18. kapitola

772 50 2
                                    

Běž se rozloučit.

Hlas mě probudil z kreslení. Dlouho jsem si nekreslila a bylo příjemné po poměrně dlouhé době si tuto aktivitu připomenout.

Na oči jsem si nasadila sluneční brýle a krk zahalila do šály. I když byl prosinec, svítilo sluníčko. Přes sebe jsem ještě hodila bundu, popadla jsem naběračku na zmrzlinu a vyšla do chladného odpoledne.

Cestou jsem míjela známé stromy, park s hřištěm a nakonec i mou rodnou ulici. Sídliště vypadalo pořád stejně. Stejný bílý panelový dům na mě čekal. Na zahrádce přibyl gril. Nějak jsem nevěděla, k čemu by mamce v tuhle dobu byl. Nikdy jsme spolu negrilovaly.

Zazvonila jsem na zvonek, protože jsem si chytře zapomněla klíče doma. Rozlehlo se klepání podpatků a pak se otevřely dveře.

,,Ester?" zeptala se překvapeně mamka.

,,Přišla jsem se s tebou rozloučit mami. Jeden můj nadřízenej to oznámil a vlastně ani nevim proč. Kdo to je?"

Za mamkou se objevil holohlavý muž. Mohlo mu být okolo ctyřiceti a podle jeho postavy bylo vidět, že posiluje.

,,Kdo? Jo, tohle je můj přítel Lukáš. Tohle je moje dcera Ester. Tak sem ke mně pojď," řekla a šla mi otevřít. Pak si mě přitáhla do obětí.

,,Bude se mi stýskat," řekla jsem. Slzy jsem měla na krajíčku, ale nerozbrečela jsem se.

Před mým současným domem jsem si smutně povzdychla. Chtěla jsem vejít, ale z domu se začaly trousit creepypasty. Vesele se spolu všichni bavili. Nikdo si mě nevšímal a probudilo mě až poklepání na rameno.

,,Těšíš se?" zeptala se Jane.

,,Kam? A proč vlastně jsou všichni venku?" zeptala jsem se.

,,A jo, ty to vlastně nevíš... každý rok se stěhujeme pryč kvůli bezpečnosti," oznámila a rozešla se zpět k domu.

Zpozorovala jsem Slendermana, jak si stoupá k domu. Tady venku vypadal vyšší než v jeho pracovně. Obejmul dům a ostatní ho napodobili.

Začala jsem se hihňat, jak to vypadalo komicky. Slenderman mě, ale spražil pohledem a já jsem zmlkla. Stouplavjsem si taky a obejmula dům po jejich vzoru.

Zvednul se mi žaludek a když se uklidnil, uviděla jsem krajinu. Vykašlala jsem se ale na kochání a šla dovnitř, protože tady byla hromada sněhu a daleko větší zima.

Sešli jsme se u BENa pokoji. Připomnělo mi to dobu, kdy ještě nebylo nebezpečí.

BEN vybíral hru, kterou si zahrajou, ale bylo to trochu nad jeho síly, protože s tím Jeff nebo Toby neustále nesouhlasili. Když se konečně shodli, přišel Liu a oznámil, že chce něco jiného.

Jane si se mnou a Natalií povídala. Mluvily jsme o všem možném a celé to proplétaly současnou situací dohadů kluků.

Když se kluci nakonec shodli na Outlastu dvojce na televizi, přidala jsem se. Tuhle hru jsem měla poměrně ráda a dříve jsem se na ni koukala na internetu.

Kluci se na mě nakonec vykašlali a holky byly natolik zaujaté a ponořené do debaty, že jsem jim to nechtěla kazit a vydala jsem se podívat ven.



Aloha lampičky! Ještě předtím, než mi začnete psát, co je to za blbost, že Slenderman obejme domeček a přemístí ho, chci tohle svést na mou kamarádku, která to vymyslela. Dále bych chtěla hrozně moc poděkovat za více jak 1 k přečtění. Jste úžasní! Doufám, že se vám kapitola líbila a budu se těšit v neděli!

Creepypasta at school | ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora