15-Oyun başlıyor(DÜZENLENDİ)

5.1K 295 39
                                    

Uzun bir aradan sonra yeni bölüm çok çok çok özür dilerim sanırım beklettim 😦😦 ...
-İYİ OKUMALAR- 😊😊

Sabah gözümü açtığımda saatin 9'a geldiğini fark ettim. Bugünün cumartesi olması mutluluğuyla gözlerimi tekrar kapattım. Sonra tekrar açtım. Bugün şirkete uğrayıp bilgi alacaktım..

Soğuk bir duş alıp üstüme siyah pantolonumu ve siyah gömleğimi giydim. Üzerime deri ceketimi de alıp evden çıktım. Arabama binerken telefonum çaldı. Arayan Gözde' idi.

-Alo Alya neredesin

-Ben şimdi evden çıktım da. Biraz dolaşacağım asıl sen neredesin kızım diye sordum.

-Ben teyzemleyim dedi

-Teyzen mi bana hiç teyzenden bahsetmedin Gözde dedim.

-Evet biraz öyle oldu kusura bakma. Sormayınca benim de aklıma gelmedi. Teyzem iyi bir insan haberi yok. Sadece kavgalıyız diye biliyor. Öğrenirse tepkisini tahmin edemiyorum. Biraz kafamın dalgın olduğunu ve bir müddet burada kalacağımı söyledim o da itiraz etmedi seve seve kabul etti. Ben 1 haftaya kadar gelirim kapatmam lazım şimdi öpüyorum merak etme dedi.

-Görüşürüz Gözde dedim.

Sonra telefonu kapattı. Bu kız  bir şeyler planlıyordu çünkü Gözde'nin hiçbir akrabası yoktu. Olmaması onun yaşaması için bir sebepti. Hatta olmaması Pusat'ın onu seçme nedeniydi. Bir katilin yandaşıyla aynı evde yaşadığıma anlam veremiyordum ama sonunda kazanan ben olacaktım. Neydi o hep anlatılan yalan masallar. *Her zaman iyiler kazanır...

***

Şirkete geldiğimde Amirimin odasına girdim boştu. Bugün geleceğimi biliyorlardı neredeydi bunlar.

Danışmandaki Yarenin yanına gidip nerede olduklarını sordum. Oda üst amirin yanında olduklarını söyledi. Bende yanlarına çıktım.

Kapıyı tıklatıp içeri girdiğimde herkesin orada olduğunu gördüm. Bir haritanın üzerine kalemle işaretlemeler yapıyorlardı.

'-Gel Alya bizde seni bekliyorduk' dedi amirim.

-Ne oldu bir haber mi var dedim.

-Evet Pusatın yerini bulduk

-Ne! neredeymiş nasıl olur amirim hadi hemen çıkalım ne bekliyoruz

-Sakin ol Alya!  Ormanının içinde lastik fabrikasında saklanıyormuş.

-Ama ama nasıl öğrendiniz?

-Bak Alya telefon geldi. İsmini vermedi. Sonrasında ulaşmaya çalıştık ama hat'ta ulaşılamadı. Şimdi ekip tamam hazırlan , çıkıyoruz. Tuzak olma ihtimali oldukça yüksek Pusat!ı az buz tanıyoruz kızım. Ne olur olmaz her ihtimale karşı gitmeliyiz. Belki de bizi bir ip ucu bekliyordur. 

Bende hemen alt kata odama indim. Hemen üstümü değiştirdim. Ayakkabıma çakımı sıkıştırdım. Daha sonrada pantolonumun arkasına silahımı taktım. Odadan çıkarken telefonum çaldı. Arayan Demirdi. Ne alaka diye düşündüm. Meşgule attım. Şu an en son uğraşacağım kişi Demir Yükseldi..

Dışarı çıktığımda herkes kapıda beni bekliyordu. Konuşmaya başladık.

Amirim:
-Fabrikaya gittiğimizde herkes telsizlerini açık tutsun.Kimse emir almadan hareket etmiyor. En ufak tuzak belirtisi gördüğünüzde bağırıyorsunuz. Bomba olasılığı da bir o kadar yüksek herkes dikkatli olsun.  Arabalarınıza başlıyoruz!

Yarım saatlik yolun sonunda fabrikaya gelmiştik.

Arabadan indiğimizde herkesi durdurdum.

Kısık sesle konuşmaya başladım.

-Arkadaşlar beni iyi dinleyin eğer yanlış yaparsanız hepinizi yakarım anladınız mı beni hepinizi yakarım. Hata istemiyorum bakın benim için gerçekten çok önemli bunu en az benim kadar iyi biliyorsunuz. Lütfen kafanıza göre hareket etmeyin dikkatli olun. Şimdi hazırsak başlayalım dedim.

Amirim beni onayladı Levent yanıma gelerek teselli edercesine sarıldı.

-Sakin olmanı istiyorum lütfen seni çok sevdiğimi bil abim başaracağız dedi.

Bende kafamı salladım ve fısıldayarak

-biliyorum abi biliyorum dedim.

Fabrikanın kapısına geldiğimizde kafamı kaldırıp sağ binanın üstünde ki keskin nişancıyı gördüm . Sol taraftaki ağaçların arkasındaki nişancıları da görebiliyordum. Herkes yerindeydi. Hazırdık. Kafamı aşağı yukarı salladığımda herkes emniyetlerini açtı.

Kapının iki yanına da ajan yerleştirdik. Amirim kafasıyla onayladığında ikisi de aynı anda kapıyı açtı ve sis bombası atarak içeriyi kontrol ettiler.

Erkek olan ajan kafasını çevirip

-temiz' dedi.

Bende bir adım attım. Arkama dönerek giriyoruz komutu verdim. İçeri girdim arkamdan gelen ayak sesleri de beni takip etti. Arka sağıma sol işaretini , arka soluma da sağ işareti vererek etrafı kolaçan etmelerini emrettim.

Oyun şimdi başlıyor..

Arkadaşlar çok çok uzun bir aradan sonra beraberiz. Geç olsun güç olmasın derler. Yazım yanlışları varsa affedin.

Bölüm hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Vote unutmayınızz.

Hepinizi öpüyorum ponçikler sizzzziiii 😍😍💕💕

Ajan Kız^^(DÜZENLENİYOR) #WATTSY2022Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin