7-Tatil Güzeli (DÜZENLENDİ)

8.3K 460 21
                                    

Şirketten çıkıp staj' ın yapılacağı alana ilerledik. Önde tabi ki ben arkada stajyer kızlar , yan tarafta Levent ve arkasında stajyer erkekler. Bu mesleği yapmaya aşıktım. Ben bu meslekle hayata tutunmuştum. Pes etmeye de hiç niyetim yok. Stajyerler keni özel  staj arabalarına bindi. Bende levent in arabasına binip oyunun yapılacağı ormanlık alana gittik. Etrafta kırmızı ve mavi bayraklar vardı. Bizim kalacağımız ve çalışacağımız alan kırmızı şeritlerle çevrili onların kalacakları ve çalışacakları alan mavi ile çevriliydi. Bizde tek kural çalışma esnasında paydos olmadığı müddetçe karşı tarafla hiçbir şekilde konuşma , laf atma , ya da herhangi bir şey olması yasaktı. Olursa ne mi olurdu. Ormanın girişinde ki bekleyen araçla bir daha geri dönmemek üzere evine giderdi.

Kızlarla çadırları kurduk. Oğlanlara baktığımda onlarında kurduklarını gördüm. Biz kendi bölgemizde erkeklerde kendi bölgelerinde çalışıyorlardı. 


-Evet kızlar ben Alya. Burada daha önce de dediğim gibi eğitmenliğinizi yapacağım. Uzun zamandır ajanım. Bilgilere gelirsek, bildiğiniz üzere 1 hafta burada kalacağız. 1 haftanın sonunda erkeklere karşı yarışacaksınız kısacası savaş yapacaksınız. Tabi bizim çalıştığımız kadar erkeklerde çalışacak ama gülerek en iyi biziz bunu zaten biliyorsunuz dedim kızlarda tabi ki en iyi biziz tarzında moral artıran sözler söyleyerek bağırdılar.

Levent iyi bir ajandı. Takımını iyi çalıştıracağını biliyordum. Unuttuğu şey ise beni eğitenin kendisi olmasıydı ve onu bu sefer yenecektim.

 
-Şimdi bugün çadırlarımızı güzelce kuruyoruz. Hiçbir şekilde biraz gezintiye çıkalım  , işte biraz erkeklerle konuşsak istemiyorum. Eğer erkeklerle iletişime geçerseniz ailenizin yanına gönderilirsiniz. Bugünden çalışmaya başlayacağız biliyorsunuz ki kazanan takım üst seviyeye çıkacak kaybeden takım 1. Seviyede kalacak. 1 ay uzaklaştırılacak. Anlamışsınızdır umarım. 1 ay dinlenmek istemiyorum. Herkes elinden geleni yapsın, artık başlayabiliriz sorusu olan?


-Levent le sevgili misiniz diye sordu aralarından bir kız 


-Laflarını dikkat et benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez dedim. Baya sert çıktı sesim. 


-Pardon sormadım farz edin.

-Başka soru yok. Şimdi biri gelsin yanıma dedim. Sarışın bir kız yanıma geldi. 

-Bana bir hamle yap bakalım dedim. Elini kaldırıp ayağıyla vurmaya çalıştı.


-işte ilk hatan. Benden önce hiç mi çalışmadınız diye tepki verdim. Onları sıkı tutmazsam asla başaramazlardı. İlk olarak karşınızdaki insanın hareketlerini gözlemleyeceksiniz ufak bir noktasını gördüğünüzde 

kıza dönüp ayağının biri yerde diğeri hafif kalkık olduğu için yerde olanı tutup çektim tabi kız yerde 

- hareketinizi yapıp onu etkisiz hale getireceksiniz. Sadece izleyin, gözlemleyin ve saldırın. 2-3 saat anlattıktan sonra.


-Paydos! hazırlanın yemek yiyin serbestsiniz dedim. Telefonumu çıkarıp baktığımda 12 cevapsız arama oha diye geçirdim. 9 u tanımadığım numaradan, 3 üde Gözdeden'di. Tam gözde yi arayacakken yine o numara aradı.

-Efendim

-Neredesin kızım sen niye açmıyorsun o telefonu dedi sesi bir yerde tanıdık geliyordu ama.

-Bakın yanlış numara sanırsam. Bende kayıtlı değilsiniz dedim.

 
-Yoo benim Demir dedi. Egodan bahsetmiyorum zaten. 


-Nereden aldın telefonumu Demir nie aradın hem.


-Yarın emre parti veriyor gelmek ister misin diye soracaktım dedi.


-Gelemem dedim


-Niye acaba hanımefendi dedi


-İşim var da ondan neyse şuan kapatmam lazım görüşürüz bu arada numaramı kimden aldığını söylemedin görüşeceğiz senle Demir bey dedim. Tabi ki kendi kendime piç smile attım. Telefonu da yüzüne kapattım.


O sırada Yavuz bey aradı:


-Efendim amirim 


-Alya gözde evde tek değil mi.


-Evet amirim tam istediğiniz gibi gözde evde görevin 1. Bölümü tamamlandı dedim.


-Aferin kızım 2. Bölüme geçebilirsin dedi.


-Peki amirim hoşçakalın dedim.


Gözdeyide arayıp.


-Efendim gözde dedim.


-Neredesin kızım ya meraktan öldüm açmadında , mesajda attım.


-Ya kusura bakma ben aramayı unuttum. 1hafta gelemeyeceğim Leventle tatile gideceğiz dedim.

 
-Ha iyi o zaman bir şey olursa haber verirsin dedi.


-tamam hoşçakal deyip. Telefonu kapattım.

1 HAFTA SONRA...


Stajyerlerin hepsi yerini aldı ben de yerimi aldım ve amirlerimizin yarışı başlatmasını bekliyorduk. Amirler yarışı başlattı. Kızlardan bir kaçı başladığımız yer de beklediler. Ben de gözüme kestirdiğim iyi olan 4 tane kızı aldım. Bir kaç kişiyi sağ ve sol olmak üzere paylaştırdım. Erkeklerin mekanına geldik ve 3 kişiyi yakaladık. Yakalandıkları an bize puan geçiyordu. 

Aradan geçen 3 saatin sonunda erkeklerin hepsi bizim sahamızda ellerini başlarında çaresiz şekilde bekliyorlardı. Kızlar sevinç çığlıkları atmaya başladı. tabi ki kızlar bir üst tura geçmişti. Erkekleri ve kızları tek tek tebrik edip. Evlere dağıldık. Kaybeden takım erkekler olduğu için 1 ay uzaklaştırma aldılar. Telefonlar kapalı görüşme yasaktı. 1. Seviyeyi tekrar gerçekleştirecekleri. Eve gidip sıcak bir duş aldım. Yatağa girip saatlerce uyumam lazımdı o kadar yorgundum ki hemen uyumuşum. 

Sabah o aptal sese uyandım. Elimi komidine koydum fakat saati  bulamadım biraz daha uzandım yine bulamadım. Elimi rastgele sallayınca metal saat yere düştü ve sonunda sesi kesildi.  Giyinip evden çıktım. Kahvaltı yapacak halim bile yoktu.Ciddi manada bu sefer ki yarış beni yormuştu. Gerçekten erkeklerde çok iyiydi. Fakat onların yapacağı taktiği önceden tahmin ettiğim için planları suya düşmüş ve yenilmişlerdi. Sınıfa girince Demir


-Vaay tatil güzelimiz gelmiş eğlendin mi bakalım dedi. O kadar halsizdim ki cevap bile vermedim sırama oturdum demir şaşırmış olacak ki emre gile hayırdır la gibisinden hareket yaptı. Nereden öğrendi tatil yalanını oha ya, lan gözde! Kafamı sıraya koydum yine uyumuştum. O gece gördüğüm rüyanın aynısını yine gördüm. Fakat bu sefer beni vurmuyorlardı. Ellerim bağlı da değildi. Koşup annemin yanına gittim.


-Anne anne ne olur uyan babaaa babaaa diye bağırdım ama uyanmadılar. Lan pusat lan pusat seni öldürecem seni öldürecem diye bağırdım arkamdan ses geldi. Pusat 


-Tabi ben seni öldürmeden önce dedi Tam silahı patlatmıştı ki hayır diye uyandım. Sınıfta herkes dönmüş bana bakıyordu. Derin derin bir süre nefes aldım. Hemen sınıftan çıkıp tuvalete girdim. Gözlerimin ıslaklığını fark ettim kahretsin diye inledim. Yere çöktüm. Kahretsin kahretsin diye bağırdım. Ayağa kalkıp yüzümü yıkadım. 


Çantamı sınıftan alıp eve doğru yürümeye başladım. Uzun süre sonra tekrar kabus görmeye başlamıştım ve bu hiç iyi değildi. Kapıyı bir kaç denememden sonra açtım ve siyah kapılı odaya girdim. Etrafa fazla bakmamaya çalışarak komidine uzandım. 3.çekmeceyi açtım ve bana bakan ilaçlara göz gezdirdim. İçip içmemek arasında kararsız kaldım. Bayadır içmediğim için tekrar kabuslar görüyordum. İlaçlarımdan birini aldım ve mutfağa gittim. Bardağa su koydum ama anlık olarak sandalyede birinin oturduğunu gördüm. Ellerimle gözlerimi ovdum ve hiç düşünmeden ilacı içtim. gerçekten tekrar doktorlarla uğraşmak istemiyordum. 

Odama ilerledim ve bilgisayarı açtım. Kilitli olan dosyalardan tekine girdim ve şifresini yazdım. Bugünün tarihini yazıp kaydettim. Beğendiğim ve nadir dinlediğim şarkılardan birini açıp uykuya daldım.

Kusura bakmayın biraz geç oldu ama votelerinizi unutmayın öpüldünüz.. 😘😙

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin