35.

303 16 4
                                    

          ,,co kdybysme ho dali na zem, na nohy?" zamyslel se Ash a v náručí měl Luka. Narážel na to, že by mohl už sám i chodit. ,,já to budu natáčet" vypískl Calum a vzal si do ruky mobil. Vzala jsem si Luka od Ashe a dřepla si na zem. Ash odešel kousek od nás a já položila Luka na nohy. Pořád jsem ho držela za ruce. Luke chtěl udělat krok, ale spadl na zadek. Zasmála jsem se, chytla ho za pas a zpátky ho zvedla. Luke mě chytl za ukazováčky a snažil se udržet rovnováhu. Udělal první krok, pak druhý, pustil mě a udělal další sám. Pomalu se rozběhl k Ashovi a kousek před ním málem spadl, ale Ash ho chytil. Dojatě jsem se usmála a přešla k Ashovi. První zoubek, slovo, krok. Roste tak rychle. Za chvíli budu ve třetím měsíci a začne mi růst bříško. Všechen ten čas tak rychle utíká...

           Vzbudil mě smích Luka. Zvedla jsem hlavu a podívala se k postýlce. Stál v ní s dudlíkem v puse a koukal na mě. Ashton si zívl a otevřel oči. ,,budeme muset koupit kousátko" políbila jsem ho na tvář, zvedla se a vzala si Luka do náruče. Posadila jsem ho k Ashovi a musela rychle na záchod. Nesnáším ranní nevolnosti.

O necelý rok později
Ashova oslava narozenin

           ,,víš, co jsem ti dala minulý rok?" stoupla jsem si před Ashe. Luke už běhal a mluvil, takže jsme se o něj nemuseli moc starat. Naše dvojčata, Angel a Ashe, kterým byl půl rok, hlídala Ashova mamka. Všechny tři děti si byly neskutečně moc podobné, takže vypadaly jako trojčata, jen Luke vyčníval tím, že byl starší. ,,malý bílý botičky" zašklebil se a dal mi ruce na boky. Uculila jsem se a na stůl vedle nás položila růžové. ,,děláš si srandu?" vydechl a s úsměvem zaklonil hlavu. ,,nedělám" skousla jsem si spodní ret. Zdálo se mi to zase brzo, stejně jako u dvojčat, ale byla jsem šťastná. Měla jsem to, co jsem si vždycky přála. ,,takže holka?" vrátil hlavu zpátky a podíval se na mě. Přikývla jsem a políbila ho. Čtvrté dítě. Ash nikdy nechtěl děti a podívejte se teď. Čtvrté je na cestě...

           ,,minulý rok jsi mi řekla, že to můžu říct Lukovi já" vztekal se. Smála jsem se dál nad jeho chováním. ,,tak mu to běž říct" pokynula jsem hlavu k Lukovi. Ash vyskočil jako malý Luke, když dostal velkého plyšového medvěda, sebral botičky ze stolu a běžel za Lukem. Já s úsměvem zakroutila hlavou a můj pohled se střetl s tmavě hnědýma očima. Zvedla jsem se a váhavým krokem šla k němu. ,,to máš za to, že jsi se neozval" vrazila jsem mu facku. ,,ale jsem ráda, že jsi tady" objala jsem ho. Za celou tu dobu mi poslal jednu jedinou zprávu. ,,chyběla jsi mi" zašeptal. ,,Zayne?" ozval se hlásek malého Luka. Odtáhla jsem se od Zayna a nastavila Lukovi ruku, za kterou mě chytl. ,,ty si mě pamatuješ?" klekl si před něj na jedno koleno. ,,maminka mi o tobě povídá" zažvatlal a objal ho kolem krku. Splnila jsem jeho přání. Zayn si stoupl s Lukem kolem krku a taky ho objal. ,,ještě neznáš další dva členy" dala jsem si ruku na Zaynovo rameno. ,,já vím. Psal jsem ti, že přijedu, až se narodí" nezapomněl. Přikývla jsem a zavedla ho k An. ,,ahoj Zayne" usmála se na něj a Zayn ji úsměv oplatil. ,,Zayi tohle je Angel a Ashton" představila jsem mu je. Oba se na něj podívali s dudlíkem v puse. Zayn podržel Luka na jedné ruce a pohladil oba po vlasech. Ash ho chytl za ruku a prohlédl si jeho tetování. Zapíchl prst do vytetované noty. ,,bude po Ashovi" zasmál se a ruku stáhl k sobě, když ho Ash pustil. ,,to budou všichni" políbila jsem Angel a Ashe do vlasů. Luke se víc přitulil k Zaynovi a vypadal, že se ho nehodlá pustit.

