💖10💖

246 20 27
                                    

POV: Maya
‘Shoppen shoppen shoppen.’ Zingt Hobi terwijl hij enthousiast begint te dansen, Jungkook en Taehyung doen met hem mee. Door naar hen te kijken begin ik al luid te lachen maar ik lach nog meer als Kookie en Tae elk een hand van me vastgrijpen en me mee laten doen met hun gekke gedans. ‘Omg! Is dat Jungkook?!’ Hoor ik een meidenstem roepen. ‘Taehyung?! Is dat Taehyung?!’ Ik zie de jongens schrikken en ze duwen me achter hen, als de fans me zouden zien zal het niet lang duren voordat ik over het hele internet te zien ben. Ik hoor hoe meer meisjes hun namen schreeuwen, maar 1 naam blijft ongehoord. Plots voel ik een hand mijn pols grijpen en word ik een steegje ingetrokken, verstomd laat ik me meesleuren. De persoon duwt me tegen de muur en legt zijn hand over mijn mond, ik probeer zijn hand weg te duwen maar hij is te sterk. Ik duw tegen zijn borstkas om hem verder bij me weg te houden maar hij komt alleen maar dichter. Hij grijpt mijn handen met één hand vast en houd ze boven me tegen de muur geduwd. ‘Sorry dat het zo moest lopen nu.’ Fluistert hij en dan herken ik hem pas. Zijn pet, zijn mondkapje, zijn hoodie. Het is Yoongi, hij haalt zijn hand van mijn mond weg.

 Het is Yoongi, hij haalt zijn hand van mijn mond weg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


‘Je kan me loslaten.’ Zeg ik en hij zet het mondkapje op zijn kin. Zijn pet zet hij af maar de kap van zijn hoodie houdt hij op. Hij komt dichter met zijn lippen naar mijn oor. ‘En wat als ik dat nu niet wil?’ Fluistert hij, ik krijg rillingen door zijn zware stem. Mijn handen houdt hij nog steeds boven mijn hoofd vast, ik probeer weer los te komen maar zonder resultaat. ‘Yoongi, laat me gaan.’ Zeg ik zachtjes. ‘Wat? Dat heb ik niet gehoord.’ Zegt hij met een grijns op zijn gezicht. ‘YOONGI LAAT ME LOS!’ Schreeuw ik nu naar hem.  Hij lacht en doet alsof hij denkt. Dan laat hij mijn handen los en draait zich om, ik wrijf over mijn polsen, doe mijn mondkapje af en wil wegstappen. In één snelle beweging draait hij zich weer om en duwt met tegen de muur aan, met zijn bovenlichaam duwt hij me stevig tegen de muur zodat ik niet weg kan. Mijn handen leg ik tegen zijn borst aan in een poging hem weg te duwen, maar weer is hij te sterkt. ‘Yoongi, wat doe-‘ ik word onderbroken door zijn lippen die zich op de mijne storten, mijn ogen blijven geschrokken open. Mijn handen blijven tegen zijn borstkas aan, nog steeds proberend hem weg te duwen.

*klick klick*

Yoongi trekt snel terug van de kus. ‘Dit moeten mijn vriendinnen zien.’ Zegt het meisje. ‘Nee, niet d-‘

*ping*

Hij rukt de gsm uit het meisje haar handen en ziet net nog ‘geplaatst’ op het scherm staan. ‘We moeten gaan.’ Zegt hij en grijpt mijn pols vast, hij zet zijn mondkapje en pet weer op en sleurt me verder mee tussen de mensen die nog op straat lopen.

Hij heeft me gekust?

Gedwongen? 

Het staat op foto?!

Het staat online!!

Wat nu?!

Zonder dat ik het doorheb komen we al aan bij het hotel en stappen we de lift in, of beter gezegd, sleurt hij me de lift in. ‘Je zegt het nog tegen niemand.’ Zegt hij net voordat de deuren opengaan. Ik krijg de kans niet om te antwoorden want hij stapt de lift al uit. Ik volg hem naar Jin en Namjoon hun kamer waar ik meteen gegroet word door een knuffel van Hoseok. ‘Alles ok? Hebben ze je gezien? Hebben ze je iets aangedaan? Waar waren jullie?’ Vraagt hij snel achter elkaar, hij scant mijn lichaam om te zien of ik ergens verwondingen heb. Ik kijk snel naar Yoongi die me dodelijk aanstaart. ‘Alles gaat goed met me, ze hebben niks gedaan en we waren gaan schuilen voor de ARMY’s.’ Zeg ik en hij knikt, hij knuffelt me opnieuw en ik knuffel hem terug. Mijn armen stevig om hem heen en mijn ogen op Yoongi gevestigd, dit is wat ik zou willen niet wat hij deed. Denk ik dan toch. ‘Goed, Maya we hebben de kleren in je kamer gelegd.’ Zegt Namjoon, ik glimlach naar hem. ‘Dankje!’ Roep ik vrolijk. ‘Kan ik misschien een douche nemen?’ Vraag ik en hij knikt. ‘Geen probleem en neem je tijd, zolang je maar voor het eten klaar bent.’ Antwoord Jin me, ik knik en ga naar de kamer van mij en Taehyung. Ik neem een setje kleren en een paartje ondergoed dat ik met Jin heb gekocht aangezien de anderen er te kinderachtig over bleven doen, en ga naar de badkamer. Ik sluit de deur en zorg ervoor dat ze op slot is en zet dan de kraan al aan. Ik geniet van het warme water dat over me heen stroomt en sluit mijn ogen even. Even genieten en tot rust komen, even alles verwerken. Ik zou hier een hele dag kunne onder staan maar al snel wordt mijn rust verbroken. ‘YOONGI?! WAAR ZIT JE?!’ Hoor ik Hoseok roepen. Ik denk dat hij het weet...

Wrong bus right choice ~a BTS story~Where stories live. Discover now