1-Görev (DÜZENLENDİ)^^

18K 721 95
                                    

Hayatın bize ne getireceği ya da bizden ne götüreceği hiç belli olmuyordu. Dün hayatınızda hiç olan kişi, bugün en değerliniz oluyordu. En güvendiğiniz de yarın aslında hiç tanımadığınız birine dönüyordu. Buna karşı gelmenin de tek yolu kimseye güvenmemekti. Hatanın en büyüğü ise en yakınına güvenmekti..

***

En sevdiğim yere gelmiştim. Burası bana huzur veriyordu. Burası bana geçmişimi hatırlatıyordu, güzel anılarımı... Minnakımın etrafta koşuşlarını. Huzur içinde babamla uçurtma uçurtmalarımızı..Burası bana evimi hatırlatıyordu. Denizin kokusunu içime çektim. Rüzgarın saçlarımı dağıtmasına izin verdim. 

Denizi izledikten sonra arabama binip rastgele bir kanal açtım. Şirkete bugün gitmeyecektim.Görevim yeni bitmişti. Belki bir izinle tatil yapabilirdim. Evet, evet kesinlikle bir tatil yapacaktım. Telefonum çaldı, arabayı çalıştırmadan telefonu açtım. Arayan amirim Yavuz Beydi. Hadi ama lütfen görev deme!

-Efendim amirim?

-Alya derhal emniyete gelmen gerek çabuk ol.

-Hemen amirim dedim ve telefonu kapattım.

Bu kadar acil olan neydi? Neden emniyet? Lütfen görev olmasın lütfen, lütfen.

***
Arabayı garaja park edip hemen içeri girdim. Odanın önünde bir kaç tane lise öğrencisi vardı. Bana ters ters baktılar. Belli ki okullarında kendilerini bir şey sanan tiplerdendiler. Göz devirdim ve kapıyı tıklattım. Kızlar hemen atlayıp:

-Giremezsin içeride toplantı var dediler. Onlara gülmekle yetindim.

içeriden:

-Gel Alya! Diye bağırdı Yavuz bey.

Kızlar garip bir şekilde bana baktılar ben de onlara samimisiz bakışlarımı atıp içeri girdim.

***

...

-Anlayacağın Alya liseye göreve gidiyorsun dedi.

-Ama amirim, durumları biliyorsunuz. Başta yaştan kaybediyorum, bir liseliye göre fazla büyük duruyorum. Her şeyi geçtim görevim yeni bit.. lafımı kesip.

-Alya yapmak zorundasın bu görevin ne kadar büyük olduğunu biliyorsun Pusat başta olmak üzere çoğu düşmanlarımızın üstesinden gelebiliriz hem de uyuşturucu kaçakçılığını önlememiz gerek dedi.

-Haklısınız amirim her şey hazırsa bende hazırım, bir de işin içinde Pusat varsa her zaman varım' dedim

-Alya sana güveniyorum lütfen boşa çıkarma' dedi.

-Asla amirim'.

-Dışardakiler okulun kızları hikayen şu. Eski okulunda kızlarla kavga ettin okuldan atıldın. Kızların ailesi seni şikayet etti. Bu yüzden başka okula gitmek zorunda kaldın. Detayların hepsi dosyanda yazıyor.

Elime kalın bir dosya sıkıştırdı 'bilgileri oku ve uygula sana güveniyorum. Sakın, özellikle yazılmış olan yerleri okumayı unutma'!

-Peki amirim

Odadan çıktım kızlar gitmişti.

Hayatımda hiç liseye gitmemem dışında sorun yoktu. Ben özel okullarda, özel eğitimlerle büyütülmüştüm. Bazen bankacı, bazen simitçi hatta temizlik görevlisi bile olmuştum. Şimdi de lise ajanı oldum dedim kendi kendime. Bakalım sırada neler vardı.Hayır Pusat'ı daha yeni yakalamışken bide iş birlikçilerini bulmam gerekiyordu. Evet bu görevi kabul etmeme ihtimalim vardı. Çünkü bundan bir önceki görevimi daha yeni bitirmiştim. Fakat işin içinde yine Pusat vardı. Ve Pusat varsa, bende varım demekti.

Gülümseyip tabiri caizse baya baya sırıtarak arabama ilerledim. Bakalım bu görevde beni neler bekliyordu..

**

Yorum ve voteleri unutmayın öpüyorum sizi inşallah beğenirsiniz... 😄😎❤💕

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin