18.

376 21 4
                                    

,,tak rád tě vidím maminko" usmál se ironicky Michael na Karen, jeho mamku, a objal ji. ,,Mali" vypískl Calum, když uviděl svoji sestru a hned ji šel obejmout. Bylo roztomilé je všechny vidět pohromadě. ,,nekoukej na ně tak" objal mě zezadu Ash. ,,jak?" zasmála jsem se a otočila se na něj. ,,jako že ti něco chybí" zaklonil hlavu. ,,nic mi nechybí, když mám tebe a Luka" políbila jsem ho na krk a šla obejmout Karen, Mali a Joy, Calumovu mamku. ,,jsi krásná, jako vždy" usmála se na mě Joy. ,,zase napřeháněj" mávla jsem nad tím rukou a společně jsme odešly do obýváku. ,,a kde je Luke?" rozhlédla se Karen. ,,vedle tebe" protočil očima. ,,ale ne ty. Ten malý" poplácala ho po koleni. ,,už nejsi středem pozornosti brácho" posmíval se mu Ashton. Přešla jsem za sedačku a objala Luka zezadu kolem krku. ,,pro mě budeš pořád na prvním místě" políbila jsem ho na tvář. On otočil hlavu a usmál se. ,,tak kde je?" zeptala se pro změnu Joy. ,,nahoře u mě v pokoji. Spí" sedl si Ash do křesla a natáhl ke mně ruce. Zavrtěla jsem hlavou. ,,jdu ho zkontrolovat. Jestli bude vzhůru, přinesu ho" odešla jsem do Ashova pokoje. Luke sladce spinkal a přitom cucal dudlík. ,,promiň, musíme ho vidět" zašeptala Karen. Otočila jsem se k ní. Ve dveřích stála po boku Joy a Mali. ,,v pohodě, jenom potichu. Ashton ho hodně dlouho uspával" odstoupila jsem od sedačky, aby se na něj podívaly. ,,Ashton jo?" zakřenila se Mali. S úsměvem jsem přikývla. ,,ten je úžasný" dala si ruku před pusu Karen a Joy s Mali s ní souhlasily.

,,je ti podobný" praštila Ashe pěstí do ramene Mali. ,,nechápu, jak někdo jako ty mohl vytvořit něco tak kouzelného" zasmála se a sedla si co nejdál od něj. ,,jde vidět, že jste s Calumem sourozenci" zašklebil se na ni na oplátku. ,,co je na mě špatného?" ozval se ublíženě Calum, načež se všichni začali smát, až na Luka. Ten se zvedl a odešel. Všichni se utišili a koukali se na jeho postavu vybíhající schody. ,,jdu za ním" rychle jsem odešla, abych se vyhla pohledům ostatních.

Luka jsem přesvědčila až po nějaké době, aby mi otevřel. ,,co se děje?" sedla jsem si vedle něj na postel a vzala ho za ruku. ,,všichni tam maj mámu" odvrátil pohled a podíval se z okna. Povzdechla jsem si. ,,byla u mě. Všechno jsme si vyříkaly a... Ráda by tě zase viděla, věř mi" dala jsem si hlavu na jeho rameno. ,,zavolej ji a pozvi ji sem" stiskla jsem mu ruku. ,,myslíš, že je to dobrý nápad?" pochyboval. ,,je ten nejlepší" políbila jsem ho do vlasů a odešla, aby si to mohl rozmyslet.

Mámu nakonec pozval. Všichni se tam bavili a bylo živo, jen já začala být unavená. Zatáhla jsem Ashe do kuchyně a opřela se o linku. ,,děje se něco?" stoupl si přede mě a dal mi pramínek vlasů za ucho. Jak romantické gesto. ,,jsem unavená, už bych měla jít" dala jsem mu ruce na boky a podívala se mu do očí. ,,zůstaň tady se mnou" objal mě kolem ramen. ,,Luka taky musím uložit do postýlky" protestovala jsem. ,,dáš ho do kočárku, to pro jednou přežije" zasmál se a odtáhl se ode mě. ,,tak fajn, ale teď už si půjdu lehnout" chtěla jsem odejít, ale Ash mě chytl za zápěstí. ,,zůstaň u mě. Donesu kočárek" políbil mě na čelo.

Luke se ani jednou za noc nevzbudil, což mě překvapilo. ,,dobré ráno zlatíčko" vzala jsem si ho do náruče a políbila ho na tvář. Luke se začal usmívat a máchat ručičkama. ,,pojď si ještě lehnout" dal mi zezadu ruce na boky Ash. ,,musím ho jít nakrmit" políbila jsem ho na tvář a odešla z jeho pokoje. Měla jsem na sobě jen jeho tričko a spodní prádlo, ale vůbec mi to nevadilo. Dole byli jen všechny mamky. ,,o můj bože" zvedla se od stolu Karen a hned mi vzala z náručí Luka, takže jsem mu v klidu mohla nachystat mléko. ,,jak jste se vyspala princezno?" zasmála se An. ,,nejlíp za dobu, co mám Luka. Dneska se ani jednou nevzbudil" pochlubila jsem se, i když to vlastně nebylo nic závažného. ,,můžu ho nakrmit?" objevila se vedle mě Joy. ,,to si domluv s Ashem" nakčila jsem nos. Ash krmil nejčastěji, takže jsem to přenechávala vždy jemu. Zatímco on mi nechal přebalování. Výhra, že? ,,co se mnou?" přišel do kuchyně jen v teplácích a zívl si. ,,můžu dneska Luka nakrmit já?" pohotově mu odpověděla Joy. ,,pro mě za mě" pokrčil rameny a políbil mě na tvář.

,,dneska přijde Crystal" oznámil nám Michael, když jsme všichni seděli u snídaně. Karen se hned rozzářily oči. ,,jo, Carla přijde taky" přidal se hned Calum. Asi ta nová známost. Joy a Karen se na sebe podívaly s nadějí v očích. ,,dejte mi taky Luka" zažádal Ash, když viděl, jak si ho mamky prohazují v náručí. ,,tady mě máš" sedl si mu na klín Luke. Všichni se začali smát a Ash zavraždil Luka pohledem. ,,toho malého a hezčího" zašklebil se na něj a z klína si ho odehnal.

,,ahoj kočko" objala mě Crystal. ,,Ashíku" uculila se na něj a odešla zpátky za Michaelem. ,,jak já tu přezdívku nesnáším" zavrčel a založil si ruce na hrudi. ,,ale copak, Ashíku?" zasmála jsem se a přitulila se k němu. ,,od tebe mi to nevadí, ale od ní jo. Takhle mi říkaly jen dvě osoby" protočil očima. ,,dvě?" dala jsem si bradu na jeho rameno. ,,jo. Máma s otcem, když jsem byl malý" otočil se na patě a odešel na zahradu. Nikdy mu nedělalo dobře, když se bavil o jeho otci. Já, ani kluci neví, co se s ním stalo. Chtěla jsem jít za ním, ale zastavil mě Harry s Lukem v náručí. ,,na" podal mi ho. ,,slyšel jsem váš rozhovor. Když jde o tátu, tak mu nepomůžeš. Půjdu za ním já, ty zatím můžeš přebalit Luka" odešel za ním na zahradu. Stejný jako jeho bratr. Vzala jsem Luka do Ashova pokoje a položila ho na postel. Sundala jsem mu oblečení i plínku. Chtěla jsem ho utřít, ale začal čůrat. Schytalo to moje tričko a Ashovo povlečení. Zaklela jsem, dala mu čistou plínku, zpátky ho oblékla a dala ho do kočárku, abych se mohla převléknout. Když jsem si však sundala tričko, tak mě zastavily ruce na mých bocích. ,,to máš po té věci?" přejel mi prsty přes malou jizvu na břiše. ,,je to císařák, ale ano, mám to od toho" oddělala jsem jeho ruce a ze skříně si vytáhla tričko, které patřilo Ashovi. ,,tě pochcal jo?" smál se mi a vzal si Luka z kočárku. ,,moc se nesměj, schytalo to i tvoje povlečení" políbila jsem ho na tvář a odešla z pokoje. Slyšela jsem ho jak jen řekl ,,tak to si děláš srandu"

Můj vysněný život//cz FF✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat