1.

781 39 0
                                    

Probudila mě ta hrozná krabička, které všichni říkají budík. Ash vedle mě zavrčel. Vypnula jsem budík a políbila ho na tvář. ,,ještě spi, já musím do práce" zvedla jsem se z postele, vzala si oblečení a šla do koupelny.

Už nachystaná jsem se vrátila do mého pokoje. Ash si mě stáhl na postel. ,,musim jít" zkoušela jsem se vymanit z jeho náruče, ale nechtěl mě pustit. ,,co kdybys tu ještě zůstala a já tě pak do školky hodil?" začal mi obsypávat krk polibky. Nakrčila jsem nos a využila chvíle, kdy mě nedržel pevně a stoupla si. ,,vrátím se večer" rychle jsem ho políbila a odešla. Dole nikdo nebyl, takže jsem rovnou odešla z domu.

Po patnácti minutách jsem dorazila před dveře školky. Otevřela jsem je a šla do třídy, ve které "učím" s Alicí. ,,nazdárek Kat" usmála se na mě a dál se hrabala v papírech. ,,ahoj" sedla jsem si za svůj stůl. ,,co hledáš?" dala jsem si kabelku k rohu stolu. ,,ále. Dneska má přijít nová holčička a za boha nemůžu najít její formulář" zvedla jsem se od mého stolu a přešla k ní. ,,tenhle?" podala jsem ji papír, který byl na zemi. ,,jo, děkuju" jásala a někam odběhla.

Všechny děti už byly ve třídě, ale novou holčičku jsem nikde neviděla. Zrovna jedly snídani, když do třídy přišel blonďák a u jeho nohou stála uplakaná holčička. Přešla jsem k nim a blonďák mi podal ruku. ,,Corbyn Besson" zářivě se usmál. ,,Kaitlyn..." zarazila jsem se, pousmála se a ruku příjmula. Nikdy nechci říkat nahlas své příjmení. ,,a ty budeš určitě Ashley, že?" dřepla jsem si k malé holčičce. (vysvětlení ohledně Ashley bude na konci) Ona kývla a setřela si slzy. ,,a proč pláčeš?" vzala jsem ji za ruku. Ona se koukla na Corbyna. ,,nechci tu být" sklonila hlavu a protřela si oči. ,,a co když ti slíbim, že si to tu užiješ a budeš sem potom chodit ráda?" ona zvedla hlavu, podívala se mi do očí. S úsměvem začala rychle kývat hlavou, na znamení souhlasu. ,,dobře, že jste tu. Potřebuju s vámi mluvit" objevila se vedle Corbyna Alice. ,,těšilo mě" mrkl na mě. Ashley ho objala a Corbyn odešel s Alicí pryč ze třídy. Posadila jsem Ashley k jednomu ze stolů a dala před ní snídani. ,,co byste chtěli dneska dělat?" zeptala jsem se. Všichni přes sebe něco křičeli.

Děti si vybraly, že chtějí jít ještě před obědem ven. Tam se unavily, jen se najedly a šly hned spát. ,,tak neříkej, že není kus" hustila do mě Alice. Mluvila o Corbynovi a mě už to přestalo bavit. ,,já přítele mám a ty taky. Ano, není úplně nejhorší, ale já miluju jen jednoho. A ne, žádný úlet ani nebude" zarazila jsem ji, když chtěla něco říct. Založila jsem si ruce na hrudi a opřela se o židli. Začala mi lézt na nervy i přes to, že ji mám ráda. Někdy se chová jako dítě. ,,tak mi o něm něco pověz. Ty jsi tak... Tajemná. Vždyť skoro neznám tvoje příjmení" sedla si vedle mě. Povzdechla jsem si a byla rozhodnutá, že ji aspoň něco povím. Věřila jsem ji. ,,tak fajn. Moje příjmení je Hemmings..." ,,počkej jako Luke Hemmings?" přerušila mě. ,,ano, ten. A teď už mě nepřerušuj, nebo ti nic nepovím..." ,,dobře" zavraždila jsem ji pohledem a ji došlo, že mě zase přerušila. ,,už tři roky chodím s Ashem. Luke je můj brácha, který si mě vzal k sobě, když mi bylo šestnáct, protože o mě rodiče ztratili zájem. Proto jsem ti nechtěla nic o sobě říct. Drží v tajnosti, že má nějakou sestru, že chodím s Ashem a všechno kolem" řekla jsem ji to nejdůležitější. ,,a tobě to nevadí? Vždyť můžeš být slavná" usmívala se jako sluníčko. ,,dělají to pro moje dobro. Nepotřebuji pozornost fotografů a tak. Takhle je to lepší" jen chápavě kývla.

Alice musela odejít, protože ji začalo být špatně, takže aby nenakazila děti, odešla. Věřila mi, že to zvládnu a já to hodlala dodržet. Ve dveřích se objevil muž v mém věku s kudrnatými vlasy. Zvedla jsem se od dětí a šla k němu. ,,dobrý den, ehm... Jdu si pro Ashley" naklonil hlavu na stranu a prohlédl si mě. ,,ráno tu s ní byl její brácha Corbyn" vysvětlil mi, abych to lépe pochopila. Zarazila jsem se nás slovem brácha. ,,myslela jsem, že je to její táta" zasmála jsem se nad mojí blbostí. ,,to ne, na děti má ještě čas. Sem Jack" natáhl ke mně ruku. ,,Kaitlyn, ale radši Kat" pousmála jsem se a ruku příjmula. ,,tykání?" nabídl mi. S úsměvem na tváři jsem přikývla. ,,Ashley" zavolala jsem na malou brunetku, co si zrovna hrála s ostatníma holkama. Ta se zvedla a přiběhla k nám. ,,ahoj Jacku" objala ho. ,,nazdar princezno. Corbyn mi říkal, jak si tu nechtěla být" klekl si k ní. Vypadali roztomile. ,,jo. Ale je to tu super" zářivě se usmála. ,,a můžeš to tu na den opustit a vrátit se k nám?" chytl se dramaticky za srdce. ,,nedělej herečku a radši pojď" odešla do šatny. Jack s úsměvem zavrtěl hlavou a zvedl se. ,,těšilo mě" vzal mě za ruku, lehce ji políbil a zmizel v šatně. Nakrčila jsem s úsměvem nos a vrátila se za dětmi. Bylo jich tu už jen pár, kteří si v klidu hrály a nedělaly hluk. Pořád mi vrtalo hlavou, proč sem Ashley nevodí rodiče. Přešla jsem ke stolu Alice a sedla si na židli. Zkusila jsem se podívat na papíry Ashley. Nebyli tam uvedení rodiče, telefonní číslo, ani adresa. Přišlo mi to divné, ale neřešila jsem to, protože si jedna z maminek přišla pro dvojčata Kenzie a Connora.

Přišla jsem domů a hned šla do sprchy. Převlékla jsem se do domácího oblečení a šla dolů. Podle vůně jsem poznala, že Calum vařil. Došla jsem do kuchyně a opravdu. Na lince ležel hrnec, ze kterého se ještě kouřilo. Vzala jsem si talíř a nabrala si. Sedla jsem si ke stolu a začala jíst. ,,náročnej den?" políbil mě do vlasů Luke a taky si nabral. ,,ani ne. Spíš takový zmatený. Co jste dělali vy?" pousmála jsem se, když jsem viděla jeho rozcuchané vlasy. Určitě zase spal. Poslední dobou toho kluci moc nenaspí. Zařazují věci kolem turné, písniček, alba a podobně. ,,Šli jsme do studia a tam jsme se domlouvali, kdy konečně vydáme to album" protočil očima. Byla jsem na něj pyšná. Tohle byl jeho sen a i když tak nevypadá, užívá si ho. ,,a jak to dopadlo? Jak vidím, tak to bylo dlouhé, co? Zase jsi spal? Včera jste se vrátili pozdě" opřela jsem se o židli a sypala na něj jednu otázku za druhou. ,,za týden by to mělo jít ven. Jo, spal jsem. Kdyby za tebou Ashton nepřišel, tak ani nevíš, že jsme se vrátili" zašklebil se a já se rozesmála nad jeho pohledem. ,,jak si myslela to, že to bylo zmatený?" zvážněl. Nadechla jsem se a v hlavě si uspořádala věty, co mu chci přesně říct. ,,dneska tam přišel kluk s malou holčičkou. Myslela jsem si, že je to její táta, ale byl to brácha. Když jsem se potom podívala na její papíry, tak tam neměla uvedený rodiče, telefonní číslo, ani adresu. Prostě jenom jméno a příjmení. Pak pro ni přišel úplně někdo jiný, než kdo ji přivedl" trochu jsem se zamračila. ,,Třeba má známý rodiče a nechtěj, aby o nich věděli" vtipkoval, ale mně to nasadilo do hlavy brouka.

Ahoj!
Je tu první kapitola nové knížky. Doufám, že se bude líbit ❤️
{vysvětlení Ashley~ vím, že Corbynova sestra je starší, než pět let, ale já ji prostě potřebovala v tomhle věku, takže se omlouvám 😅}

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now