38.

261 16 0
                                    

           V obýváku na sedačce seděl Jack, Corbyn a ostatní. Jack se zvedl, vzal mi Luka z náruče, položil ho na zem a objal mě. Luke ho zatlačil do nohou a tím ho ode mě odstrčil. Založil si ruce na hrudi a vypadal roztomile. Měl na sobě laclové kalhoty a dudlík v puse. Na dnešek si ho výjimečně vzal. ,,rád tě vidím" pohladil mě po tváři a dřepl si před Luka. Kluci se zvedli a postupně mě objali. Corbyn šel poslední. Objal mě a ve chvíli, kdy se ode mě odtáhl do obýváku přišel Ash s Lukem a v náručí nesli dvojčata. ,,co tu sakra děláš?" přecedil skrz zaťaté zuby. ,,kluci klid" dal mi Luke Angel do náruče a na oba se podíval. ,,chceme mít společné turné" zabodl oči do Ashe. ,,v tom případě se mnou nepočítejte" dal Ashe na zem a odešel na zahradu. Všichni na něj napjatě koukali. Dala jsem Angel do náruče Corbyna a rychle šla za ním. ,,Ashi" dala jsem mu ruku na rameno a on se na mě otočil. ,,nebudu na turné s tím..." ,,zlato prosím, nech mluvit mě" zarazila jsem ho dřív, než stihl dokončit větu. ,,chápu, že Corbyna nemáš rád, ale nemůžeš zkazit klukům nápad, že pojedete na turné. Zkus si s ním promluvit. Vždyť je to už několik let" objala jsem ho kolem pasu. ,,udělej to kvůli mně" zašeptala jsem. ,,mami" zapištěl Luke a objal mě kolem nohou, protože hned za ním běžel Michael. ,,udělám to" políbil mě Ash do vlasů a odešel dovnitř. Vzala jsem si Luka do náruče a otočila se na Michaela. ,,co děláš mému synovi?" zahrála jsem, že jsem naštvaná, načež se Michael rozesmál.

          ,,Luke je hodně podobný Ashovi" prohodil Corbyn, když jsme seděli na zahradě s ostatními a já pozorovala Ashe, Michaela a Luka, jak si hrají. Ti dva se chovali jako Luke jen s tím rozdílem, že oni byli dospělí. ,,to teda ano" vydechla jsem a dala dudlík Angel, kterou jsem měla na klíně. Ashe si vzal Daniel, který seděl vedle Corbyna. ,,mrzí mě, co se stalo" podíval se mi do očí. ,,už je to dlouho" mávla jsem nad tím rukou. Angel přelezla na klín Corbynovi a položila si hlavu na jeho hruď. ,,úsměv" zasmál se Jack a vyfotil je. Angel si protřela rukama oči a následně je zavřela. ,,oblíbila si tě" pohladila jsem ji po tváři. ,,vidím" políbil ji do vlasů. ,,mluvil jsi s Ashem?" opřela jsem se o židli. ,,jo. Vysvětlil jsem mu, že s tebou nehodlám už nic mít a že mě všechno mrzí. Vzal to. Asi kvůli klukům, turné a hlavně kvůli tobě" zadíval se na něj. Daniel se zvedl, posadil mi na klín Ashe a někam odešel s Calumem. ,,já vím" usmála jsem se a odhrnula Ashovi vlnité vlásky z čela. ,,ty čekáš další, že?" kývl k mému břichu. ,,jo, holčičku" odpověděla jsem dřív, než se stačil dál ptát. ,,Jack mi to vyklopil" Jack se na něj ublíženě podíval. ,,je mi to jasné" zašklebila jsem se. ,,Kat?" vyrušil nás Luke. Zvedla jsem k němu hlavu a tím mu dala najevo, aby mluvil. ,,nevíš kde je Calum? Přišla za ním nějaká holka" zamračil se. ,,někam odešel s Danielem" pokrčila jsem rameny. ,,zkus hudebnu. Mluvili o nějaký písničce, tak možná budou tam" odpověděl mu Corbyn. ,,dík" zase odešel. ,,myslím, že usnula" upoutal moji pozornost Corbyn. Podívala jsem se na Angel a opravdu spala. To samé malý Ash. ,,pojď, dáme je do postýlek" zvedla jsem se opatrně, abych neprobudila Ashe. Corbyn to po mně zopakoval a následoval mě do pokoje. 

