16. kapitola

901 57 8
                                    

,,... Zero a Puppeteer spolu a k nim půjdou Scroll a KageKao. Jů tohle bude hezká skupinka, Sally a Lulu a Dr. Smiley s Candy Popem. Judge Angels s The Nurse Ann a Irina s Ninou the Killer. Suicide Sadie bude s Kate the Chaser a s Nicole a Four eyed Jessy. Další a poslední je Lost Silver s Glitchy Redem a nekecejte o pokémonech a s nima budou Rake a Seedeater. Ještě Masky s Hoodiem půjdou do skupinky s Liem a já a Toby půjdeme do skupiny s Jeffem a spol. Zkuste se nezabít a domluvte se na těch názvech."

Začaly ke mně chodit creepypasty s usměvem na rtech. První přišel Jeff a ten pak pohopsával okolo mě a pořád něco říkal. Jane se tomu šklebila a celá tahle scenérie se odehrávala za mými zády, když jsem se snažila uslyšet název skupiny.

Všichni si z toho podle mě udělali akorát tak srandu. Někteří se na to vykašlali a někteří byli originální. V obou případech ale trénování dopadlo povídáním si mezi sebou a pošklebováním snaživců.

EJ a LJ se nemohli schodnout na názvu. Eyeless Jack chtěl Ledviny a Laughing Jack zase Střeva. Liu si z toho udělal srandu a řekl, že chobotnice vypadá jako obojí dohromady. Bloody Painter prohlásil, že má rád chobotničky ve špagetách a EJovi a LJovi se to líbilo a odsouhlasili, že se budou jmenovat Chobotničky.

BEN s Tobym se v naší skupině shodli, že bychom se měli jmenovat nějak ve smyslu U dvou šklebů a to se nelíbilo Jeffovi ani Jane a ani Clovkwork. Jeff navrhl, že budeme Elfové. Proti tomu byl opět BEN. Clockwork jim oznámila, že se jsou oba truhlíci a pak se Tobias plácl do čela a všichni se nakonec shodli na názvu Truhly.

Zero a Puppeteer se snažili vymyslet nějaký inteligentní název. Ale jelikož Scroll ani KageKao prostě nechtěli spolupracovat, vykašlali se na to a mě nahlásili, že jsou Skupina.

Dr. Smiley se začal navit s Eyeless Jackem o darování orgánů. Sally pořád chtěla Medvídky a Lulu na ni byla nafouklá, protože medvídky nesnášela. Candy Pop to vyřešil jednoduchým nápadem, že se budou jmenovat Bonbónci a to se líbilo oboum dětem, protože každé dítě miluje sladkosti.

Suicide Sadie chtěla Sebevrazi, Kate Pronásledovatelé a Jessy Čtyřočci. Nicole to všechno popřela a řekla, že jsou moc divný a proto budou Ti divní.

Lost Silver s Glithchy Redem chtěli Pokémony. Rakovi a Seedeatrovi to bylo úplně šumák, neb Rake odběhl někam do lesa a Seedeater na ně koukal jak z jara.

Skupina s Ninou byla nejvíce uječená. Možná za to mihla právě Nina, která prohlašovala, že budou Chleby a hádala se tak s Judge Angels, která zase chtěla Soudce. Irina se přiklonila k Nine, protože sama nikdy chleba neochutnala, protože k tomu neměla možnost. Ann se k nim taky připojila, protože ji děsila představa, že se budou jmenovat soudci.

Unaveně jsem sjela po zdi dolů. Napsat skzpiny a dělat proslov je opravdu namáhavé, i když se moc nezdá. Přišel mi to jako dobrý nápad až na to, že většina to hodila za hlavu a dělala si, co chtěla.

,,Ester!" zakřičela Jane.

Proti mně jsem spatřila běžícího Jeffa s napřažený nožem. Byl ode mě tak pět možná deset metrů. Když byl kousíček ode mě, odkulila jsem se na stranu a uslyšela příjemné naražení do betonu.

Podívala jsem se na Jeffa, který mě smrtil pohledem a usmála se na něj. Tekla mu krwv z nosu a celý ho měl nějak nakřivo.

,,Díky," řekla jsem Jane a připravila jsem se naproti Natalii v souboj.




Aloha lampičky! Jak se máte? Já se mám dobře. Doufám, že všichni, co psali přijímačky, je ve zdraví přežili. No mějte se hezky a zase v neděli!

Creepypasta at school | ✓On viuen les histories. Descobreix ara