34/Her Şey Bitti!

20.1K 1.7K 219
                                    

DÜZENLENDİ✔

Multi; Yusuf  (temsili)

INSTAGRAM

"Laviniaaolumcicegi"

💐Satır arası yorum yapmadan ve yıldızımızı doldurmadan geçmeyelim çiçekler💐

Kadın İsterse Sığdırır!

Küçücük odaya bir sürü eşyayı,
Minicik kavanozlara renk renk reçelleri,
Bir su bardağına denizi..
Kol çantasına eczaneyi, bijuteriyi, aile resimlerini..
Bir rujuna bir geceyi sığdırır,
Bir elbiseye bir anıyı, bir şarkıya hıçkırıklarını...
Bir bakışa şehveti, bir dokunuşa şefkati sonra.
Bir yürüyüşe umursamazlığı,
Bir dudak büküşe dayanılmazlığı,
Bir gülüşe unutulmazlığı..
Bir sigaraya efkarını, bir kahveye sırlarını,
Bir susuşa çığlıklarını..
Bir erkeği bir ömür kalbine ve yatağına sığdırır,
Bir bebeği karnına ve tüm hayatına..
Kadın isterse herşeyi sığdırır da..
Bir kendi sığmaz, sığdırılamaz nedense şu koca dünyaya...

💐💐💐💐💐💐💐💐

*Geçmişin ilmeği boyna dolandı bir kere,benim çözmek için attığın her bir düğüm o ilmeği çözülemeyecek derece zorlaştırıyordu ben sadece bunu bilmiyordum*

****

Kapattığı telefonun ardından tekrardan toplantı odasına giren adamın yüzünden büyük bir gülümseme vardı.Bütün çalışanlar bunun farkındaydı ama Yusuf hiç birini umursamadan kaldığı yerden devam etti.Aslında akşam için aklında baska planları vardı.Karısını daha yeni bulmuşken onunla güzel bir akşam yemeği yemek istiyordu ama gelin görün ki yeşil gözlü minik karısı bu akşamı uzun zamandır görmediği arkadaşı ile değerlendirmek istemişti.

Planlarını başka bir güne ertelendiği için her ne kadar huysuz olsada günün sonunda karısını göreceği için mutluydu.Önlerinde ki günler için aklında bir sürü planı vardı.Mesela ilk önceliği karısına evlenme teklifi yapmaktı.

Evet yanlış duymadınız kendi karısına evliklik teklifi edecekti!

Aslında genç adam bu kararında haklıydı ne de olsa evlilik teklifini yapan kendisi değilde karısıydı.
Sonrası mı?Güzel ve gerçek bir balayı.Yosun'u nereyi isterse oraya gidecekti.Tabi ki de yeni bir düğün de yapmak isterdi  ama daha iki ay anca tüm medyayı sarsacak bir düğün organize etmişlerdi.Bu kadar kısa bir süre içinde yeni bir organizasyon düzenleseler çok fazla dikkat çekebilirdi.

Bütün bu düşünceleri arasında soluğu evde alan Yusuf üzerinde ki ceketi salonda ki koltuğa bırakıp kendini de yanına attı.Aylar öncesinde bir başına yaşadığı bu ev artık tek başına katlanılmıyordu.Ne karısı ne de Hatice hanım evde değildi.Sıkıntıyla iç çekip oturduğu yerden kalktı ve odasına geçti.Duşa girmeden önce dolabı açıp temiz kıyafetler çıkaracakken gözüne çarpan renkli şallar ve elbiseler ile yüzünde yeniden küçük bir tebessüm belirdi.

Sabah evden çıkmadan Hatice hanıma Korel'in bütün kıyafetlerini odasına taşıması söylemişti.Hatice hanım bu iki gencin daha iki aylık evliyken kavga edip odalarını ayırmalarına şaşırsada sesini etmeyip anlayışla karşılamıştı.Korel ise bu durama çalışmamı istemiyor diye tartıştık diyerek açıklık getirtip kapatmıştı.

Yusuf kendi için ayrılan bölümden eşorfman takımı ve iç çamaşırı alıp kendini soğuk suyun altına bıraktı. Bir saatden fazla kaldığı suyun altından çıktıktan sonra temiz kıyafetlerini giyip aşağıya indi.Saatler geçmek bilmezken Korel'in hala kendini neden aramadığını düşünüyordu.Belki de geç saatlere kadar sohbet ederler diye düşünüp kendini koltuğa bıraktı.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin