6-Seksi Ajan (DÜZENLENDİ)

9.6K 471 47
                                    

Multide kıyafet var. İyi okumalar 😊

Demir gittikten 10 dakika sonra bende kalktım. Eve gittiğimde kapıda Demet olduğunu gördüm.   
-Ben sana git demedim mi.


-Bak Alya beni dinlemelisin. Sana her şeyi anlatmadım beni dinlemedin bile . Hem bu lise işi nerden cıktı. Sen çoktan mezun oldun ajansın hatta. 


-Benim özel hayatim seni ilgilendirmez. Benden uzak dur. Hem ne anlatacaksın bizi sattığını mı ailemi gözlerinin önünde öldürürken o piç Pusatın gözlerinin içine baktın bir kere bile yapma demedin. Ben sana yalvarırken, senin sözünü dinleyeceğini bildiğin halde dur demedin.                  Ben biliyorum gerçekleri abla(!) seni tehdit ettiklerini, bana, güneşe ya gelebilirdin. Birlikte polise gidebilirdik ama sevgili ablacığım naptı tek kelime laf etmedi illa kendini düşünecek en iyi olduğunu kanıtlayacak ya, aman ölürlerse ölsünler diye düşündün. Ben tam buramdan kalbimin biraz altını gösterdim. sonra buradan sağ göğsümün biraz yukarısını göstererek tam üç el ikisi buraya isabet etti tekini havaya sıktılar hatırlıyorsun demi ben unutmuyorum abla pusatın o gülüşünü unutmuyorum. Hiç mi canın acımadı kardeşin gözlerinin önünde ölürken hiç mi canın acımadı ha. 

Abla yapma bana sakına pişman olduğunu söyleme eğer polisler tam zamanında gelmeselerdi şu an yukarıdan sana bakıyor olurdum. Sen de sevinirdin demi. Ben Tanrıya inanmazken vurulduğumda yalvardım. Tanrım eğer varsan ailemin intikamını alıyım diye dua ettim ben inanmaya başladım abla inanmaya bana sakına beni affet deme seni asla affetmem simdi defol git buradan yüzünü dahi görmek istemiyorum dedim. Tam merdivenlerden inerken. 

-Ha bu arada Pusata bir şey iletmemi ister misin? dedim piç smile atarak 


-Ondan nefret ettiğimi söyle yeter güneş sadece senin için kimliğinden kimseye bahsetmeyeceğim ama unutma güneş benim hiç bir suçum yok.

-Hele bir kimliğimden bahsetmeyi dene o zaman neler olduğunu görürsün 

***

Demet gittikten bu yana 3 saat geçti ve ben tam 3 saattir balkonda yıldızları izleyip müzik dinliyordum. Ne ara bu kadar vakit geçti acaba. Sıcak bir duş alıp yatağa girdim. Acaba suratım şuan nasıl. 5 yıldır aynalara karşıyım aynalardan nefret ediyorum. 5 yıldır kendimi görmeden yaşadım. Artık gözlerimin şiştiğini dokunarak bile anlayabiliyorum. Kendi yüzümü tanır oldum. kendi kendime düşünürken uyuyakaldım. Gözlerimi açtığımda tüm odada sadece benim yatağım ve kalan her yerde ayna vardı

. Duvarlar boylu boyunca ayna doluydu. kafamı sağa çevirdim annem babam ve biriciğim sandalyede bağlı bir şekilde haraket etmeden oturuyorlardı. . Anne baba annee baabaa diye bağırdım ama duymadılar yanlarına gitmeye kalkıştım ama bağlı olduğumu fark ettim. Kafamı arkaya çevirdiğimde Demetin ve Pusatın olduğunu gördüm.

-Bu sefer olmaz Demet kurtar onları diye bağırdım. Demet hadi lütfen. Pusat dur dur nolur yapma diye yalvardım.

 Öldürün diye bağırdı. Tekrar durun hayır durun yapmayın diye bağırdım silah sesi duyuldu kulaklarımda. Yerde yatıyorlardı nolur ölmeyin nolur. Haayıııır diyerek uyandım. Sadece kabus dedim kendi kendime. siyah taytım ve üstüne koşu atletimi giydim. kulaklığımı ve telefonumu alıp evden çıktım. Sahil kenarında hafif tempoyla koşmaya başladım. Yanımdan geçen çocuğa dikkatli baktım ve kendi kendime söylendim.

Senin de sıran gelecek...

 20 dakika hızlı koştum. biraz yavaşlayıp hafif tempoda koşmaya devam ettim. koşum bitince eve döndüm. Gözdenin hala uyuduğunu fark ettim bugün neyse ki okul yoktu. Duş alıp Leventi aradım. 

Müsaitsen şu stajyerleri birlikte çalıştıralım dedim olur dedi. üstümü değiştirip şirkete gittim. levent kapının önünde beni bekliyordu. Selamlaşıp sarıldıktan sonra içeri girdik. soyunma odasına girdim.

 stajyer kızlarda oradaydı. Kırık dolaplara ilerledim.

-Yeni kız görmüyor musun o dolaplar kırık biz baktık içerisinden hiçbir şey yok.


-kırık değil yeni kız sadece üstün seviyedeki ajanların açabileceği dolaplar dedim. Dolabın kapağına elimi koydum ve anında tanıdı. kırık yerin arkasından gizli bir yer çıktı herkes ağzı açık bakıyordu. 

-Gördüğün gibi kırık değil yeni kız diye vurguladım.

-Afedersiniz amirim dedi kız

İçeriye girdim ve kapıyı kapattım. Etrafa göz gezdirdim ve deneme silahlarından bir kaç tane aldım. Üstümü giyinip çizmelerimi çektim. Saçımı da tepeden güzelce at kuyruğu yaparak bağladım.. bir tanede çakı alıp çizmeme sıkıştırdım. Dolaptan çıktığımda stajyer kızların hepsi dönüp bana baktı.

Ne? Hiç mi bu kadar seksi ajan görmediniz..

Canım kendim nasıl övdüm ama okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Öpüyorum sizii :-):-*<3<3
Yazım hataları varsa affedin.. <3

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin