Geçmiş Olsun Gözde

2.5K 167 17
                                    

Bölümler düzenleniyor tekrardan okuyun bazı yerleri sildim bazı yerler ekledim ilerde böyle bir şey olmamıştı gibi düşünmeyin. İyi okumalar...

***

HATIRLATMA

Şimdi düşünmem gereken tek bir şey vardı. Demir bildiği kadarıyla bir kadını kurtaracaktı. Fakat bunun ben olduğumu bilmemesi gerekiyordu ve bunu öğrenmişti.

*Görevden önce:

-Alya, anlayacağın Demir Yüksel OTAŞ' nin gizli ajanı sana bu yüzden uzak dur demiştik. (Orta teknolojili ajan şirketi)

***


Telefonumu çıkartıp amirimi aradım.

-Demir beni gördü dedim.

-Hemen gel şu an Demir önemli değil Alya.

-peki amirim dedim ve bir taksi çevirip şirketin biraz gerisini tarif ettim. 

Taksiye beklemesini söyledim yanımda para yoktu her şey çantanın içindeydi. Şirkete girdim ve bir görevliyi taksiye gönderdim. Asansöre bindim ve yukarı çıkmaya başladım. Evet ben Alya ve asansöre binip aynaya bakıyordum. 

Asansörün kapısı açıldı ve dışarı çıktım. Amirimin odasına yöneldim. Kapıyı tıklatıp içeri girdim. Herkes her zamanki gibi içeride beni bekliyordu. Kartı masaya bıraktım. 

-Oh be dedi Levent. sağ salim bunu da başardık. 

-Şimdi düşünmemiz gereken iki şey var. 1.si Parmaksız Salih kartı Pusata ulaştıracak mı ve Pusat bize cevap verecek mi ?  2.si ise Demir Yüksel ile ne yapıyoruz? dedim.

***

Demir'in Ağzından

Yanılmamıştım işte. Alya YTAJ' ın ajanıydı. Evet bunu Alya'yı ilk gördüğümde anlamamıştım belki ama YTAJ'ne 1 kaç kere geldiğimde gerçekten bu kızı görmüştüm. İlk başlarda yüzü tanıdık gelmişti fakat çıkaramamıştım.

 Olduğum borulardan hızla çıkıp şirkete geçtim. Odaya girdiğimde görevin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini söyledim ve kendi odama geçip koltuğa yayıldım.

 Alya lan Alya nasıl olurda YTAJ'ın gizli ajanı olurdu. Ben bile girememiştim o şirkete Alya nasıl girmişti. Yetmiyormuş gibi en önemli Pusat görevlerinden birini ona vermişlerdi. Salak saçma düşünürken aklıma sosyal medya geldi. girip Alya Erez yazdım. Fakat çıkmadı nasıl lan diye düşündüm bir insan neden sosyal medya kullanmaz ki derken aklıma gerçek ismi geldi. Kendisine neden güneş denmesini istemediğine bir türlü anlam verememiştim zaten. Güneş Erez yazdım ama yine çıkmadı. sinirlenip telefonu koltuğa attım. 

Dayanamayıp geri aldım ve google Alya Erez yazdım fakat çıkmadı. Güneş Erez yazdım ve çıkan bir kaç haber dikkatimi çekti. Erez ailesi katliamı. Ünlü iş adamı ve ailesi evinde ölü bulundu. Bununla ilgili bir kaç tane haber vardı. Ben de en üsttekine tıkladım ve Alyayı gördüm aslında tam da Alya denmezdi küçük duruyordu. Haberin 5 sene önce yazıldığını fark ettim. 

Katledilen aileden sağ çıkan tek insan, Güneş Erez.  Vücuduna isabet eden kurşunlara rağmen hayatta kalmayı başardı. Aile yakınları olduğunu iddia eden Yavuz isimli adam Güneş Ereze bakmayı kabul ettiğini bildirdi. Olayla ilgili detaylar pek bilinmese de deliller Pusat R. isimli şüpheliyi gösteriyordu. Tutuklanmasına rağmen suçlu bulunmayarak serbest bırakıldı. 


Haberi okuduğumda şaşırmıştım. Yavuz diye bahsettikleri adam YTAJ'ın amirlerindendi. Haberlere bakmaya devam ettim. Erez katliamında gelişme yazan habere tıkladım.

Uzun çalışmalar ve araştırmalar sonucunda ismi hakkında bilgi verilmeyen bir ajan şirketi tarafında Pusat R. isimli şüpheli göz altına alındı ve soruşturma tekrar açıldı. Erez katliamında katil suçlamasıyla göze alınan Pusat R. suçunu itiraf etti ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırılmasına karar verilmiştir yazıyordu.

Pusat kaçmıştı evet ama onu içeri atan kişi gerçekten Alya mıydı. Nasıl başarmıştı bunları. Kafam allak bullak olmaya başlamıştı. Benim onu öğrendiğim gibi o da beni öğrenmişti. Ne olacaktı şimdi? Bizi  neler bekliyordu merak ediyorum açıkcası


***

ALYA'NIN AĞZINDAN

Eve girdim ve direk sıcak bir duş aldım. Odama gidip üstümü değiştirdim. Alt kata indim ve o sıra Gözde ile göz göze geldim. Aslında elinde bana doğru uzattığı silahla göz göze geldim desem daha doğru olur.

-Napıyorsun Gözde dedim

-Ne mi yapıyorum diyip kahkaha attı. Anlık olarak çok şaşırdım çünkü ilk defa onu bu tonla görüyordum. Gözünden nefret akıyordu. 

-Şurada seni öldürsem kimsenin ruhu duymaz dedi.

bu sefer gülme sırası bendeydi.

-Bak sen dedim kısık sesle. Anlat Gözde ne oluyor indir o silahı bir kaza çıkacak dedim.

-Otur diye bağırdı. Fırsat bilerek 3 lü koltuğa oturdum ve elimi arkaya doğru uzattım. 

-Ah Alya ah dedi. Çok safsın. Beni sürekli evde tek bırakıp gitmemen gerekiyor dedi.

o sırada koltukta bulunan acil yardım tuşuna bastım. Ortalama 5 dakika sonra neredeyse tüm şirket burada olurdu.

-Sen beni suç üstümü yakalayacaktın bak sen akıllı bıdığa. Tek başına yaşıyorsun okuyorsun yaptığın bir bok yok ama benim işime burnunu sokuyorsun. Belli sana birileri bir şey ötmüş. Anlat Alya kimsin sen diye bağırdı.

Bu demek oluyor ki ajan olduğumu bilmiyordu. Ayağa kalktım ve karşısında durdum elinin azda olsa titrediğini fark ettim. Kafamı yana eğip yüzüne baktım.

-Emniyet mandalı açık evet ama kapza kabağını kapatmamışsın tatlım. Yetmiyormuş gibi çerçeve bölümünü kontrol etmemişsin.Bu durumda içinde  tetik manivelası, tetik, tetik korkuluğu, horoz, horoz düşürme parçası, kabza, çıkarıcı ve şarjör mandalı var mı yok mu bakmamışsın. Silahın duruşuna ve rengine baktığımda benim olduğunu anlayabiliyorum ve ben evimde hiçbir silahı dolu bırakmam ya şimdi pes et Gözde ya da hazır ol dedim. 

-Asla dedi.

-O zaman geçmiş olsun dedim ve kapının aniden kırılmasıyla gözdenin elinde ki silahı hızla alıp şarjör kısmını açarak kurşunları boşalttım. Gözde daha hiçbir şeyi fark bile etmemişken Gözdeyi masaya yatırdım ve ellerini arkada kilitledim. 

-Seni çoktan suç üstü yakaladım bile dedim...


***

EVEEEEEEETTTTTTTTT...

Ponçiklerim nasılsınızz. Sizi gerçekten çok çok beklettim özür dilerim fakat YKS sorunsalı beni bitiriyor. Umarım beğenirsiniz bölümü lütfen yorum yapınn. 

Sizi seviyorum bol bol öpüyorum kendinize iyi bakın 😍 😘😍 😘



Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin