Giriyorum,alıyorum,çıkıyorum

3.1K 187 25
                                    


HATIRLATMA*

Domates gibi oldun dedi. Ve beni tekrar yatırdı. Bende fırsat bu fırsat diyerek üzerine kuruldum.

-Dünden hazırmış hanfendi dedi.

Hıhı diye geveledim.

Ve o kadar çok yorulmuştum ki uyuyakalmışım..

***

Sabah telefonumun sesine gözlerimi açtım. Hâlâ Demir uyuyordu. Arka cebimden telefonu çıkarıp

-Alo dedim

-Alya merkeze gelmen gerekiyor

-Tamam Levent dedim ve telefonu kapattım.

Demirin üstünden yavaşça kalkıp odama çıktım. Üstümü değiştirdim ve duvara elimi işletip evde ki gizli bölmeleri kapattım. Ev içerisinde ki sessiz alarm ve kameraları da başlattım. Ben evden çıktığımda Demir evde olursa bir şeyler yapacağından adım kadar emindim. Ve artık ciddi anlamda Demir'in amacını öğrenmek istiyordum. Sessizce evden çıktım ve merkeze gitmeye başladım.

***

Genç adam kız evden çıktıktan sonra hemen gözünü araladı. Camdan baktığında kızın arabaya binip gittiğini gördü. Adı kadar emindi ki bu kızda hoşuna gitmeyen şeyler vardı.

Salona şöyle bir göz attı. Görünürde bir şey yoktu. Üst kata çıktı. İlk kızın odası diğer odalar derken siyah bir kapı gördü. Açmayı denedi ama kapı kilitliydi. Anahtar ya Alya'daydı ya da evde bir yerde.Nerede olabilir acaba diye düşündü. Aklına hiçbir şey gelmeyince cebinde ki maymuncuğu çıkarttı. Kapıyı bir kaç kez denedi fakat bir türlü açamadı ama bu kapının peşini bırakmayacağı kesindi.

***

Alya merkeze geldiğinde otoparka girmedi. Arabasını kapının önüne park etti. Bunun yasak olduğunu biliyordu ama  umrunda değildi. O sırada bir Vale geldi ve

-hanımefendi maalesef buraya park etmek yasak' dedi.

Arkadan Levent'in sesi geldi

-Tamam Ali sorun değil'dedi.

Arabadan indim ve Levent'e doğru yürüdüm. Leventle sarıldık.

-Hayırlı olsun dedi Levent.

-Nasıl ? dedim.

-İşini diyorum geri aldın.

-Hem sinirlenmiş bir şekilde hem de mutlu bir biçimde Levent'e baktım.

-Bu iş çok uzamıştı zaten' dedim ve şirkete girdim 3 5 kişinin başını sallayarak selam vermesine karşılık gülerek ilerledim.

Amirimin odasına girdiğimde ilk başta bana sıkı sıkı sarıldı.

-Hadi iş yapalım dedi gülerek.

Önündeki telefona bastı ve 4 kahve istedi. Evet odada 3 kişiydik bu demek oluyor ki misafirimiz var. O sırada kapı çaldı ve içeri isminin Ceyda olduğunu hatırladığım kız içeri girdi. İşte bu Ceyda CIA dan ülkemize görevlendirilmiş masa başı elemanıydı. Masa başı elemanı dediğime bakmayın. Hacklemek onun işiydi.

Görev basitti. Giriyorum,alıyorum ve çıkıyorum. 

en üst kata çıktık gerekli olan malzemeleri almam gerekiyordu. Tacizci düdüğünü ki bu sadece düdük değil çaldığım anda ucundan zehirli ok çıkıyor ayrıca sadece benim parmak izimle çalışır. Ve antibakteriyel mantar temizleyici tüm güvenlik sistemini dondurur ve kapatır. Silah gibi gerekli aletleri alıp geri aşağıya indim.

***

Restoranttan içeri girdim ve ilerlemeye başladım. kulağımda ki ses sistemini kontrol ettim. Ceyda'nın hazır sesi geldi ve ışıklar kesildi bu sayede restorantın iç kesimine sızdım.

Üzerimde ki elbiseyi çıkardım ve rahat taytlı tulumumla kaldım. 

-Alya sol taraftan 2 kişi geliyor dikkat et dedi Ceyda bende olduğum yere sızdım ve susturucuyu takıp emniyeti açtım. köşeyi döndüklerinde atağa geçtim ve saldırıp iki korumayı vurdum.

-Dümdüz ilerle sağ sağ sol ve 20  metre ilerisinde kapı dedi. İlrlemeye devam ettim son anda koridorda başlayan güvenlik kamerasını farkettim. 

-Ceyda? 

-Etkisiz bebeğim dedi. 

Ve ilerlemeye devam ettim sağ sağ sol yaptım kapıyı görebiliyordum fakat bu kadar kolay olmamalıydı. 

İlerlemeye devam ettim kapıyı denedim fakat açılmadı. Dondurucuyu sıktım ve kapı kilidini etkisiz hale getirdim. Kapıyı açtım. Ceydanın temiz sesini duydum. Ardından arkadan amirimin sesi geldi. 

-Alya ne olursa olsun sana güveniyorum dedi. olduğum yere çöktüm.

-Unutma Alya sessizlik bizim kodumuz. Asla ötme dedi.

-Emir alındı efendim dedim ve ses sistemini çıkarttım.

içerisi üstün seviyede radyasyon tanıma cihazları ile doluydu. Ses sistemini dışarı koyarak ilerlemeye devam ettim. Masalar dolaplar her yere baktım fakat hiçbir yerde lanet olası kart yoktu. Düşün düşün Alya düşün. Babam hep ne derdi eğer çıkmazdaysan her duvarı açan yeni bir tuğla vardır. İşte bu duvarlara koştum bir çıkıntı aradım ama yoktu. kapıya yaklaştım ve işte kapının hemen yanında çıkıntı oradaydı.

Dokundum ve duvarda boşluk açıldı sabitlenmiş şekilde kartı görebiliyordum. Kartı aldığımda bir şeylerin ötme olasılığı %2000 falandı saate baktım son 20 saniye. 20 saniye sonra Ceyda sistemi iptal edecek ben kartı almış olacaktım. 3, 2, 1 ve kartı çekip yerine sahte kartı koydum. 5 saniye sonra sistem geri çevrimiçi oldu. Hemen tüymem lazımdı. Fakat koridorlardan ayak seslerinin geldiğini farkettim. Masanın altına girdim kapı açıldı. Bir adam gördüm ama bu adamı daha önce bir yerde gördüğüme emindim. Duvarı açtı ve kartı kontrol etti tamam sorun yok burada diye bağırdı. 

O sırada içeri tahmini sayıları 5 ya da 7 olan birileri girdi. 

-Alın içeri delikanlıyı dedi adam ve kapıda bir silüet belirdi. Kapıda ki tabiri caiz delikanlı kafasını kaldırdı ve yüzünü gördüm. Olduğum yere kilitlenmiş bir biçimde kaldım. Bu, bu Demir YÜKSEL'di.

***

Umarım beğenirsiniz yıldıza basmayı unutmayın. Seviyorum sizi ponçiklerr....😍😍💕💕❤❤

60 vote olduğunda yeni bölüm ❤

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin