38/ŞİDDET!

22K 1.5K 242
                                    

DÜZENLENDİ✔

*Finale son iki bölüm*

İyisiyle,tatlısıyla sona doğru yaklaşmak üzereyiz.Artık bu kadar yakınken yorumlarda bir patlama görürüz inşaAllah çiçekler 😉💐

******

"Dur bir dakika, orası değil daha aşağıya."

"Oldu mu bu sefer?"

"Off hayır,beceremiyorsun Yusuf biraz sola."

"Yeter be kızım bir haftadır etmediğin eziyet kalmadı!"

Sinirle yataktan kalkıp elbise dolabına giden Yusuf'un arkasından hırsla uzandığım yerden kalktım.

"Eziyet mi?Kendim yapabilseydim emin ol sana eziyet etmezdim Yusuf."

Sargılı ellerimi ona doğru uzatıp biraz daha duygu sömürüsü yaptım.

"Bak görüyormusun hala sargıdalar ama merak etme yarından sonra kendi sırtımı kendim kaşırım sana da eziyet etmem artık."

Elinde gömleğiyle bana dönünce bu sefer ben de onun yaptığı gibi yataktan kalkıp dolaptan kıyafet aramaya başladım.Yarını beklemeyecek bugün gidip sargıları çıkaracaktım.Sinirle elime aldığım elbiselere bakmadan yatağın üzerine fırlattım.

"Söylediklerimi istediğin yere çekme hatun!"

Aramızda duran kapağı eli ile tutarken yüzüme doğru eğildi.Çikolata gözleri yeşil harelerimi delip geçerken sinirlenmeye başladım.Hatun demesine rağmen sinirim zerre eksilmemişse olay büyük demekti.

"Ben mi bir yerlere çekiyorum.Resmen bir haftadır bana laf sokacak yer arıyorsun Yusuf."

"Acaba neden!"

Üzerinde ki tshirt çıkarıp yerine beyaz gömleğini giyerken önümde duran dolabı sinirle kapatıp aramızda ki mesafeyi kapattım.

"Sen bence sıkıldın benden."

Gözleri kocaman olmuştu,bana bakarken gülmemek için yanağımı ısırdım.Ne sanıyordu ki o sarı kenafirin intikamını almayacağımı mı?Bak aklıma geldikçe yine sinirlerim tepemde horon çekiyoru.Hayır hadi Hamit beyin asistanlığını yapmış diye yanında ki asistanı kovarsın ama niye yerine dip boyası gelmiş,bacak boyu iki metre olan asistan alırsın ki!

O sarı kenafir ile ilk tanıştığım zaman aklıma geldikçe karşımda duran hödüğü kızgın yağda kızartmak istiyorum.

2.Gün Önce....

Yeni bir güne sevdiğim adamın kolları arasında başlamak gibisi yoktu.Yusuf'un kolları beni mengene gibi sararken zar zor arasından çıkmış ve üzerime sabahlığımı geçirmiştim.Benim kollarından çıkmamla hemen yanında duran yastığıma sarılan adamı hayranlıkla izlerken aklıma gelen video ile kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum.

Koreli veya Çinli olan bir kadın evlendikleri sabah kocasını her açıdan izleyip buradan da benim kocam şuradan bakınca da benim kocam diye söylenip duruyordu.Bir an kendimi onun yerine koyup Yusuf'a aynı şeyi yaptığımı düşünüyordum da,gerçekten komik olurdu.

Yatakta ağzı açık bir şekilde uyuyan kocamı yanlız bırakıp kahvaltı hazırlamak için mutfağa indim.Ben bu eller ile kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdiğim de resmen beynimden vurulmuşa döndüm.
Üzerinde neredeyse içini gösterecek kadar ince bir bluz ve hiç bir yerini kapatmayan ultra mini  etek giyen bir kadın benim mutfağımda bacak show yapıyordu.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin