11-Kaçtı (DÜZENLENDİ)

6.3K 417 8
                                    

Gözümü açtığımda saatin 4:30 olduğunu gördüm. Okuldan gelince uyuya kalmıştım ve uykumu almıştım şimdi okul saatine kadar ne yapsam diye düşünmeye başladım.

Yarım saat kadar yatağın içinde dolandım. Uyuyamayacağımı anlayınca kalkıp mutfağa indim. Su içip gözdenin odasına çıktım. Uyuyordu. O kadar masum duruyordu ki. Keşke bu kadar masum olsaydın diye geçirdim içimden. Kapıyı tekrar kapatıp odadan çıktım.

Odama girip altıma koşu şortumu üstüne T spor atletimi giydim. Yandan spor çantamı alıp içine çakımı ,suyumu ve bir tane havlu koydum. Spor ayakkabılarımı giyip sahile indim.

Biraz temiz havayı içime çektim ve esneme hareketleri yapıp vücudumu açtım. Kumlara oturdum ve gözlerimi kapatarak sakinleştim. Beynimi suyun sesiyle sakinleştirdim ve kalktım Sonra çantamı bankın tekine koyup hafif tempoda koşmaya başladım. 20 dakika falan koştuktan sonra biraz dinlenmeye karar verdim. Çantadan havluyu alıp terimi sildim. Sudan bir yudum aldım ve tekrar koşmaya başladım. Yanımda birinin varlığını hissedince refleks olarak ona doğru uzandım ve kolunu arkasına koydum. Yüzüne bakınca Doruk olduğunu fark ettim. Burada olacağını tahmin ediyordum zaten ama ani şekilde yaklaşınca doğal olarak tepki vermiştim.

-Ödümü kopardın dedim gülerek. Bana sakın böyle yaklaşma dedim ama bunu biraz ciddi söylemiştim gerçekten bana böyle yaklaşmaması gerektiğini öğrenmesi gerekiyordu. Sonra zaten kolunu bıraktım.

-Tamam anladım kasların var güçlüsün güzelsin neyim ama reflekslerinin bu kadar hızlı ve kuvvetli olduğunu bilmiyordum dedi gülerek.

-Pardon ya dedim. Bu saatte burada pek kimse koşmaz. Hele yanımdan asla. Birden yanımda birini hissedince tepkim oldu tabi dedim. Hayır sen kimsin de benim yanımdan koşuyorsun diye kendi kendime soru sordum (tabi ki içimden :D)

-Evet ya burada fazla kimse koşmaz daha çok 7-8 gibi geliyorlar. Bende uyku tutmayınca böyle koşmaya geliyorum dedi.

-Aynen ben de çoğunlukla öyle yapıyorum ama sana denk geldiğimi hatırlamıyorum. Yani görsem kesin hatırlardım dedim tebessüm ederek neyse ya. Okul saati yaklaşıyor zaten, görüşürüz dedim. Gülerek o da güldü.

-Görüşürüz dedi.
 
Eve vardığımda tabi ki kapıyı açamadım ve 5. denememde açıldı. Kendimi banyoya atıp güzel bir duş aldım. Siyah pantolon ve üstüne beyaz salaş bir tişört giydim. Bugün formumda olduğumu hissettiğim için yürüyerek gitmeye karar verdim. Enerjiktim mutluydum ama sanki iimde bir his var gibiydi. Kötü olduğunu düşündüğüm için çok aklıma takmamaya çalışıyordum. Çünkü ben ne zaman bir şey hissetsem elbet bir şey olurdu ben de mutlu mutlu yürümeye devam ettim. Yürürken Gözdenin evde olmadığı detayı aklıma takıldı. Hayalet gibiydi sürekli bir yerlerdeydi. Bir an yanımdaysa bir an yoktu.

Okulun kapısında Doruk ve arkadaşlarını konuşup gülüşürken gördüm. Dorukla göz göze geldik. Güldü bende ona güldüm. Ne ara bu kadar arkadaş yapmıştı acaba ya da önceden mi tanışıyorlardı ki? O sırada telefonum çaldı. Arayanın ihanet güzeli olduğunu numaradan direk fark ettim. Yok artık ya bu beni nasıl arıyordu ve yine telefonu açmadım. Sınıfa çıktım. 

Ders başladıktan 10 15 dakika sonra Dorukta sınıfa girdi. Öküz ya yürüyüşe bak

-Günaydın diyeceğim ama biz kalkalı çok oldu dedi. Bunu derken yanımda oturmuş göz kırpmış ve aynı zamanda yanağımdan makas almıştı.

-Aynen biraz saçma olur dedim gülerek. Ve bilerek yüzümü koluma sildim. Bunu yapmama baya güldü.

Demir ordan bağırarak

-Konuşmanızı tenefüste yaparsanız seviniriz arkadaşlar ders dinleyeceğiz diye ortaya lafı attı ama herkes bize dediğini biliyordu ki Demir ders dinlemezdi kimse bilmiyormuş gibi salak saçma triplere giriyordu istemsiz olarak güldüm.

Doruk tam bir şey diyecekken lafını kestim.

-Boşver doruk dedim.

Zil çalana kadarda konuşmadık. Telefona baktığımda 12 cevapsız arama olduğunu gördüm. Hepsi de ihanet güzelindendi. Telefonu sessizden çıkarıp kantine inmek için ayağı kalktım. O sırada Demirde Dorukta sınıftaydı. İkiside telefonla ilgileniyordu. Hayır biraz çıkın hava alın ne oturup duruyorsunuz

Kapıda çok ama çok tanıdığım bir ses bana seslendi

-Alya!

Kafamı çevirdiğimde tahmin ettiğim gibi demet olduğunu gördüm ve o an kafama dank etti. İçimde ki kötü hissin ne olduğunu az sonra öğreneceğime adım kadar emindim.

-Hangi yüzle geldin sen buraya ya diye bağırdım ama bir yandan da haberi vermesi için can atıyordum. Lütfen tahmin ettiğim şey olmasın lütfen tanrım lütfen...

-Bırak sen benim niye gelmemi dedi.  Yüzüme baktı , baktı , baktı...Ne olduğunu anladığımda gözümden yaş aktığını hissettim.

-Hayır abla yalan yalan söylüyorsun dedim. Lütfen yalan söylediğini söyle lütfen abla sana yalvarırım dedim.

-Hayır Alya dedi. O sırada telefonum çalmaya başladı. İşte asıl haber şimdi geliyordu ve bana söylemeyi yeni akıl edebilmişlerdi gerçekten bravo ya. İkimizde telefona baktık. Telefonu elime aldığımda levent in aradığını fark ettim. Telefonu açtım. Ağlamaklı sesle 

-Efendim Levent dedim.

-Şimdi bir yere otur ya da çök ama beni iyi dinle, özür dilerim kuşum özür dilerim ama Alya Pusat Pusat kaçtı...

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin