💖11💖

232 18 43
                                    

POV: Hoseok
Ik ben blij dat ze veilig is, ze zou het rustig aan moeten doen en dan worden we omsingeld door armys en is ze plots verdwenen. Ik dacht dat ze zou zijn meegesleurd met de menigte maar gelukkig heeft Yoongi haar veilig gehouden.

Ik plof dan maar op mijn bed, omdat ik niets anders te doen heb en haal mijn gsm uit mijn zakken. Ik open instagram en scrol rustig wat over het nieuwsoverzicht. Er is een foto dat al een paar keer tevoorschijn is gekomen maar ik let er niet verder op, na een tijdje gescrold te hebben kijk ik naar de verhalen van anderen. Ik volg een paar van onze fanaccounts en doe me voor als een army zodat ik wat mee ben met wat ze over ons zeggen en zodat ik sommige van hun edits kan zien. Ik moet zeggen, er zijn armys met echt talent daarvoor. Als het verhaal van @dingdongbangtanbom er als eerste op komt groeien mijn ogen wijder. Woede en jaloezie vullen mijn lichaam. HIJ HEEFT HAAR GEKUST?! En je ziet duidelijk dat ze het niet wilt! Toch? Ze probeert hem weg te duwen? Toch? ‘YOONGI?! WAAR ZIT JE?!’ Roep ik terwijl ik me recht zet en de kamer uitstamp, opzoek naar Yoongi.

POV: Yoongi
Ik ben in de kamer van Jimin en Jungkook, die momenteel bij Namjoon en Jin zijn. Hoseok zou moeten rusten nu dus normaal gezien heb ik nog genoeg tijd om een oplossing te zoeken voor de foto die zich ondertussen al verspreid heeft als een lopend vuurtje. ‘YOONGI?! WAAR ZIT JE?!’ Roept iemand. Ik zet me snel recht en stap richting de deur, wie het ook is. Die persoon klinkt niet al te vrolijk. De deur vliegt vlak voor mijn neus open en daar staat Hoseok. Zijn hoofd ziet zo rood, het is net alsof hij op springen staat. Nog voor ik iets kan zeggen loopt hij op me af en slaat me met zijn vuist in mijn gezicht. Ik laat me niet doen door hem en herpak me snel, ik bal mij vuist en mik op zijn lip. Hij strompelt naar achteren. ‘Yoongi! Wat heb je gedaan?!’ Roept Namjoon die binnen komt gespurt. Namjoon blijft staan bij Hoseok, hij zet zich terug goed stevig en komt op me afgestormd. Namjoon kan hem niet tegenhouden en hij vliegt op me af. Hij grijpt me bij de keel en knijpt erin, zo hard als hij kan. Namjoon probeert hem van me af te halen maar hij wordt gedreven door de adrenaline die door zijn aderen heen stroomt.

POV: Maya
Ik moet me haasten voor er iets gebeurt. Ik zet de douche af en droog me af, ik doe mijn ondergoed aan en net als ik het slotje van mijn bh sluit hoor ik Namjoon roepen. ‘HOSEOK! GA VAN HEM AF! LAAT HEM LOS!’ Roept hij. Zonder erbij na te denken gooi ik de deur van de badkamer open. Tae kijkt geschrokken op en daarna worden zijn ogen groter. ‘Tae, wat is er aan de hand?!’ Roep ik naar hem. ‘Kleed je eerst aan en ga dan zelf kijken.’ Zegt hij, ik kijk naar mezelf en besef dan dat ik mijn kleren nog niet heb aangedaan. Snel trek ik het shirtje over mijn hoofd en doe ik de broek aan. Ik stap de badkamer terug uit en loop de kamer uit. ‘YOONGI! LAAT HEM OOK LOS.’ Roept Jin daarna, ik loop op het geluid af en kom in de kamer van Jimin en Jungkook terecht. Daar zie ik Yoongi en Hoseok die elkaar om de hals vliegen terwijl Namjoon en Jungkook Yoongi proberen tegenhouden en Jimin en Jin Hoseok probereren tegengehouden. Taehyung staat achter me want hij is samen met mij de kamer ingelopen. Als de twee van elkaar af gehaald zijn maar nog steeds uit de grip van de twee die hun vasthouden proberen komen, ga ik tussen hen instaan. ‘Stop ermee! Genoeg!’ Roep ik, ze stoppen beiden met het proberen uit de grip te komen en ze worden los gelaten. ‘Jij had haar niet mogen kussen!’ Roept Hobi, ik slik en stap wat naar achteren. De 5 anderen kijken van mij naar Yoongi, en van Yoongi naar Hoseok en dan weer naar mij. ‘Ik mag toch doen wat ik wil, bemoei je met andere dingen!’ Roept Yoongi terug. De anderen blijven ons alle drie één voor één aan te kijken. ‘Ze wou het niet eens en dat weet je goed genoeg! Ze wilt je niet! Ze wilt niets met jou te maken hebben! Zie dat dan!’ Roept Hoseok en ik zie dat Yoongi breekt. Maar niet breken in verdriet, maar in woede. Zonder dat iemand hem nog kan tegen houden valt hij weer aan. Hoseok valt naar achter op zijn rug, op de grond en Yoongi knijpt zijn keel fijn.

Met dank aan weirdy_01

Wrong bus right choice ~a BTS story~Where stories live. Discover now