            ,,jdu je uspat" políbil mě na spánek Ash, když jsme došli domů. Cestou se totiž Angel i Ash probudili. Dovedla jsem Luka do kuchyně a udělala mu teplé mléko, které vypil. Vzala jsem si ho do náruče a zanesla ho do jeho pokoje. ,,do je Colbyn?" lehl si a já ho přikryla. ,,stejně jako Calum a Michael" políbila jsem ho na čelo. ,,stlejda?" zamrkal a zívl si. Přikývla jsem a opustila jeho pokoj. Šla jsem ke dvojčatům. Ash se skláněl nad postýlkou Angel a hladil ji po bříšku. Už pomalu usínala.

            ,,myslíš, že to uspí i jí?" přejel mi prsty po břiše, když jsme leželi v posteli. ,,fungovalo to na všechny tři, takže to čtvrté nebude výjimka" políbila jsem ho a víc se k němu přitulila. ,,slyšela jsem, že jste si to vyříkali s Corbynem" zvedla jsem hlavu, abych mu viděla do očí. Jen přikývl a zavřel oči.

O šest měsíců později
Nemocnice

            ,,zlato dýchej" snažila se mě uklidnit Alice, když jsem ležela na lehátku a pomalu, ale jistě rodila. ,,sakra. Ashton mi to nezvedá" odendala mobil od ucha a stiskla mi ruku. ,,mají koncert v Londýně. Vem si mobil a najdi v něm číslo na Corbyna, kluci jsou tam s nimi" vysoukala jsem ze sebe a následně zabořila hlavu do polštáře.

            ,,gratuluji, máte zdravou holčičku" podal mi ji doktor. Úlevně jsem vydechla a vzala si ji. Alice se rozbrečela a sledovala ji. Byla to dojemná chvilka, ale chyběl u ní otec. Nedávám mu to za zlé. Letadla z Londýna do Sydney nelétají tak často.

           ,,někdo za vámi přišel" vstoupila do pokoje Alice a za ní hned Ashton. ,,promiň, že jsem tu nebyl celou dobu" zašeptal, políbil mě a hned se podíval na malou. Dala jsem mu ji do náruče a chytla ho za ruku. ,,chápu to" usmála jsem se. Nemohl za to, že jim Matt naplánoval takhle blbě koncerty. ,,jsou tu i kluci?" zvedla jsem se do sedu a podívala se na Alici. Přikývla a šla ke dveřím. Věděla, na co myslím. Někdy jsem si myslela, že mi čte myšlenky. Všichni tři vešli dovnitř a Luke mě objal. Calum s Michaelem šli dřív k malé. ,,museli jsme zrušit koncert" zakřenil se a pohladil mě po vlasech. ,,to jsem nechtěla" povzdechla jsem si. Představila jsem si ty smutné obličeje fanynek, když to ohlásili. ,,tohle je důležitější. Když to přišel Corbyn Ashovi říct, tak se málem rozbrečel a odešel z pódia. Nikdo jsme nechápali, co se stalo, až pak nám to řekli a my to vysvětlili fanynkám. Ty taky pochopily, že tohle je pro Ashe důležitější, než koncert" dojatě jsem se usmála a stiskla Ashovu ruku.

Pohled Ashtona
Londýn

             Zrovna jsem hrál, když ke mně přiběhl Corbyn. ,,Kat rodí" sklonil se ke mně. Přestal jsem hrát a chvíli mi trvalo, než mi došel význam jeho slov. ,,děláš si srandu?" pochybovačně jsem se na něj podíval. Bylo mi jedno, že kluci přestali hrát a všichni na mě koukali. ,,nedělám. Teď mi volala Alice z jejího mobilu. Dojeli do nemocnice" zvedl jsem se od bicích a šel pryč z pódia. V očích mě pálily slzy a měl jsem vztek na Matta, že nám zařídil koncert tak daleko od Sydney. Sakra. ,,Ashtone co to děláš?" zakřičel na mě Matt. Otočil jsem se k němu a měl chuť mu jednu natáhnout. ,,ty jsi zařídil koncert, i když si věděl, že je Kat těhotná. Teď rodí a já jsem od ní přes sedmnáct tisíc kilometrů. Chápeš to?" zakřičel jsem na něj a zajel si rukama do vlasů. ,,buď aspoň trochu užitečný a objednej mi první letenku do Sydney" chtěl jsem odejít, ale zarazila mě jeho věta. ,,stejně porod nestihneš, tak se vrať na pódium" otočil jsem se k němu a stoupl si těsně před něj. ,,nějaký pódium i koncert je mi právě teď ukradený. Jediný, co mě teď zajímá je Kat. Takže mě zkus ještě jednou zastavit a skončíš se zlomeným nosem a bez práce" šel jsem do šatny. Byl jsem na něj nehorázně naštvaný.

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now