39/Romantizm %100

23K 1.7K 249
                                    

DÜZENLENDİ✔

Whatsapp grubumuz açılmıştır!Katılmak isteyen arkadaşlar özelden isim ve numaralarını atarlarsa yardımcı olacağım😊

Whatsapp grubumuz açılmıştır!Katılmak isteyen arkadaşlar özelden isim ve numaralarını atarlarsa yardımcı olacağım😊

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Grup için spoilerimiz bile var ama gruba özel.Diğer seriler için de geçerli bir grup olacaktır!)

Finale son 1!Satır aralarını yorum yağmuruna tutarsınız İnşaAllah

*****

Sevgili okurlar mümkün olan bütün ürünlerde yerli markaları tercih etmeye özen gösterelim.Kendi adımıza ülke ekonomisi için elinizden geleni yapım.
Starbuck'a gitmezsek,Macdonalds ve Burgerking gibi bilinç altına işlemiş gereksiz markalara gitmezsek incilerimiz dökülmez!
Bir tek benim çabam neyi değiştirir demeyin.Zaten toplum olarak sırf bu yüzden kaybetmiyor muyuz?

*Damlaya damlaya göl olur hesabı!

*****


Artık her sabah rutin haline gelmiş ufak kavgaların -ki bu her zaman Yusuf'un kafasına bir şeyler yemesiyle son buluyordu-yaparak mutlu bir şekilde evden ayrıldı.Son bir haftadır karısı her gün ona kan kusturuyordu bunun sebebi ise çok açıktı yeni asistan Gözde!

İlk gün gördüğü kadını sonrasında sadece bir kez şirkette görmüştü ve hemen Sıraç'a postalamıştı.Yalan değil evlenmeden hatta Korel'i görmeden önce bir asistani vardı tabi bu Gözde gibi uçarı kaçarı biri değildi.Gözde'yi Sıraç'a yollamıştı yollamasına ama bundan ufak karısına bahsetmemişti.

Kadının o hırçın ve asi tavrı Yusuf'un oldukça hoşuna gidiyordu.Hele her akşam kıskanmadım naraları atıp her seferinde trip atması da ayrı bir eğlenceydi genç adam için.

Yusuf her zaman ki gibi odasına kapanıp işlerini halletmeye çalışıyordu.Her ne kadar karısına bahsetmese bile onun da işleri sekteye uğramışdı.Saraçoğlu holding gibi el değiştirmemişdi çünkü Yusuf aile şirketinin başına geçip yıllarını oraya adamamışdı.Yine aynı soyadı ile farklı alanlara ve pazarlara açılmış kendi markasını ve ismini oluşturmuştu.

Hazırda el altında olan aile şirketleri ise yıkılmasada sallanmıştı.Aslında Yusuf'un şirketi kurtarmaya çalışmak gibi bir gayesi yoktu ama babasını düşününce mecbur bir şekilde aile şirketine de el atmak zorunda kalmıştı.İş kolik bir adam olduğu için masasının başında ki dosyalara gömülmüş yapacağı planı takip ediyordu.Öğlen yemeği vaktinin geldiğini bile odaya giren Sinan sayesinde fark etmişti.

"Acıkmadın mı kardeşim,kalk bir yemek yiyelim sonra devam ederiz."

Yusuf önünde ki dosyayı kapatıp koltukta duran ceketini aldı.Sinan ise o sırada arkadaşları ile nerede olduklarını öğrenmek için mesajlaşıyordu.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin