10-Güzel gülen kız(DÜZENLENDİ)

6.4K 387 25
                                    

HATIRLATMA

Neye bulaştığımı bilmiyordum ama korkmuyordum. Bana güvenmesi ve her şeyi ötmesi lazımdı. Bunu başaracağımı biliyordum. Ya da tabiri caiz başarmak zorundaydım. Başka çarem yoktu. Eğer işin içinde Pusat ve adamları varsa ölümle yüz yüze gelir gerekirse ölürdüm ama bu görevi başarmadan ölmek gibi bir niyetim yoktu. Asla da olmayacaktı. Hayaller görmeyi bırakmam ve sadece Gözde ile Doruğa odaklanmam gerekti. Yapacaktım biliyorum...

***

Ders zili çaldığında son derse girmemeye karar verdim. Sınıfa çantamı almak için çıktım. Hoca daha gelmemişti ve sınıf kendi havasında takılıyordu. Demir sınıfta değildi. Bu da soru soracağı anlamına gelmiyordu. Normalde hiçbir şekilde cevap vermezdim fakat benden şüphelendiğini biliyordum ve bunu gözünden silmem gerekti. Şahsi olarak algılamayın, Demir ilk tanıştığı kimseye güvenmezmiş. Sebebini bilmiyordum fakat öğrenecektim. Artık o kadar dert etmiyordum. Sonuçta kimse çantamı karıştıramazdı. Sınıfa vardığımda Doruğun telefonla ilgilendiğini gördüm. Niye bu kadar seksi bu çocuk. Onu kaldırmadan sıraya eğilerek çantamı aldım. Sırtıma takip arkamı döndüğümde bana seslenmesiyle durdum.

-Şişt güzel gülen kız diye seslendi.

-Efendim bay egoist dedim.

-Son derse girmiyosun sanırım dedi.

Şaşırmış gibi gözlerimi büyüttüm.


-Yok çantayla geziyorum okulda, dedim gözlerimi devirerek fakat cümledeki espiriyi anlamış olacak ki güldü.

-Beni de beklede birlikte çıkalım dedi.

Kulağına hafifçe eğilerek

-Unutma tek gecelik değilim dedim. Piç smile atarak. Önce şaşırdı ama hemen güldü.

-hadi ne bakıyorsun aylak aylak seni mi bekleyeceğim dedim.

Bahçeye inmeye başladım. Yanıma geldiğinde göz devirdim.

-Göz devirenlerden nefret ederim güzel gülen kız ve bana asla göz devirme dedi. Bunu ciddi söylemişti. Sanırım gerçekten nefret ediyordu.

-Sinir olunan şeyleri yapmaya bayılırım ama bay egoist bey dedim. Bu sefer göz deviren taraf oydu. Bunu istemsiz yaptığını anlamayacak kadar mal değildim.

-Arabam garajda istersen seni bırakabilirim dedi. Ona öyle bir bakış attım ki..

-Tamam tamam sormadım farzet dedi ellerini siper alır vaziyette yüzüne yaklaştırarak.

- Güzel gülen kız ve bay egoist bunu sevdim dedim.Neyse egoist görüşmek üzere dedim. Arkamı dönüp arabama ilerlemeye başladım.

-Mutlaka görüşmeliyiz dedi. Bunu kısık sesle söylemişti ama ben tabi ki de duymuştum.

-Aynı okulda aynı sınıfta hatta aynı sırada oturuyoruz zaten istemesekde mutlaka görüşürüz dedim. Arkamı dönerek.

Ağzıyla siktir dediğini okudum.

Gülerek önümü döndüm. Arabama binip evin yolunu tuttum. Doruk iyi bir çocuğa benziyordu ama altında yatan o hırslı ve iğrenç çocuğu gerçekten çok iyi biliyordum. Sonuçta kimse göründüğü gibi değil. Görünüşte ben de güya öğrenciyim ama kim bilebilir ki ben bir ajanım..

Kapıda anahtarı deliğe sokmaya çalışırken her zamanki gibi yine yapamadım. 3. Denememde olmayınca kapıya tekme attım. Tabi ki yine açılmadı. Klasik ben. Sonra kapı kendiliğinden açılınca Gözde olduğunu fark ettim.

- Sende mi erken çıktın diye sordum.

-Evet ya fizikçi yoktu bende eve geldim dedi. Ve şu kapıyı açmayı artık öğrenemelisin Alya dedi gülerek. Bende gülerek karşılık verdim.

-Benim evim benim kurallarım 2.kural sakına kapıyı ilk denemende açma dedim buna karşılık baya güldü.

-Alya bir şey sorabilir miyim dedi.

-Dinliyorum bacım anlat dedim gülerek.

-Evde hiç ayna yokta hatta banyoda bile yok salonda odalarda hiç bir yerde yok müsade edersen dedi bunu çekiner söyledi.

-Tamam tamam ama sadece kendi odana eğer herhangi bir yerde ayna görürsem seni yakarım gözde dedim.

-Yak baba yak yak dedi. Ona tiksinerek baktım. Sonra gülerek mutfağa gittim. Su içtim. Yemek yiyecek hevesim olmadığı için odama çıktım. Aslında yemek yemeyen bir insan değildim ama okulda yemiştim ve karnım toktu.

Kıyafetlerimi değiştirmeden yatağa uzandım.

Kapı çaldı gel dedim. 

-Alya ben teşekkür ederim dedi Gözde.

Bunu neden yapıyordu bilmiyorum. İstese o kadar parayla kendine ev tutar hatta üvey babasını içeri bile attırabilirdi. Bunun yerine evime gelmiş kapımı tıklatmış bana teşekkür ediyordu. Evet evime gelmesi benim için avantajdı. Zaten amacımda buydu fakat gerçekten neden böyle davrandığına anlam veremiyordum. Kısa zaman içinde amirlerle oturup bu konuyu konuşmam lazımdı hem kendi açımdan bir şeyler öğrenmem lazımdı hem de Gözdeye ona göre muamele yapmam gerekiyordu.

-Gözde teşekkür etme kim olsa aynı şeyi yapardı iyi ol yeter dedim.

Gülümsedi ve odadan çıktı.  10-15 dakika tavanı izledim hiç bir şey düşünmeden ama tabi ki başaramadım ve deli deli aklıma yüzlerce şey gelerek düşündüm. Sanırım bu durum sadece ben de değil herkeste oluyordu. İnsanlar bir şey düşünmeden yapamazmış. Elbet bir şeyler düşünürlermiş. O günle alakalı olmasa bile eskiye dair onlarca şey düşünürlermiş. İşte gerçekten bu doğruydu. Bunları salak saçma düşünüyordum.


Sonra zaten uykuya dalmışım...

Çok geç oldu kusura bakmayın lise tercihleri onların sonucunu beklemem falan biraz stresliydim yazamadım. inşallah beğenirsiniz öpüyorum sizi 😘❤❤

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin