24. kapitola

635 42 0
                                    

Nervózně jsem se ošila. Jeff otevřel dveře od domu dokořán. Právě teď jsem se zoufale snažila necítit zatuchlost a krev. Suzy vypadala pořád stejně, ale působila nervózně. Kdo by se také divil, když první, co ucítí, není příjemná vůně svíček a jídla, ale krev.

Prodrala jsem se dopředu a ihned se vydala do kuchyně, protože právě tahle místnost mi přišla nejlepší z celého domu.

V kuchyni na mě vykoukl Laughing Jack. Klečel na zemi a hihňal se. Za ním jsem zahlédla něčí nohy a okolo byly rozházené bonbony. Nesměla chybět ani louže krve.

S úsměvem jsem se povzdechla a zavřela dveře. Zákon schválnosti očividně funguje. Pokud nebude Laughing Jackova oběť ječet, nebo se Jack nebude smát nahlas, všechno bude v pořádku. Pořád lepší, než kdyby Eyeless Jack vařil své ledviny.

Creepypasty a Suzy si mezitím posedali okolo stolu. Zavládlo tu nepříjemné a tíživé ticho, které přerušovalo Jeffovo spokojené hvízdání a mé nervózní poťukávání prstů o stůl.

Najednou se v kuchyni objevila Sally. Za ruku držela medvídka Charliehoa v druhé Gregoryho.

,,Chcete si se mnou hrát?" zeptala se Sally s roztomilým úsměvem.

,,Nó, asi až za chvilku, ale můžeš zajít za Jackem, je v kuchyni," řekla jsem. Sally odběhla

Jakmile zaklaply dveře Suzy konečně spustila:

,,Hele lidi, co je to s váma? Proč mi sakra prostě jednoduše neřekne, kdo ste?"

Podívala jsem se na ostatní. Nikdo se neměl k mluvení. Povzdechla jsem si a otočila se k té nevinné holčině.

,,Suzy, já nechci, abys pak z nás byla ňák špatná. Je to celkem složitý. Znáš creepypasty?"

,,Jo, ale co ty s tim maj společnýho?"

,,Podívej se na nás, možná to nevidíš, ale my jsme oni. Jsou skutečný. Právě sedíš u stolu s lidma, který vraždí pro zábavu."

Suzy se na mě koukala. Normálním lidským očím připadáme jako normální banda puberťáků. Ale když člověk chce vidět pravdu, naše pravá tvář se odhalí.

Suzy zalapala po dechu a vykulila oči. Nejspíš si právě všimla mých mrtvolně prázdných očí. Poohlédla se po ostatních.

,,Vy mě tady zabijete?" zeptala se vystrašeně.

Ušklíbla jsem se. Čekala jsem, že vylítne ze židle s jekotem a zdrhne z domu v ruce s mobilem a volá domů, že našla dům plný psychopatů. Ne, tohle byla reakce nad očekávání.

,,Ne, ale zkus to někomu vyslepičit a seš mrtvá," prohlásil Jeff. Očividně z nich nervozita opadla.

Suzy se zamračila.

,,Tak špatně na tom snad ještě nejsem, ne?" Pak se začala smát.

Smála se hodně dlouho, dokonce se Laughing Jack se Sally došli z kuchyně podívat, co se děje. Když odešli, Suzy si stírala slzy a chtěla se opřít o ruku, ale položila ji do prázdna a spadla. Zavrtěla jsem pobaveně hlavou.

Suzy se po nějaké době zvedla a dostala další záchvat smíchu, tentokrát ale kvůli své neohrabanosti. Ještě jsme si dlouho povídali a nakonec jsme Suzy vypustili domů. Pak na nás dolehla krutá pravda.

,,Vy jste mě brali jenom jako dítě pro Slendermana, že ano?"

Má otázka prorazila ticho u večeře. BEN, Clockwork, Liu a proxies až na Tobyho byli už dávno někde v háji.

Tobymu zaskočila polévka a začal se dusit. Jane se zastavila lžíce těsně před pusou a otočila hlavu o devadesát stupňů, aby směřovala na mě.

,,Byla jsem pro vás něco jako teď Suzy, akorát jsem na vás přišla sama," pokračovala jsem. Jeff začal vylizovat talíř a Jane byla tak hodná a plácla Tobyho do zad, aby se neudusil.

,,Nechápu, co tim myslíš," řekla.

,,To, co řikam. Hráli jste si na moje kamarády. Hráli jste si se mnou. Byla jsem pouze hloupá loutka, která skáče jak vy pískáte."

,,T-tak to ne-ni. Byli jsme-me tvoji kama-rádi už od zač-čátku," řekl Toby.

,,Samozřejmě, že ano. U Zalga, byla jsem tak slepá. Já vám něco povim, jo? Promiňte, že sem se vám štvala do životy, vy idioti!"

Naštvaně jsem se zvedla od stolu a vyběhla po schodech do mého pokoje. Neohlédla jsem se za nimi a ani nereagovala na jejich prosby, ať neblbnu. Ne, už nejsem ta hodná holčička. Pochopila jsem svou chybu a teď se z ní poučím. Nikdy nevěř někomu, kdo je sériový vrah.

Tak a teď nastal zvrat. Ale nebojte nebude trvat věčně. V neděli vyjde klasicky kapitola, takže doufám, že se těšíte. Mějte se pěkně!

Creepypasta at school | ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora