8/DÜĞÜN HAZIRLIKLARI

26.1K 1.7K 372
                                    


DÜZENLENDİ✔

*Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbindekini verecek,seni hoşnut kılacak.*

                
                Duhâ sûresi 5.âyet

*SONDA KI KAPAK ANKETINE KATILIN LÜTFEN...YENI KAPAK SEÇELİM :)

Yarım saat içinde bütün canlı çiçekleri Murat ile beraber alıp gelmiştik.Şimdi de altı kişi panoyu yeniden hazırlamaya çalışıyorduk. Koca salonda bir biz kalmıştık,diğer çalışanlar mekan süslemesini bitirmiş ve gitmişlerlerdi.Bense artık yorgunluktan bitap düşmüş herkes gibi yere oturmuş öyle devam ediyordum.Çiçek sırasını takip ederken aklıma Yusuf ile terasta olanlar gelmişti.

Onun da beni hatırladığına artık emindim cevap vermeden arkasını dönüp gitmesi ile beni hatırladığına emin olmuştum.Ama o beni hatırladığını belli etmeden benim bir şeyler söylemeye niyetim yoktu.

Hatta o beni hatırladığını söylese dahi benim söylemeye niyetim yoktu.Belki de ikimiz için en hayırlısı buydu, kader her ne kadar kapattığımız kapıları tek tek açsada bazı sırların kapı arkasında gizli kalması gerekti. En niyetinde bizim birbirimizi tanımamız yasaktı.

"Korel, kızım sabahtan beri sana sesleniyorum."

Aslı'nın yüksek çıkan sesiyle ona dönerken herkesin bize baktığını fark ettim.Yüzümde ki kan basıncı birazda olsa yükselirken utançla Aslı'ya odaklandım.

"Kusura bakma dalmışım."

"Fark ettim,pano bitti diyecektim çekilde çocuklar kaldırsın."

Düşüncelerime öyle dalmıştım ki panonun bittiğini bile fark edememiştim.Yavaşça yerimden kalktıktan sonra hafif kenara çekildim saate baktığımda altı buçuğa  geliyordu.Murat bir süreliğine yanımızdan ayrılmış panoyu kaldırmak için adam bulamaya gitmişti.Ben Aslı ve firmadan iki genç panonun başın da ayakta duruyorduk.

Ben ve Aslı uzak durmak adına aramıza biraz mesafe koyarken genç bir bayan bize doğru yaklaşmıştı.

"Korel hanım."

"Buyrun, benim."

Oldukça alımlı olan kadın elindeki dosyaları sabitlemeye çalışırken tek eli ile de kemik gözlüklerini düzeltiyordu.

"Korel hanım biz çiçek toplarını kontrol ediyorduk fakat çalışmıyorlar bir bakar mısınız?"

"Tabi hemen geliyorum."

Organizasyon ekibinden olduğu belli olan genç kadın yanımızdan ayrılınca Aslı'ya dönüp elimdeki fazlalık çiçekleri kucağına bıraktım.

"Sen Murat ve diğerleri ile panonun yerleştirilmesine yardımcı ol.Bende Hayrunisa ile toplara bakmaya gideyim."

"Tamamdır burası bende."

Aslı'nın onayı ile Hayrunisa'yı da alıp çiçek toplarının olduğu bölüme yani gelin masasının oraya doğru ilerledim.Çiçek topları aslında Hayrunisa'nın tasarımıydı.

Gelin ve damat masasının yanına birer tane olmak üzere iki tane bırakıyorduk.Görüntü olarak savaş toplarına benzese de ateş alınca içinden papatyalar dökülüyordu ve bu tasarım Hayrunisa'nın hayal dünyasından dışarıya yansımıştı.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin