9-Görüşeceğiz (DÜZENLENDİ)

6.9K 406 18
                                    

Sabah okula gitmemeye karar verdim. O yüzden sıcak bir duş alıp tekrar yatağa girdim. Aklıma Demir geldi. Ne ara yanıma geldi , nasıl geldi.Yoksa zaten oradamıydı? Konuşmalarımı duydu mu. Ajan olduğumu söyledim ama demir duydu mu ya diye derin düşüncelere dalmıştım ki. Telefonum çaldı.

-Efendim yavuz bey.


-Alya nasılsın

-iyiyim yavuz bey dedim. Sesim biraz yorgun çıkmıştı. Siz nasılsınız.

-iyiyim Alya sağol. Yarın sınıfa Doruk gelecek görevini biliyorsun. Okula git fakat geç kal. Biz her şeyi ayarladık. Zaten detayları ve ne yapman gerektiğini biliyorsun . Sana güveniyorum kızım dikkat et. Bol şans

-Tamam amirim diyerek telefonu kapattım. Bide Doruk çıktı başıma. Tamam erkekleri çok güzel kendime çekerdim ama bu çocuğu çok fazla tanımıyordum. Bildiğim kadarıyla kız ortamı bol olan ve Pusat'ın işbirlikçilerindendi. Egoist biri olduğuna da adım kadar emindim. Tanrım sen yardım et. Şu görevde bir an önce bitsin.

Sabah gözlerimi telefonun alarmıyla açtım. Yeni çalar saat almanın vakti geldi diye düşündüm. Kalkıp üstümü giyindim. Klasik olarak siyah bir tişört altına da siyah pantolonum. Ayaklarımada siyah All-star larımı geçirdim. Saçlarımı dağınık bıraktım. Hafif bir makyaj yaptım. Vestiyerden ceketimi alıp evden çıktım. Derse geç gireceğim için kafeye oturdum. Simit ve çay sipariş ettim. 10 dakikaya yakın bir müddette yiyip, okula geçtim. Ders başlayalı 20 dakika olduğunu anladım. Umarım Doruk sınıfa girmiştir. Kulaklığımı takıp saçlarımı düzelttim. Kapıyı tıklatmadan içeri girdim. 

Alya sınıfa lütfen tekrar gir dedi hoca. Gözlerimi devirdim ve sınıftan çıktım. Kapıyı tıklattım.

-Girin diye bağırdı hoca. Ne yani eline ne geçmişti.

-Geç kaldığım için pardon hocam dedim.

-Gel Alya geç yerine otur dedi. Arkaya baktığımda sıramda Doruğun oturduğunu fark ettim. Bana bakarken yakaladığım için kendime 1 puan verdim. Ona baktığımı fark edince kafasını çevirdi. Yanına gitmiş olmam onu biraz şaşırttı.

-Pardon burası benim sırma dedim tok bir sesle. Bu dediğime daha çok şaşırdı ne yani merhaba ben Alya yanına oturabilir miyim çok yakışıklısın dememi mi bekliyordu. Bu arada cidden yakışıklı olduğunu söylemiş miydim? 

-Başka yer yoktu buraya oturdum yanıma otur o zaman dedi. Güldüm

- Şöyle yapıyoruz ben duvar kenarına geçiyorum sen diğer tarafa geçiyorsun dedim. Allah Allah dermiş gibi baktı. Edebiyat hocası

-Doruk Alya başka yere oturmaz sana zahmet yan tarafa gider misin dedi. Doruk oflayarak tamam hocam dedi.


Oturup ona döndüm. Elimi uzatıp

-Tanıştığıma memnun oldum Doruk bey dedim. Elime bir müddet baktı ve güldü. Oba o nasıl bir gülme fotoğraftakinden cidden daha yakışıklı diye düşündüm. Bu nasıl yakışıklılık abi bee.

- Bende memnun oldum. Alya mısın nesin. Ama kızım kusura bakma benimkiler 1 geceliktir. Havalara falan girip başıma derde sokma dedi.


Gülme yeteneğimi kullanarak acayip seksi bir gülüş yaptım. Ve Demir ile göz göze geldim. Sinirle yüzüme akıyordu. Doruk etkilenmiş olmalı ki gözlerini hafiften pörtleterek bana baktı. Sonra hemen eski haline geri döndü.

-Vayy tek gecelik ha ama unuttuğun bir şey var bay egoist beni tanıyan herkes öyle biri olmadığımı bilir. Ve benimle konuşan, tanışan , kaynatan herkes beni bırakmak istemedi ve tek gecelik olmamı değil bir ömürlük olmamı istedi.


-yalanımı ya benim ben kimseyle tanışmazdım ki ve niye bu kadar saçma konuştum. bu aralar böyle boktan cümleler kuruyordum mal mı neyim diye geçirdim içimden-

-vayy ama şunu unutma ben herkes değilim dedi. Ama çok güzelsin ben herkes olsaydım evet seninle evlenmeyi düşünürdüm ama kusura bakma tipim değilsin dedi. Gülüp önüne döndü. 

Demir Alya diye seslendi ve ona döndüm o sırada Dorukta Demire dönmüştü. 

-İyi misin diye ağzını oynattı.

Ben de kafamı sallayarak onayladım fakat nedense Demir bana biraz sinirli gelmişti. 

-Doruk bana döndü ve bu çocuğu nereden tanıyorsun diye sordu.

-Aynı sınıftayız ve tek geceliklerimden değil dedim. Bu sefer önüme dönen bendim. Aptal çocuk diye geçirdim içimden.

-Görüşeceğiz dedim. Kısık ama onun duyacağı bir sesle.

-Görüşürüz dedi.

 Neye bulaştığımı bilmiyordum ama korkmuyordum. Bana güvenmesi ve her şeyi ötmesi lazımdı. Bunu başaracağımı biliyordum. Ya da tabiri caiz başarmak zorundaydım. Başka çarem yoktu. Eğer işin içinde Pusat ve adamları varsa ölümle yüz yüze gelir gerekirse ölürdüm ama bu görevi başarmadan ölmek gibi bir niyetim yoktu. Asla da olmayacaktı. Hayaller görmeyi bırakmam ve sadece Gözde ile Doruğa odaklanmam gerekti. Yapacaktım biliyorum...

Kusura bakmayın kısa oldu yeni bölümde görüşmek üzere hoşçakalın. Okuduğunuz için teşekkürler. Sorularınızı bana belirtin yorum yapın. Vote vermeyi unutmayın sizi seviyorum ve Öpüyorum. 😘💕❤

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin