23.

344 20 0
                                    

Sešla jsem dolů a uviděla Patricka a An, jak si povídají. ,,proč jste to udělal?" ozvala jsem se ode dveří. Padly na mě dva páry očí. Nerada, ale musela jsem si Patricka prohlédnout. Ash se mu podobal tak moc, že když by byl Patrick mladší řekla bych, že jsou dvojčata. Jen úsměv měl po An. ,,posaď se" pokynul mi a já tak učinila. ,,před deseti lety... Bylo to těžké rozhodnutí, ale musel jsem to udělat. Žena, se kterou jsem se vyspal na firemním večírku otěhotněla. Její otec měl vliv na všechno. Mohl Ashovi, Harrymu i Lauren zničit život. An to v tu dobu pochopila. Jen ona zná pravdu. A jak vidím, Ashton si to asi vysvětlit nenechá. Chtěl jsem pro ně jen to nejlepší. Ale Ashton to vidí jinak. Sám je teď otcem, tak by to mohl pochopit, ale ode mě to nevezme" vypadal ztrápeně, ale já vůči němu stejně cítila averzi. ,,vy jste opustil svoje tři děti kvůli jednomu dítěti, které bylo počato omylem?" nevěřila jsem tomu, že můj tón hlasů zůstal pevný a ne výsměšný. ,,vlastně kvůli dvoum. Dvojčata" pyšně se usmál. Nevěřícně jsem otevřela pusu. ,,víte co Ashton prožíval?" zvedla jsem se. ,,chápu to..." ,,ne nechápete. Kvůli tomu, že jste je opustil, nikdy nechtěl děti. Musel dospět v tak mladém věku, aby se dokázal postarat o malého Harryho" skočila jsem mu do řeči a rozhodila jsem rukama. Věděla jsem, že by si to měl vyřešit Ash sám, ale takhle jsem to nechat nemohla. Nešlo to. ,,tak aspoň bude vědět, jak se postarat o dítě" usmál se. Ten chlap je debilní? Nakrčila jsem nechápavě obočí. ,,vím, že teď si určitě říkáš, jak hrozný otec jsem a ano, přiznávám, že jsem se nezachoval nejlíp, ale kdybych mohl vrátit čas, tak bych to udělal a udělal bych všechno jinak, ale vrátit čas nemůžu, takže to chci aspoň trochu vyžehlit teď. Chci, aby Harry, Lauren i Ashton poznali svoje nevlastní sourozence" zpátky jsem se posadila a snažila se vstřebat to, co řekl. ,,An už souhlasila s tím, že přiveze Harryho i Lauren na oslavu jejich desátých narozenin. Samozřejmě jsi zvaná i ty s Lukem. Jen tě prosím. Přiveď tam Ashe. Tady máš adresu a všechno ostatní" prosebně se na mě podíval a podal mi nějakou pozvánku, kterou jsem si od něj převzala a hned schovala do kapsy od kalhot. ,,nikdy vám neodpustí" zašeptala jsem. Nevěděla jsem, jestli mu to dochází. ,,já vím a hrozně moc mě to mrzí, ale chci to napravit. Aspoň trochu. S Harrym a Lauren to bude snazší, ale u Ashtona ne. Už je dospělí a má vlastní rodinu. Proto by jsi aspoň ty mohla pochopit, co to pro mě znamená" An celou dobu přikyvovala. To je vážně v pohodě s tímhle? ,,řeknu mu to, ale nic neslibuji" řekla jsem mu a zvedla se, protože jsem slyšela pláč malého. Odešla jsem z obýváku a zamířila do pokoje Harryho. ,,kde jsi byla?" zvedl ke mně hlavu Ash, když jsem si stoupla vedle něj k posteli. ,,pak ti to řeknu" políbila jsem ho do vlasů.

,,kdybys mi řekl dřív, že máš dítě, tak bych ty koncerty nezařizoval, ale teď už to zrušit nepůjde" podíval se na Ashe Adam. ,,já to chápu" přikývl. Seděli jsme u kluků na sedačce, den po celé té události s Patrickem. Ashovi jsem neřekla ani slovo o tom, že jsem mluvila s jeho otcem a on sám si přál, aby jsme o tom nemluvili. Hlavně ne před klukama. Respektovala jsem to a hodlala to dodržet. ,,bude to jenom po Austrálii?" zeptal se Michael, který si hrál s vlasy malého Luka, kterého jsem držela v náručí. ,,jednou ho obarvím. Třeba na růžovou, nebo zelenou" zasnil se. ,,tak to ať tě ani nenapadne" pohotově odpověděl Ash a Luka schoval u sebe v náruči. Michael ohrnul spodní ret. ,,kluci poslouchejte mě sakra" okřikl je Adam. ,,bude to šest koncertů jenom tady v Austrálii. Nejde o nic velkého" zopakoval to ještě jednou pro kluky. ,,fajn odkdy do kdy?" poposedl si Calum. ,,zítra je první tady v Sydney. A bude to trvat dva týdny" odpověděl mu. ,,a příště mi musíte oznámit takové věci" zavraždil Ashe pohledem. ,,vždyť je to maličkost" mávl nad tím rukou a nevěnoval mu pozornost. ,,dítě je maličkost, Ashtone?" zavrčel. ,,jo. Však podívej jak je malý" zvedl ho v náručí. Všichni se rozesmáli, včetně malého Luka. Jen Adam nad nimi pokroutil hlavou a odešel.

,,doufám, že zítra půjdeš s náma" přitáhl si mě za boky k sobě, když jsme byli v jeho pokoji. ,,a kam dám Luka?" zakroutila jsem hlavou. ,,vem ho s sebou. Aspoň uvidí svého tatínka v akci" Nakrčil nos. Zasmála jsem se a přikývla. ,,myslím, že to nebude jediná akce, při které mě uvidí" políbil mě na krk. Vzpomněla jsem si na oslavu Patrickových dětí, ale nechtěla jsem si kazit chvilku s Ashem. ,,vzbudíme ho" naklonila jsem hlavu na stranu. Cítila jsem, jak mi na rukou naskakuje husí kůže. Je neuvěřitelné, co se mnou udělá jeden polibek na krk. Od Ashtona. ,,dáme ho k Lukovi?" zakřenil se. ,,naposledy, když ho měl hlídat, ho ztratil" zakroutila jsem hlavou a usmála se nad tou vzpomínkou. ,,tak k Michaelovi" pokrčil rameny a vrátil se k činnosti, kterou před chvílí opustil.

,,ale notak, já se chci vyspat" slyšela jsem, jak protestoval Michael, když mu Ash chtěl nacpat Luka. Pokroutila jsem nad tím hlavou a lehla si do postele. ,,jednu noc si zahraješ na maminku. To přežiješ" vrátil se do pokoje. ,,vyřešeno" zazubil se na mě. ,,chudák. V noci, když se vzbudí, za ním stejně budu muset jít" oznámila jsem mu. Ashton protočil očima a lehl si nade mě. ,,ale to je ještě daleko" zašeptal a začal mi obsypávat krk polibky. Motýlci v břiše se mínili zbláznit. Zase jsem se mu poddala.

V noci jsem stejně musela za Lukem, protože začal plakat. ,,uduste to dítě někdo" zavrčel unaveně Michael. ,,Michaele!" okřikla jsem ho a vzala si Luka do náruče. ,,jé ty jsi tady?" nevinně se zasmál. ,,samozřejmě. Věděla jsem, že bys ho neuklidnil. Zlato ty si vážně děti nepořizuj. Jako chůva přes den jsi dobrý, ale v noci?" zakroutila jsem hlavou. ,,já vím. Doufám, že jste si to s Ashtonem aspoň užili, když jsem hlídal VAŠE dítě. Nebo vlastně ne, nic mi neříkej. Nechci slyšet podrobnosti" zvýraznil slovo vaše. ,,pako" hodila jsem po něm polštář, který ležel na zemi.

Luka jsem radši následně vzala k Ashovi, protože jsem se upřímně bála o jeho zdraví. U Michaela nikdy nevíte, co ho napadne a vážně jsem nechtěla najít ráno v kočárku udušeného Luka.

Můj vysněný život//cz FF✔Where stories live. Discover now