23/DÜĞÜNÜMÜZ VAR!!

26.5K 1.6K 261
                                    

DÜZENLENDİ✔

Tatlı bir okuyucumuzun ufak bir sorusu var eğer ki cevabı biliyorsanız lütfen yorum yapın😊
Anlamı esmer güzeli olan bir isim arıyor.Cevaplarınızı bekliyoruz.

Ayrıca Yusuf karakteri hakkında bir şey paylaşacağım.Yani karakterimiz Hakan Sabancı idi ama hayalimde ki Yusuf biraz daha iri yarı olduğundan Nick'e geri döndüm. Lütfen kızmayın bundan sonra söz veriyorum değiştirmeyeceğim.😁 Ve sizler için 3000 kelimelik bir bölüm yazdım her satır arasına yorumlarınızı bekliyorum 😂😂😂

Şuraya da damat Yusuf'u bırakalım..Ve bu bölüm acayip multili iyi okumalar dilerim😘

Ve bu bölüm acayip multili iyi okumalar dilerim😘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Kına'da giydiği takımı...)

(Buda düğünde giydiği takımı ve evililik yüzüğü 😁)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Buda düğünde giydiği takımı ve evililik yüzüğü 😁)

(2 HAFTA SONRA)DÜĞÜN HAFTASI

Bir sağa bir sola koşturan kızları yok sayarak küçük odamdan çıktım. Banyoya girip abdest aldıktan sonra misafir odasına geçip öğlen namazını kıldım.Namazdan sonra odadan çıkıp mutfağa geçtim.İçeride tonlarca kız benim kına hazırlığım için uğraşırken ben burada kendime kahve yapıyordum.Hazırladığım kahve ile yemek masasına oturduğumda aklım iki hafta önce Yusuf ile bu masada kahvaltı yaptığım güne gitmişti.

Onu uyandırmak için odasına gittiğimde aniden açılan kapıyla üzerine düşmüş ve beraber yeri boylamıştık.Şaşkınlıktan üzerinden kalkmayı akıl edemeyince Yusuf tek elini belime atıp diğer elinide ensesine götürdü"Göğsüm oldukça rahat farkındayım ama sen da çok zayıf sayılmazsın kalksan diyorum."Beynimde şok etkisi yaratan sözleriyle üzerinden kalkmam gerekirken dirseğimin üzerinde yükselip çattığım kaşlarımla bağırmaya başladım.

"Elli kiloyum ben bir kere!O kadar da ağır sayılmam."

Yusuf'un kaşları bir kez daha alayla havaya kalkarken hızla toparlanıp üzerinden kalktım.Yanaklarımda ki kan basıncını hiçe sayarak"Kahvaltı hazır ona haber vermeye gelmiştim."Kapıdan çıkıp gidecekken onun sesini duymamla durup arkamı döndüm.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin