33.kapitola

512 34 9
                                    

,,Kde žes byl?!" vyplivla jsem vodu, kterou jsem zrovna pila. BEN měl štěstí, letělo to hnedka vedle něj.

Jane se ušklíbla. ,,Škoda."

Já po ní střelila smrtícím pohledem, kterému se zasmála a pak zmizela.

,,Počkej, počkej, počkej. Ty ses domluvil s tou bezksichtou žirafou, že tam přijdeme a on toho nechá. Jakože jenom tak? To je přeci nemožný! Vždyť před půl dnem si ještě mnul ruce nad další várkou a pak přijde boss elf a on si jen tak řekne: ,Hmm je lepší mít starý známý, nebo noví neznámý?' To je nelogický!"

Liu dostal s Jane záchvat smíchu a ostatní spáči se nad mým zoufalým jekotem probudili a mžourali okolo sebe s pohledem, který říkal: Co se pro Zalga děje?

,,Zato ty seš logická, viď?" ušklíbnul se BEN.

Zamračila jsem se. Dnes se všichni rozhodli zase si ze mě dělat srandu. Pomalu jsem začala litovat, že ta voda nedostříkla na BENa.

,,Takže obecenstvo, náš drahý spoluutíkač byl za Slendermanem. A říká, že se do půlnoci máme  vrátit, což, jestli to chcem stihnout, bude problém, protože je za pět půlnoc," jal se proslovu Liu a osazenstvo jeskyně se začalo líně zvedat a mumlat nadávky na mou osobu. Takže zase za všechno můžu já!

,,Ne, já tady zůstávám," řekla jsem pevně.

BEN s Liem (Jane s maskou nejspíš také) se na mě podívali pohledem: Děláš si srandu?

Nafoukle jsem se usadila zády k nim do rohu a BEN si povzdechl a začal přemisťovat zpět domů. Jane s Liem se rozhodli mě umluvit a rozešli se za mnou.

,,Hele, nemůžem tě tady nechat..." začala Jane.

,,Probudila se v nás náklonnost k ostatním a kde je ta pitomá ignorace jakéhokoliv vzathu hmmm? Najednou se v nás probudil člověk, najednou jsme ta holčina o dlouho před tím než tě Jeff zřídil. Nebo je tady kluk, kterej miluje svého bratříčka a je na všechny moc moc hodný.

Sakra, nemůže být vrah, který zároveň má rád! Můžete mě chtít vzít sebou sebevíc, ale já vám říkám, že tím pádem byl celej útěk k ničemu! Chápete to? Já jsem si nemusela sekat ruku a vy jste nemuseli odejít z jedinýho domu, kterej máte! Jestli jste na tohle zapomněli, tak si běžte, ale já nikam nejdu!"

Možná jsem toho řekla o trošičku víc než jsem chtěla a možná jsem trošičku lhala, ale vem čert. Svým způsobem mám pravdu. Nemůže existovat vrah s láskou k ostatním. A pokud ano, tak je něco hodně špatně.

Popadli mě jedni z posledních, kteří se ještě nepřemístili. Měli celkem jednoduchou práci, protože mi chyběla ruka. Chytili mě za nohy a zbývající ruky. Byla jsem ale převážená na jednu stranu a podařilo se mi vymanit.

Bolestivě jsem spadla na pahýla a vyškrábala se na nohy. Dva pozůstalí se obrátili a chtěli mě chytit, ale já se otočila a začala skoro zdrhat. Jen kdyby mě v ten moment nepraštila Jane pánvičkou.

Hlavou se mi rozlezla bolest a omámeně jsem spadla na zem. Selhala jsem. Zase.

Joj lampičky nazdar! No, kde začít, původně to měla být smlouva se Slendym, ale jaksi se mi to vymklo kontrole... Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo půjde, nebo už byl na novým filmu s názvem Slenderman? Protože já bych na to chtěla jít s mou frend. Je tu jaksi problém a ten je, že nám je dvanáct a to je blbý, jelikož ten film je od patnácti. No, jestli máte zkušenosti s takovejma filmama, tak se určitě ozvěte. A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli byste nechtěli knížku mých "super umělecko profesionálních" výtvorů? Já vím, že jich je hodně, ale... sakra to musim mít na všechno důvod? No, tak se ozvěte do komentářů a já se poroučím!

Creepypasta at school | ✓Where stories live. Discover now