28.

323 18 0
                                    

          ,,myslím, že tohle Lukovi nebude" zakřenil se, když držel v ruce malé, bílé botičky. ,,máš pravdu. Nebude" dala jsem mu za pravdu, přešla jsem zase k němu a stoupla si na špičky, abych byla ve výši jeho ucha. ,,to taky není pro něj" zašeptala jsem a zase odstoupila. Nemohla jsem zamaskovat nervozitu, která mi kolovala tělem. Ash se zamračil, ale když mu to došlo, tak svaly na tváři zase uvolnit. ,,to jakože... Budu táta? Znovu?" jeho úsměv byl ta tam. Vystřídal ho pohled plný očekávání. Skousla jsem si spodní ret a přikývla. Ashovi se opět rozlil na tváři úsměv, botičky odložil a objal mě. ,,dnešek nemůže být lepší" políbil mě na krk. ,,ale jo, může" ozval se za ním Liam. Ash se ode mě odtáhl a otočil se. Stála tam celá jejich pětka. ,,sorry, že jdeme pozdě, ale měli jsme nějaký problémy" dal si s ním nějaký pozdrav Harry. ,,Kat" vypískl Niall a objal mě. ,,rád tě zase vidím. Chyběla jsi mi" mačkal mě v objetí. ,,ty mně taky Ni" políbila jsem ho na tvář, když jsme od sebe odstoupili. ,,ukaž ten zázrak" vybídl mě Zayn hned po tom, co jsme se objali. ,,a se mnou se jako nepřivítáte?" ozval se ublíženě Ash. ,,hned se vrátíme, kocoure" ozval se přitepleným hlasem Zayn a s Niallem se vydali za mnou. ,,Luku?" upoutala jsem jeho pozornost a natáhla k němu ruce na náznak, aby mi dal malého. Dneska putoval Luke z jedné náruče do druhé. ,,jak to vzal?" kývl k Ashovi. ,,jak vzal co? Čau Luku" kývl k němu Zayn a nahrnul se k malému. Tihle dva se neměli nikdy moc v lásce. Hodně zápasili o hřebeny. Ano, o hřebeny. Byli ujetí na vlasy. Teď už moc ne, protože je mají dlouhé. ,,vzal to dobře" dala jsem Luka do náruče Zaynovi. Niall se s Lukem přivítal bratrským objetím. ,,jak vzal co?" zopakoval po Zaynovi Niall, přimouřil na mě oči, ale pak se hned rozzářil, když viděl Luka. On na ně koukal a vypadal, že se bojí. ,,je na cestě druhý" nesměle jsem pokrčila rameny a oba se na mě podívali. ,,Ashton se s tím nepáře" řekl uznale Zayn a vrátil se k Lukovi. Jemu začaly téct slzy a pak se naplno rozvzlykal a natáhl ke mně ruce. ,,nelíbíš se mu" zašklebila jsem se na Zayna a Luka si od něj vzala. ,,já se líbím všem" ohrnul spodní ret, otočil se a odkráčel za Ashem. ,,chudák" zasmál se Niall a pohladil ho po vlasech. ,,jdu pro mámu. Měla bys ji to taky říct" políbil mě do vlasů Luke a odešel. Vzala jsem si ze zadní kapsy kalhot dudlík a dala ho Lukovi. ,,hele zlato. Na" dala jsem Niallovi Luka. ,,když začne plakat, tak ho dej Ashovi. Děkuju" políbila jsem ho na tvář, protože jsem viděla, jak se k nám blíží máma. ,,chápu" odešel. Luke vypadal hodně zabraný řetízkem na Niallově krku. Luke s mámou došli až mě mně. ,,já vás tu nechám. Jdu se přivítat s klukama" řekl rychle Luke a odešel. ,,tak co mi chceš říct?" řekla mamka a vlídně se usmála. ,,víš... Už jednou babička jsi... Tak... Budeš znovu" nevěděla jsem, jak to říct, takže jsem ze sebe sypala slova, která mě napadla. ,,to je úžasné" objala mě.

           ,,je unavený" vzala jsem si Luka z Harryho náruče. Už si protíral oči, což nebylo dobré znamení. Nejvíc si oblíbil Harryho a Nialla, ale Zayna nemohl ani vidět. Vždycky se rozplakal. Na Harrym se mu líbily jeho vlasy a na Niallovi řetízek. ,,dej ho do kočárku a zůstaň tady" pohladil ho po zádech Ash. Luke mi pomalu, ale jistě usínal na hrudi. ,,to se někdo má" zašklebil se Luis a díval se na malého Luka. Bylo mi jasné, na co naráží. ,,jestli sis nevšiml, já tu pořád stojím" cákl po něm Ash nějaký alkohol, co měl ve sklenici. ,,měl by být normálně v postýlce zlato" šla jsem ke kočárku a Ash mě následoval. Skoro nikdo tu už nebyl. ,,zůstaň tu ještě, prosím. Pak půjdu s tebou" opřel si čelo o můj spánek. ,,ale vážně jenom chvilku" políbila jsem ho. ,,ještě musíme zapít tohohle prcka" dal mi ruku na břicho.

           S Ashem jsme ke mně došli až pomalu svítalo. Jak zodpovědné. Ihned jsem uložila Luka a vrátila se za Ashem do obýváku. Položil bílé botičky na konferenční stolek a ztěžka dosedl na sedačku. Divila jsem se, že vůbec dokázal chodit, když byl tolik napitý. ,,pojď si lehnout do postele" zasmála jsem se, když začal usínat. ,,ještě pět minut" zamračil se. ,,zlato pojď" vytáhla jsem ho za ruku na nohy. ,,za to můžeš ty" vyhrnul mi tričko, když jsme byli v ložnici a políbil mě na břicho. Ihned jsem mu vzala tvář do rukou a odtáhla ho od mého břicha. Bylo to roztomilé gesto, ale taky takové, které mi rozpohybovalo motýlky v břiše. ,,ty máš dost" pomohla jsem mu na postel a nechala ho, aby si sundal kalhoty a triko. Lehl si a já ho přikryla. ,,kam mi utíkáš?" chytl se za srdce, když jsem zamířila pryč z ložnice. ,,do sprchy" opřela jsem se o futra. ,,můžu s tebou?" rozzářily se mu oči. ,,ty by jsi tam ani nedošel, Ashi. Radši lež" zamířila jsem do koupelny. Pustila jsem studené kapky vody na moji rozpálenou pokožku a užívala si pocit volnosti.

          Ashton nikdy nechtěl děti. Teď má jedno a další je na cestě. Zdálo se mi to brzo, ale už se s tím nedalo nic dělat. Byla jsem šťastná. Měla jsem všechno, co jsem si kdy přála. Přítele, rodinu a dítě. I to jedno by mi stačilo, ale za víc jsem jen ráda. Pořád jsem myslela na to, co to bude.

          ,,jaký máte jména?" sedl si vedle mě Liam, když jsme došli ke klukům. Přespali tady. ,,myslela jsem, že když by to byl kluk, tak Ashton" podívala jsem se na Ashe. Seděl po mé levici a hned, jak jsem to vyslovila, po mně střelil pohledem. ,,jo. Pak uděláme ještě dva kluky, kterým dáme jména Michael a Calum a můžou udělat kopii skupiny" zašklebil se. Všichni, co byli v obýváku se rozesmáli. Založila jsem si ruce na hrudi a zamračila se. Ano, bylo to vtipné a já se držela, abych se nezačala smát taky, ale přece jsem musela mít nějaký respekt! ,,promiň" omluvil se mi stále ještě s úsměvem na tváři. ,,když to bereš takhle, tak vám půjčím někoho z rodiny, abyste měli i tmavý dítě" praštil Ashe do ramene Calum. Vždycky, když někdo měl narážky na jeho barvu pleti, tak byl smutný, ale postupem času si s toho začal dělat srandu i on. ,,na to zapomeň" přitáhl si mě blíž. ,,vemte si někdo to dítě" přišel do obýváku Zayn s nataženýma rukama před sebou, ve kterých držel plačícího Luka. ,,koukej" mrkl na něj Ash, Luka si vzal k sobě a když si malý všiml, kdo ho drží, hned utichl a přitulil se k němu. ,,to není fér" sedl si naštvaně vedle mě. Objala jsem ho kolem pasu, protože mi ho bylo líto. ,,ty máš dítě, já tvojí holku" objal mě kolem ramen. ,,moc si na to nezvykej brácho" dal mu ruku na rameno Michael. Odtáhla jsem se od Zayna a podívala se na Ashe. Zamračeně se díval na Michaela. Co ti dva chystají?

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now