22

37 4 0
                                    

Het huis is wonderbaarlijk mooi. Het huis heeft trappen en meerdere verdiepingen. Dat zijn we dus niet gewend in ons oude huis. We hebben pizza besteld en hebben besproken wie welke kamer krijgt. Ik krijg dus de zolder, met mijn eigen badkamer en dat heb ik dus nooit gehad! Ik moest mijn hele leven de badkamer delen met mijn vader. Mijn badkamer is klein maar heel fijn. De muren hebben een zachtroze kleurtje en de vloer bestaat uit zwart-witte vierkantjes. Mijn slaapkamer is vrij groot, want ik heb natuurlijk de zolder... Emma heeft de één na laatste grootste slaapkamer van het huis. Zij heeft ook een eigen badkamer, net iets kleiner en onze vaders moeten wel samen een badkamer delen. Als je het huis binnenloopt, is rechts de trap, met een ingebouwde kapstok. Al gelijk heb je de woonkamer en dus ook de keuken. We hebben ook al besproken waar alles komt te staan. Als je de trap oploopt, heb je rechts van je een soort gang. Aan je rechterhand heb je Emma's kamer en haar badkamer. Tegenover haar heb je papa's en Daves kamer en ook badkamer. De badkamer staat tussen hen in, pap slaapt aan de rechterkant van de badkamer en Dave slaapt aan de linkerkant. Tegenover de trap heb je nog een trap, die leidt dus naar de zolder. Precies rechts van die trap als je boven komt, is mijn badkamer en tegenover de trap is de deur naar mijn kamer.

Ik prop de pizzadozen in de bak en loop het huis weer in. ' Hier staan alle spullen.' Zegt Dave en wijst naar een boel schoonmaakspullen in de hoek van de woonkamer. ' Ik begin met mijn badkamer.' Zeg ik en pak zoveel spullen als ik kan en begin ze met veel moeite naar boven te brengen. Op dat moment trilt mijn telefoon en gelijk haal ik hem uit mijn broekzak. Sergio facetimed me en gelijk neem ik op. Zijn gezicht op mijn schermpje brengt een glimlach op mijn gezicht. ' Hey, Hazel. Hoe gaat het met je?' ' Ik heb je vanochtend nog gezien.' Grinnik ik. ' Weet ik. Ik mis je... Bel ik je op een slecht moment? Wat zijn jullie aan het doen?' ' Schoonmaken in mijn badkamer. Het meeste is wel schoon, alleen even een paar dingen moet veranderd worden. Ik zet je wel op de wasbak neer, dan kunnen we blijven praten.' Zeg ik en zet hem dus neer. ' Als ik daar was, zou ik je graag willen helpen, maar dat gaat dus niet.' Zucht Serg. ' Tja, wat ben jij aan het doen?' Vraag ik terwijl ik bleek in een emmer schenk. ' Was een beetje bezig met gamen, heb je wel je Playstation mee? Dan kunnen we samen gamen als je tijd hebt.' ' Hoe kan ik hem nou weer vergeten?' Grinnik ik en begin te poetsen.

Na een uurtje mijn badkamer grondig schoonmaken en bellen met mijn beste vriend, ben ik eindelijk klaar. Sergio heeft al opgehangen en mijn badkamer ziet er al aardig schoon uit. Tevreden kijk ik om me heen en draai me dan weer om met alle schoonmaakspullen. Ik loop mijn slaapkamer in en begin daar weer met schoonmaken. Net wanneer ik even uit het raam kijk laat ik mijn bezem vallen en lanceer mijn achterwerk op de vensterbank. Met mijn rug tegen de muur blijf ik het raam uitkijken. Een bloedmooie jongen loopt over straat. Hij heeft een basketbal in z'n handen en laat hem perongeluk uit zijn handen glijden. Zijn bal rolt richting mijn huis en hij loopt achter de bal aan. Zijn gezicht is nu beter te zien en zijn gezicht heb ik eerder gezien. Met een grote glimlach ren ik mijn kamer uit, twee trappen af en mijn huis uit. Mijn famillie zwijgt en kijkt me na, hoe ik met snelle passen als een debiel het huis uitren. ' Jesse!' Roep ik en spring in zijn armen. Ik trek hem dicht tegen me aan en laat hem dan los. ' Hazel!' Verbaasd kijkt hij me aan en glimlacht dan. ' Wat doe jij hier?' Vraagt hij. ' Ik woon hier nu. Zeg alsjeblieft dat je ook hier woont.' Zeg ik smekend. ' Ik woon hier.' Glimlacht hij. ' Ik vind het rot voor je. Over het park en zo.' Zegt hij meelevend. ' Tja. Waar woon je precies?' Vraag ik. ' Een paar straten verderop. Niet ver dus. Ben je druk bezig?' Hij werpt een blik naar het huis en richt zijn ogen dan weer op mij. ' Ik was een beetje mijn kamer aan het schoonmaken.' Zeg ik. ' Als je klaar bent, zullen we dan bijkletsen? Als je tijd hebt dan... Ik wil graag alles weten over het park en wat er allemaal is gebeurd. Echt alles.' ' Ik heb wel tijd.' Zeg ik. ' Top. Ik haal je om 8 uur op.' Ik knik en hij trekt me weer in een knuffel. ' Tot zo en veel succes.' ' Dankje, tot zo.' Zeg ik en kijk hoe hij zijn bal opraapt en zich omdraait.



Hazel BrownWhere stories live. Discover now