15. kapitola

898 60 6
                                    

,,Zmrzlino poď!" ozve se chodbou před mým pokojem. Poslední dobou mi tak říkají všichni.

,,Ano, už jdu Elfe!" odpověděla jsem a vylezla z pokoje.

Dnes se konal první trénink. Pro mě to bylo všechno jen ne trénink, protože jsem nějak podvědomě věděla, že se to zvrtne. Ale Slendermanův pokus o přípravu na válku oceňuji.

Všechny creepypasty se sešly na plácku před domem. Hluk a málo místa nebylo vyjímkou.

,,Ester, pojď sem," vykřikl Masky. S Hoodiem se k nám právě přiřítili.

,,Jsem tu," zašklebila jsem se na ně.

,,Ty to nechápeš, proxies maj jít mluvit," začal konečně vysvětlovat Hoodie.

,,Tak běžte."

,,Ale ty půjdeš s náma a budeš mluvit."

,,Ne."

,,Jo."

,,Hmm tak jo, ale to vám nedaruju."

Naštvaně jsem vyšla na takové improvizované pódium. Ve skutečnosti jsem stála na čtyřech stolech a doufala, že se to pode mnou, Tobym, Maskym a Hoodiem nepropadne.

,,Zdravím vás vážení! Vítejte v, kolik je sakra hodin, á v devět hodin, kdy většina z nás ještě má půlnoc, na prvním tréninku našich dovedností. Pokud mě ještě neznáte, tak jsem Ester a tamty tři strašpytli za mnou určitě znáte. A proč jsme vlastně vůbec tady? Můžeme poděkovat tamtomu malému zelenému stvoření, neboť se rozhodl navštívit starého bracha Dark Linka a nějak se přepočítal, když si myslel, že po něm a po nás nepůjde.

Tímto tréninkem chceme zdokonalit naše zabíjecí techniky a procvičit si boj. My čtyři budeme něco jako vedoucí a pokud máte problém, tak si ho vyřešte sami. Rozdělíme se do skupin s tím, že v každé budou čtyři osoby a ty čtyři osoby budou trénovat na jednom určitém místě. Tato akce se bude konat dvakrát v týdnu a teď skupiny. Eeee.... No co je Kate?"

Kate the Chaser, kterou jsem úplně vypustila z hlavy, předstoupila před všechny. Byla to vysoká tmavovláska se zelenýma očima. Na sobě měla mikinu a leginy a v ruce držela nůž. Celá vypadala jako bezdomovec, protože byla ošuntěná špinavá a od krve.

,,Proč tam nejsem i já, když jsem proxy?"

Její otázka mě rozesmála.

,,Protože očividně nejsi dost dobrý organizátor jako já," ušklíbla jsem se.

Kate si nafučeně založila ruce a odkráčela hluboko do davu.

,,Tak skupiny jo. Takže vyvolam dvojici a druhou dvojici a ti všichni bueou v jedné skupině. První tady je EJ s LJem a Liu s Bloody Painterem. Pojmenujte se všichni jo? Tak, další Jeff the Killer s Jane the Killer..."

,,Ne!" vykřikli dva jmenovaní.

,,Nechte toho! K nim půjde Clockwork a BENem. Pak tady mám...."
Ha a pokračování příště! Jsem zlá, já vím. No mějte se hezky!

Creepypasta at school | ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat