11

62 4 0
                                    

' Wat is er gebeurd?' Sergio haalt een plukje haar uit mijn gezicht vandaan en kijkt me bekommerd aan. ' Cree. Cree en ik.' De woorden komen moeilijk over mijn lippen. Ik begin nog harder te huilen en trek Sergio tegen me aan. Zachtjes streelt hij met zijn warme handen over mijn rug. Ik voel me veilig in zijn armen, het voelt... Vertrouwd. ' Is het uit?' Vraagt hij. ' Ja.' ' Waarom?' Nadat ik ben uitgehuild, vertel ik hem het hele verhaal. Alles, echt alles, met elk detail. ' Wat een trut zeg.' Zegt hij kwaad. ' Ik weet het. Ik dacht dat ze anders was.' Een traan rolt over mijn wang. Serg veegt hem weg wanneer hij hangt op mijn kin en glimlacht naar me. ' Jij verdient beter, Hazel. Het komt wel goed.' Maar de pijn, het doet zoveel pijn. Het gevoel, dat je de slechte kant van je minnaar ziet. Ze betekende heel veel voor me, ze was één van de weinige redenen dat ik hier ben, op de aarde. Ze zat in mijn hoofd, elke seconde, elke dag. Zij was degene die ik kon vertrouwen, waarbij ik mezelf kan zijn, met wie ik alles kon delen. Maar dan blijkt ze anders te zijn. Compleet anders. Ik heb zoveel met haar meegemaakt. Ik heb zoveel van haar gehouden. Leeg. Ik voel me kapot. En dat allemaal door Cree. Ik ben kapot. Ik voel me leeg, ik ben op. Emotieloos staar ik voor me uit. De pijn. Het voelt bijna ondraaglijk. ' Hazel.' Sergio kijkt me geschrokken aan. ' Hazel, kom nou.' Wanneer hij me wakker schudt uit mijn gedachtes, begin ik weer te huilen. Als een waterval glijden de zoute tranen over mijn rode, warme wangen. ' Ik ben kapot Sergio. Waarom doet het zo veel pijn?' Weer trekt hij me tegen hem aan. ' Het komt goed, Hazel. Ik ben er voor je. Ik hou van je.' Zijn woorden. Ik hou van je. Ik hou zo veel van hem. We kennen elkaar maar pas een week en al zo hecht zijn we. ' Hou je van me?' Ik laat hem los en kijk hem aan. ' Ja, Hazel. Ik hou van je.' Hij pakt mijn hand vast en knijpt erin. ' Ik hou ook van jou. Heel veel.' Door de mooie woorden die uit Sergio's mond kwamen, verschijnt er een brede glimlach op mijn gezicht. Door zijn woorden, voel ik me al stukken beter. Ik blijf glimlachen en richt mijn ogen op het uitzicht voor ons. Sergio doet hetzelfde. Zijn hand blijf ik vasthouden. Mijn hoofd leg ik tegen hem aan en slaak een diepe zucht. ' Sergio?' ' Hazel?' Ik draai me om naar Sergio en zink in zijn diepe mooie ogen. ' Wist je dat je eigenlijk mijn beste vriend bent?' Hij glimlacht. ' Ja. Dat weet ik. Wist jij al dat je me beste vriendin bent?' Ik glimlach en leg mijn hoofd weer tegen hem aan. ' Nee... Maar nu wel.' ' Mooi.' Glimlacht hij.

Na een kwartier te hebben genoten van het uitzicht, zijn we in zijn auto gestapt. Hij heeft me aangeboden om bij hem te slapen. Ik heb zijn voorstel natuurlijk niet geweigerd. Ik ben woensdag al bij hem thuis geweest. Zijn ouders en broer zijn heel lief. ' We zijn er. Mijn ouders zijn trouwens werken en mijn broer slaapt bij zijn vriendin, dus we zijn alleen thuis.' Wanneer hij zijn auto netjes heeft geparkeerd, stappen we uit en lopen we zijn huis in. ' Kom, we gaan gelijk naar mijn kamer.' Hij grijpt naar mijn hand en trekt me mee naar zijn kamer. ' Mag ik misschien douchen? Ik ben echt kapot en ik voel me vies door al het wenen.' ' Tuurlijk. Ga je gang.' Glimlacht hij. Ik glimlach terug. Ik pak mijn spullen en loop ermee de badkamer in.

Na de heerlijke warme douche, loop ik zijn kamer weer in. Ik draag een kort zijden broekje en een zwart hemdje. Ik loop naar zijn bed en laat me vallen naast mijn nieuwe beste vriend. Hij grinnikt. ' Wil je slapen?' Ik knik met mijn gezicht in zijn dekbed. Hij haalt zijn laken van het bed af en leg het over me heen. ' Bedankt voor alles, Sergio.' Fluister ik. ' Geen dank. Ik heb alles voor je over. Dat weet je.' Hij staat op en trekt zijn kleren uit. De deur sluit hij en het felle licht doet hij uit. Bedaard sloffelt hij naar me toe en duikt in zijn bed met de lakens over hem heen. ' Slaap lekker Hazel Elizabeth Brown.' ' Slaap lekker.' Ik draai me om met mijn rug naar Serg toe. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en legt zijn arm over me heen. Hij kruipt dichter tegen me aan en raakt met zijn borst mijn rug aan.



Hazel BrownDove le storie prendono vita. Scoprilo ora