7.

589 27 0
                                    

            Ráno, když jsem seděla u snídaně s Michaelem dolů přišel i Ash. Měl na sobě jen džíny a k tomu rozcuchané vlasy. Sakra moc mu to slušelo. ,,čí je ta hnědovlasá kočka nahoře?" kývl hlavou ke schodům. Zamračila jsem se a založila si ruce na hrudi. ,,moje" pyšně se usmál Mikey. ,,šla blejt" začal se smát Ash. ,,sakra" zaklel a odešel. Ash mě chtěl políbit, ale já ho odstrčila. ,,Kat notak. Dělal jsem si srandu" objal mě zezadu kolem krku a políbil mě na tvář. Samozřejmě, že jsem to věděla, ale chtěla jsem ho trochu poškádlit. Dala jsem si ruce na jeho předloktí a opřela si o něj hlavu. ,,já vím" zazubila jsem se. ,,hej" zasmál se, když mu došlo, že jsem si z něj taky dělala srandu. ,,dneska se chci podívat na nějaké byty" Přejela jsem mu rukou po předloktí. Ash přikývl a pustil mě. ,,jestli chceš, tak tě můžu hodit do školky. Jenom si skočím pro tričko" přikývla jsem a Ashton odešel.

            ,,v pátek jsme pozvaný na párty" přišel do obýváku Luke. Všichni jsme seděli na sedačce a povídali si. ,,konečně" oddechl si Michael. Všichni jsme se zasmáli a já se víc opřela o Ashe. On si přeze mě dal ruku a opřel si bradu o mé rameno. ,,už si půjdu lehnout" řekla jsem po chvíli, kdy se kluci bavili o nějaké písničce. Chtěla jsem se zvednout, ale Ashton si mě stáhl zpátky. ,,řekněme jim o tom bydlení?" zašeptal mi do ucha. ,,řekni jim to sám" políbila jsem ho a zvedla se. Všem jsem popřála dobrou noc a šla do koupelny.

         ,,přestaň" zasmála jsem se, když mě začal lechtat. Věděl, že to nesnáším. ,,Ashtone!" smála jsem se a pištěla. ,,ztište se prosím. Chtěl bych se vyspat" přišel k nám Calum. Nevypadal moc nadšeně. ,,promiň" odstrčila jsem od sebe Ashe a snažila se udržet smích. ,,díky" odešel. Podívala jsem se na Ashe a oba jsme se ve stejnou chvíli rozesmáli. ,,půjdeme někam" otravovala jsem ho. ,,a kam by princezna chtěla jít?" sedl si. ,,někam ven" pokrčila jsem rameny. ,,tak pojď" zvedl mě z postele. Zasmála jsem se a následovala ho ven.

Nakonec jsme skončili v parku na lavičce v místě, kde nikdo nechodil. Ve svitu hvězd všechno kolem nás vypadalo krásně. Jako Ash. Hned jak si Luke všiml, že nejsme doma, tam jsme museli jít. I přesto jsem byla ráda, se jsem se dostala ven s někým jiným, než s dětmi.

          Ráno, když jsem došla do kuchyně, jsem málem dostala infarkt. Kluci tam stáli v oblecích želv ninja. ,,sakra co to máte na sobě?" políbila jsem Ashe na tvář a pořádně si ho prohlédla. ,,úžasný ne?" zazubil se Luke. ,,no kocouři jste" začala jsem se smát. ,,zavážeš mi to?" přišel ke mně Calum s fialovou páskou na oči v ruce. Přikývla jsem a pásku mu zavázala. Luke měl červenou, Michael žlutou a Ash modrou. Netušila jsem, jaké mají jména, ale věděla jsem, že ten film milují. ,,a proč to máte na sobě právě teď?" vyzvídala jsem a objala Ashe kolem pasu. Měl na zádech krunýř, takže to šlo trochu těžko. ,,to je tajný" zatvářil se pyšně Michael a následně i s Lukem a Calumem odešel. ,,vypadá to hrozně, že jo?" zasmál se Ash. ,,příšerně" potvrdila jsem. ,,budu muset jít. Užij si to želvičko" políbila jsem ho, vzala si kabelku a zamířila do školky.

          ,,za dva měsíce už startujeme turné" oznámil Calum, když jsme se sešli u večeře. Všichni přikývli. To už bych mohla bydlet ve svém. S Ashem nebo bez něj, je to jen na něm. Samozřejmě, že bych byla radši, když bysme bydleli spolu, jen sami dva, ale je to velký krok, kterého se oba pochopitelně obáváme. Všechno se kdykoliv může zvrtnout a něco se stát. ,,Alice je těhotná" oznámila jsem jim "novinku" a podívala se na Ashe. Protočil očima a nevěnoval mi ani jeden pohled. Kluci pochopili, kam tím mířím a taky se podívali na Ashe. Povzdechla jsem si nad svojí blbostí. Jak jsem si mohla myslet, že by ho to nějak vzalo? Byla jsem naivní, když jsem si myslela, že na to nějak zareaguje. Že změní názor. Že bude chtít děti. Michael mi dal ruku na rameno a pousmál se. Zvedla jsem se od stolu, dala talíř ke dřezu a odešla do pokoje. Věděla jsem, se jeden z nich za mnou půjde. Nechtěli, abych byla z čehokoliv smutná. Nebo z kohokoliv. Vzala jsem si notebook ze stolu, sedla si na postel a začala projíždět stránky s bydlením. Bylo tam asi šest bytů, které se mi líbily. Zkusila jsem zavolat na čísla, co byly uvedeny pod fotkami. Čtyři už se prodaly, na jeden bych se mohla jít podívat další den a u toho posledního mi to nikdo nezvedl. Odložila jsem notebook i mobil na stůl, protože přišel Michael.

         V pátek, když jsme už byli nachystání na tu jejich slavnou párty, o které mluvili celý týden, jsme vyrazili. Nakonec mě přemluvili, abych šla s nimi, z čehož jsem nebyla moc nadšená. Alkohol jsem měla třikrát za život. Na maturitním plese, nedávno s klukama a na oslavě Michaela, když mu bylo jednadvacet. Měla jsem z toho špatný pocit v žaludku a bála se, že se něco stane. Přišli jsme k domu, který už žil a byl slyšet hudbou. Vevnitř byla hudba ještě hlasitější. Pár lidí už bylo řádně napito a jeden z nich mi málem pozvracel nohy. Fuj. S klukama jsem si dala prvního panáka, ale pak někam odešli a já zůstala v kuchyni sama. Abych přežila. Kopla jsem do sebe zlatavou tekutinu. Pak to šlo samo od sebe. Další s Ashem, Michaelem a pak s nějakým klukem, kterého jsem neznala. Moje nezvyklost na alkohol se hned ukázal a já nevěděla, co dělám. Alkohol dělá neplechu. Prolétlo mi hlavou, ale bylo mi to jedno. Aspoň jeden večer jsem mohla zazdít mozek a naplno si to užít.

Ráno už jsem tak šťastná nebyla. Nepamatovala jsem si skoro nic a třeštila mi hlava. Slova už nikdy nebudu pít jsem ani nezkoušela použít, protože to stejně nikdo nedodrží. Usmála jsem se, když jsem ucítila paže kolem mého pasu. Úsměv mi však zmizel hned, jak jsem se otočila.

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now