            ,,můžete mě poslouchat?" stoupl si na stůl Ash a za zády svíral růžové botičky. Počkal, až se na něj všichni podívají. Luke chtěl vylézt za ním na stůl, tak jsem mu pomohla. Chytl se Ashe kolem nohy a rozhlédl se po všech, co byli na zahradě. Ash si položil ruku na jeho hlavu a sevřel botičky ještě víc. ,,jsem rád, že vás tady mám. Jedna věc je úplně stejná, jako minulý rok" podíval se na mě. ,,mám přítelkyni, kterou miluju víc, než cokoliv jiného, tři děti a... Čtvrté na cestě" zvedl ruku s botičkami a začal se culit. Všichni začali jásat. ,,a proto bych chtěl udělat jednu věc, kterou jsem měl udělat už hodně dávno" seskočil ze stolu, položil na něj botičky a klekl si přede mě na jedno koleno. Hned mi došlo, na co se chce zeptat. Mé ruce vystřelily k ústům a snažila se zadržet slzy. ,,vezmeš si mě?" otevřel krabičku, kterou měl v kapse od džín a podíval se na mě. ,,ano" vypískla jsem a začaly mi téct slzy. Ash se zvedl, nandal mi prstýnek a políbil mě. ,,miluju tě" zašeptala jsem. Luke dal Ashovi ruce kolem krku a jelikož stál pořád na stole, tak byl stejně vysoký jako Ash. On si ho vzal do náruče a společně jsme šli ke dvojčatům. ,,Zayne" všiml si ho Ash, předal mi Luka a šel se s ním přivítat. Luke si vzal moji ruku do té jeho a podíval se na prstýnek. Políbila jsem ho na tvář a šla k An a k malým dvojčatům.

           Ash si vzal malého Ashe do náruče, já si vzala Angel a Zayn nesl Luka. Všechny tři děti usnuly a my je museli uložit. U kluků jsme udělali z mého starého pokoje takový provizorní pokojíček pro děti, kde byla postel pro Luka a dvě postýlky pro dvojčata. A teď tam přibude další postýlka. ,,nečekal jsem, se budeš mít tolik dětí" poplácal Zayn Ashe po zádech. ,,to ani já" vydechl, objal mě kolem ramen a společně jsme šli zpátky na zahradu.

           ,,čtyři děti sis vždycky přála" sedl si vedle mě Luke. ,,přála" zazubila jsem se a sledovala Zayna a Ashe, jak se dětinsky "perou" a pak se začala smát, když oba spadli do bazénu. S Lukem jsme se zvedli a šli jim pomoct. Já nastavila ruku Zaynovi, protože Luke by mu nepomohl. Zayn mě chytl a místo toho, aby vylezl, mě stáhl za nimi. Stihla jsem jen zapištět. Ashton udělal to samé Lukovi. ,,párty v bazénu" zakřičel Michael a společně s Calumem skočili za námi. Ash si mě přitáhl k sobě a já mu omotala nohy kolem pasu a políbila ho. ,,půjdu se převléct a podívat se na děti" vytáhla jsem se z bazénu ven a šla dovnitř.

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now