25/KIZARAN YANAKLAR

25K 1.6K 238
                                    

DÜZENLENDİ✔

"Bir arada olmak birlikte olmaya yetmiyordu!"

Multi; Sinan ve Yusuf😍😍😍

********
Sabah ezanı ile uykumdan kalktım ve günlük rutinlerimi yapıp aşağıya indim.Kahvaltı hazırlamak için mutfağa girdiğimde hazır ve dağınık kahvaltı masası ile karşılaştım. Anlaşılan Yusuf beni beklemeden kahvaltı yapmıştı.Galiba dünün intikamını böyle alıyordu.İçimde adlandıramadığım bir hisle sofraya oturup kahvaltı etmeye başladım.

Sözde bana erken kalkmamı söylemişti kalkmıştım ama o yoktu. Acaba odasındamıydı,belki de çoktan çıkmıştı.Kahvaltı sofrasını toplayıp içeriye geçtim ama ne gelen vardı ne giden anlaşılan çoktan çıkmıştı.

Evde sıkıldığım icin bahçeye çıktım hava almak iyi olurdu.Özellikle dışarıda muhteşem bir bahçe varsa evde oturmak işkence gibiydi.
Üzerimde ki kıyafetler dışarısı için uygun olduğundan kendimi hızla bahçeye attım.Mis kokulu çiçeklerin arasına geldiğimde içime derin bir soluk çektim.

Bütün derdim tasam resmen silinmişti.Hatta öyle ki Yusuf'un beni burada bırakıp gitmesi bile aklımdan çıkmıştı.Papatyalara doğru yaklaşıp onlara zarar vermeden aralarına oturdum.Cebimde ki telefonu alıp kamerasını açtım.Arkamda kalan efsane bahçenin bir fotoğrafını cekip instagramda paylaştım.Geri çıkacakken Yusuf'un hesabı aklıma geldi belki nerede olduğunu öğrenebilirdim.

Ama bu çabam boşa gitmişti çünkü hiç bir fotoğraf yoktu.Bir umut etiketlendiği fotoğraflara baktığım da nefesim boğazımda takıla kaldı bir kaç kere öksürdükten sonra nefes almaya başlamıştım.

Hızla büyüyen gözlerim yavaş yavaş eski haline gelirken içime resmen öküz oturmuştu.Fotoğrafın tarihihe baktığım da yarım saat öncesine ait olduğunu gördüm.Ne yani beni bilmediğim bir ülkede bilmediğim bir evde tek başıma bırakıp bu kadının yanına mı gitmişti.Tamam gerçekten evli değildik aramızda da bir bağda yoktu ama bana bunu yapmayada hakkı yoktu.

Şuan da çöldeydi bir devenin üzerinde!En büyük ayrıntı ise onunla aynı deveye binen ve ekrana gülümseyen kadındı.İçimi yakan kıskançlık duygusuyla oturduğum yerden hızla kalkıp eve girdim.Koşar adımlarla odama girdiğimde kapıyı hırsla çarptım.

Madem o tek başına tatil yapıyordu bende tek başıma tatil yapabilirdim.
Dolaptan sıcak havaya uygun beyaz bir etek ve beyaz bir tshirt alıp giydim üzerine ise yine aynı renk yanları diz altına kadar yırtmaca sahip bir kap giyindim.Mavi şalımı da taktıktan sonra beyaz spor ayakkabıları elime alıp dışarı çıktım.Yanımda sadece türk parası olduğu için bir döviz bürosuna uğramayı aklıma not edip kendimi Dubai sokaklarına attım.

(Ayakkabı spor yanlız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Ayakkabı spor yanlız.)

Korkacak bir şey yoktu,dillerini biliyordum ayrıca evin adresinide ezberlemiştim her şey tamamdı yani,caddeye çıkıp bir taksi çevirip bindim.Nereye gitmek istediğimi soran şoföre bir kaç saniye bakıp aklıma ilk gelen yeri söyledim.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin