vážně. Proč s tím nejdeš na veřejnost?" stoupl si vedle něj Alex. ,,já mám skupinu" usmál se pyšně Ash. ,,tak to promiň, nevěděl jsem to" zvedl ruce do obranného gesta. ,,Ashi já ti na chvíli ukradnu princeznu, jo?" odehnala jeho ruku z mého pasu a vzala mě za paži. ,,vrátit" mrkl na ní a dál se bavil s Alexem. ,,tak princeznu jo?" uculila jsem se na ni. ,,samozřejmě. A neprotestoval" zvedla hrdě bradu a zastavila se před starší dámou. Byla velmi zachovalá a vypadala úžasně. ,,mami, tohle je Kat, moje nejlepší kamarádka. Kat, tohle je moje mamka" představila nás. Její mamka se rozzářila a vtáhla mě do objetí. ,,těší mě" zasmála jsem se. ,,mně taky. Alice o tobě tolik mluvila. Tykej mi, jsem Francis" dala mi ruce na ramena a sjela mě pohledem. ,,vážně jsi tak krásná, jak Alice říkala" pohladila mě po tváři.

,,a teď se mnou" objal mě kolem pasu Ash a dal přede mě panáka. ,,Ashtone!" zasmála jsem se. Jen nevinně pokrčil rameny a vzal si do ruky svoji skleničku. Už byl večer a všichni byli trošku napití. Luka jsme uložili do jednoho pokoje, který nám Alice poskytla. Taky tam můžeme přespat, s čímž jsme souhlasili. S Ashem jsme do sebe kopli průhlednou tekutinu a vrátili se k ostatním. Zrovna se sálem rozezněla pomalá písnička, takže mě Ash vzal za ruku a zatáhl mě na parket. Dala jsem mu ruce za krk a pomalu pohybovala boky, na které mi položil ruce. Připomínalo mi to maturitní ples. ,,miluju tě" zašeptal a políbil mě. Ruku z mého boku přesunul na můj krk a přitáhl si mě blíž. Někdo si za námi odkašlal, takže jsme byli donuceni se odtáhnout. ,,nerada vás ruším od velmi důležitého... Rozhovoru, ale potřebuju mluvit s Kat" nervózně si podupávala nohou. ,,Naléhavě a o samotě" dodala, když chtěl Ash něco říct. Vzala mě za paži a odtáhla mě ze sálu. ,,vím, že se to právě teď moc nehodí, ale jste spolu nebo ne?" nakrčila obočí. Objala jsem si paže a sklonila hlavu. ,,nevím" odpověděla jsem po chvíli přemýšlení. ,,byli byste krásná rodina" dala mi ruce na ramena a dojatě se na mě usmála. Byla velmi podobná svojí matce.

Zase mě probudil brek malého. Oddělala jsem Ashovy ruce, které mě objímaly kolem pasu a přešla k postýlce. ,,zlatíčko" vzala jsem si ho do náručí. ,,vzbudíš tatínka" zašeptala jsem a políbila Luka na čelo. ,,já jsem vzhůru" ozval se unaveně Ash z postele a sedl si. Natáhl ke mně ruce, tak jsem mu Luka předala. ,,nečekal jsem, že děti se budí tolikrát za noc" povzdechl si a kolébal ho ze strany na stranu. ,,ještě toho nevíš hodně" políbila jsem ho do vlasů a sedla si vedle něj. Dala jsem Lukovi dudlík, takže se uklidnil a díval se na Ashe. Bylo to roztomilé. ,,už svítá. Má vůbec cenu jít spát?" zasmál se a podíval se z okna. ,,nevím" vzala jsem si mobil z nočního stolku a vyfotila si je. ,,nechceš i autogram?" zašklebil se Ash a podíval se zpátky na mě. Z úsměvem na tváři jsem zakroutila hlavou ze strany na stranu a Luka si od něj vzala. Uložila jsem ho zpátky do postýlky a sedla si zpátky k Ashovi. ,,mám to brát, že jsme zase spolu?" opřel si čelo o to mé. Dala jsem si ruce okolo jeho krku a uculila se. Ash to asi bral jako souhlas a políbil mě.

,,tak co noc?" zakmitala obočím. ,,Alice!" okřikla jsem ji a rozhlédla se, jestli nás někdo neslyší. ,,nic, měli jsme u sebe Luka, co ta vaše?" dloubla jsem ji loktem do žeber. ,,dokonalé" vydechla a vypadala spokojeně. Obě jsme se zasmály. ,,měli jste Luka dát k Amber" zamířily jsme k ostatním. Ash mi podal Luka, protože mu začal zvonit mobil a odešel ven. Alice se zamračeně dívala na jeho záda, dokud nám nezmizel z dohledu. ,,kdo myslíš, že to byl?" skousla si ret, když uviděla Alexe. ,,možná manažer. Hele nekoukej na něj tak hladově" drkla jsem zadkem do toho jejího. ,,nemůžu za to, že mám dokonalého manžela" šla k němu. Zasmála jsem se a s Lukem si sedla na jednu z mnoha židlí.

,,kdo to byl?" zeptala jsem se Ashe, když ke mně přišel. ,,přijela nečekaná návštěva. Budu muset jet, zůstaneš tady, nebo pojedeš se mnou?" vzal si ode mě Luka. ,,pojedu s tebou. Kdo přijel?" zvedla jsem se a pohledem hledala Alici. ,,moje máti" zakřenil se, jako by snědl najednou celý citron. Přikývla jsem a šla za Alicí. An, Ashovu mamku, už jsem dlouho neviděla. Jako malá jsem ji měla hrozně moc ráda. ,,zlato s Ashem budeme muset jet, zavoláme si" objala jsem ji. ,,jasně. Vyřiď Ashovi tohle" políbila mě na tvář a odtáhla se. Zavraždila jsem ji pohledem a odešla. U Ashe stála Francis a měla v náručí Luka. Přišla jsem k nim a Ashe objala jednou rukou kolem pasu. ,,tak ten se vám sakra povedl" rozesmála se Francis a tím přinutila se smát i mě a Ashe.

Můj vysněný život//cz FF✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat