BÖLÜM: 6 ♧ TANIŞMA YEMEĞİ

1K 54 10
                                    

Düzenlendi/2018.

♧ G-Eazy & Devon Baldwin - Let's Get Lost



"Artık gidip hazırlanır mısın Burcu? Olur da geç kalırsak gerçekten ailem bizi hoş karşılamaz."

"Oraya saatinde gitsek de bizi hoş karşılayacaklarını sanmıyorum Doruk, bilmem anlatabildim mi?"

Sinirle Doruk'a söylenirken son yarım saattir yaptığım gibi kucağımdaki yastığa işkence yapmaya devam ettim. Şu zamana kadar hiç sevgilimi veya sevgilimin ailesini dert edecek bir ilişkim olmamıştı ve gergin hissetmem bu yüzdendi. Çünkü bu yaşıma kadar hep kendi dertlerimle uğraşmış daha sonra Mert'le sahte anlamsız bir ilişkiye başlamış ve elime yüzüme bulaştırıp ikincisini de Doruk'la deneyimliyordum. Ve ne tesadüf ki bu ilişkimde insanların gözünü boyamak içindi.

"Burcu lütfen git hazırlan. Yolda başımın etini yemek istiyorsan yine ye, ama şimdi olmaz. Ne olursun git hazırlan."

Akın ilk on dakika kavga etmemizi büyük bir zevkle izleyip daha sonrada Esra'nın daha fazla bizi çekmeyeceğini söylemesiyle Esra'yla birlikte istemese de kalkmak zorunda kalmıştı ve onlar gittiğinden beri bir değişiklik olmamış oturduğum koltuktan kalkmayı reddederek Doruk'a saydırmıştım.

Ama onun da kendince haklı sebepleri olduğunu düşününce kavga etmemizin anlamsız olduğunu görebiliyordum. Yine de ailesiyle tanışacağım için gerginliğimi bir türlü üstümden atamıyordum.

"Tamam, hazırlanacağım. Bir şey olmayacak. Alt üstü ailenle tanışacağım. Önemli bir olay değil."

Kendi kendimi sakinleştirmeye çalışarak merdivenleri çıkarken Doruk derin bir nefes verdi. Beni zorladığı için onu öldürmek istiyordum. Kafamda türlü işkenceler yaparak Doruk'u öldürürken hızlı bir şekilde hazırlanmıştım. Aynanın karşısına geçtiğimde saçımı nasıl yapacağıma bir türlü karar verememiştim. Bir şort tulum giymiştim. Saat daha çok erken olduğu için saçımı abartılı yapamazdım bu yüzden bende  salık bırakmaya karar verdim. Kararımı değiştirmeden hemen odadan çıkıp Doruk'un yanına indim. Salonda volta atmaya beni görünce bir son verip gülümseyerek yanıma geldi.

"Bir an kararını değiştirdin sandım."

"Düşünmedim değil. "

Kapıyı açıp evden çıkarken Doruk'ta peşimden geliyordu. Arabaya bindiğimizde Doruk'un üstünü değiştirmiş olduğunu yeni fark etmiştim.

"Sen hangi ara üstünü değiştirdin?"

"Sen hazırlanırken Akın evden giyinmem için birkaç bir şey getirdi. Geç kalmamamız gerektiği hakkında ciddiyim Burcu. Bu yüzden eve giderek zaman kaybedemezdim."

Yol boyunca aramızda bir daha konuşma geçmezken Doruk'un da en az benim kadar gergin olduğunu daha yeni fark ediyordum. O da bu durumdan hoşnut değildi. Ve ailesinden bu kadar çekindiğine göre bugün ikimiz içinde çok rahat geçmeyecekti.

Doruk arabayı park ettiğinde sessizce küfür ettim. Yolun kenarında birkaç fotoğrafçı görmüştüm. Her yerden çıkıyorlardı. Zaten gergindim ve muhabirlerin bana yardımı dokunduğu söylenemezdi. Arabadan çıkmadığım için bana garip garip bakan Doruk'a dil çıkarttıktan sonra inip yürümeye başladım. Hareketlerime gülerek kolunu omzuma atıp bedenimi bedenine yasladı.

"Bizimkiler biraz resmidir. Herkese karşı soğuk davranırlar. Üstüne alınma."

Az çok karşılaşacağım tablonun farkındaydım. Memnun olmayan bir çiftle masaya oturacaktık bugün ve o masadan kalktığımızda benden hoşlanmayacakları için daha da memnuniyetsiz olacaklardı. Boş boş Doruk'a bakınca gergince nefes alıp mavi gözlerini gözlerime dikti.

ÜNLÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin