BÖLÜM: 17 ♧ TEDAVİ

649 45 10
                                    



Düzenlendi/2020.

 Alec Benjamin - 6 Feet Apart.


Gecenin ilerleyen saatlerinde konu bir süre daha Doruk, ben ve Doruk'un evlilik düşüncesi üzerinden ilerledi. Ardından konular değişti ve en sonunda kendimizi dans ederken bulduk. Arkama dönüp baktığımda Doruk'u Selim'le birlikte barda oturup bir şeyler konuşurken buldum. Bir anda kolumdan çekilmemle önüme dönmek zorunda kaldım. Yusuf beni kendine çekip şarkıya eşlik etmemi sağlarken adımlarımı ona uydurup dans etmeye devam ettim.

Ne kadar süre dans ettiğimizi bilmiyordum ama terden sırılsıklam olmuştuk. Doruk'un arkadaşlarının çoğu vedalaşıp evlerine dağılmışlardı. Geriye Yusuf, Neva ve Selim kalmıştı. Selim ve Doruk'a Neva'da katılmıştı. Hep birlikte ciddi bir şey konuşuyorlardı. Büyük ihtimalle Doruk'u evlilik fikrinden vazgeçirmeye çalışıyorlardı.

Yusuf'u kolundan tutup çekiştirerek Doruk'ların yanına geri dönmeye zorladım. Zorla masaya dönmesek Yusuf'un orada sabaha kadar dans edeceğinden hiç şüphem yoktu.

"Çok yoruldum."

"Galiba ayaklarımı hissedemiyorum."

Doruk kolunu omzuma atıp her zamanki gibi bedenimi kendine yaslarken boştaki eliyle de terden yüzüme yapışan saçlarımı çekiyordu.

"Eve gitmek ister misin?"

"Olur. Ama önce bir tuvalete gitmem gerekiyor."

Masadan ayrılıp barın kalabalığı arasında tuvaletlere doğru ilerlerken bir hayli uğraşmak zorunda kaldım. Tuvalete girip işimi halletmek için de biraz sıra beklemek zorunda kaldım. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra aynı kalabalığın arasından geçerek masaya ulaştım. Birlikte bardan çıkarken buraya geldiğimizden daha çok gazeteciyle karşılaştık. Doruk'un arkadaşları bize veda edip arabalarına doğru ilerlerken Doruk ve bende arabamıza gitmek için ilerlemeye çalıştık. Sadece bir iki adım atabilmişken etrafımız bir anda gazetecilerle çevrelenince olduğumuz yerde durmak zorunda kaldık. Doruk elimi daha sıkı tutarken koluna yaslanıp gelen soruları yanıtlamasak da dinlemek zorunda kaldık.

"Burcu Hanım? Doruk Bey'in arkadaşlarıyla tanışmışsınız, ilişkiniz evliliğe doğru mu ilerliyor?"

"Yakında bir düğün söz konusu mu?"

"Doruk Bey evlilik teklifi ettiğiniz söyleniyor doğru mu?"

Bir anda peş peşe gelen evlilik sorularıyla birlikte Doruk'un elini sıktığımı çok daha sonra fark ettim. Bugün yeterince evlilik hakkında konuşuldu diye düşünürken hala evlilikle ilgili soru sorulması beni daha çok germeye başlıyordu.

"Arkadaşlar olduğunda zaten duyarsınız. Kimseden sakladığımız bir şey yok. Teşekkür ederiz. Hepinize iyi geceler."

Doruk'un hızlı adımlarına yetişmek için ayağımdaki topuklularla koşmak zorunda kaldım. Arabaya geldiğimizde kapıyı açıp kendimi hemen koltuğa attım. Kemerimi takarken derin derin nefes alma ihtiyacı içerisindeydim. Doruk arabaya bindikten sonra hızla yola çıkarken ikimizde sessizliğe gömüldük.

Doruk arabasını evinin önüne park ederken ikimizde hala sessizdik. Doruk'un peşinden arabadan inip kapıya kadar onu takip ettim. Eve girdikten sonra ayakkabılarımı çıkartıp kenara bıraktım. Doruk merdivenin kenarında durmuş beni izliyordu.

"Arkadaşlarım seni çok sevdiler."

"Öyle mi? Bende çok sevdim onları."

"Yusuf'un yeni favorisi sen olabilirsin."

ÜNLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin